D
deleted user 10898
Guest
θεωρει οτι τα LP ακουγονται καλυτερα μετα απο ψηφιοποιηση με χρηση ψιφιακης riaa και ψιφιακης ισοσταθμισης?
ισχυει κατι τετοιο?
ισχυει κατι τετοιο?
:143::143::143:Ωχ, ήρθε το Στερεοφίλ Σεπτεμβρίου... :114:
ε ναι αλλα τωρα το λεει και ο Michael Fremer!
Σκ@τ@ έφαγα ρε π.... μου; :114: :138:
Του Αυγούστου είναι... :137:Ωχ, ήρθε το Στερεοφίλ Σεπτεμβρίου... :114:
για να ειμαστε δικαιοι και να μην λεμε μονο για το στερεοφιλ, στο ερωτημα "ποιος ριβιουερ..." που απο εδω και περα θα γινεται συχνα, πρωτος ηταν ο σταματακος που ακουγε χροιες απο τα σκαφη των οργανων... κλικΩχ, ήρθε το Στερεοφίλ Σεπτεμβρίου... :114:
το ξερω, κιθαρα παιζω, (επαιζα...) και ακουγα τις αλλαγες αναλογα με τις χορδες τα ξυλα την κατασκευη κλπ κλπ. αλλα δεν εχει πλακα που τις ακουει και ο σταμ αναλογα με το dac που δοκιμαζει?Ρε χαμένε, οι χροιές των εγχόρδων από το σκάφος προέρχονται...
Δεν μου προξενεί προσωπικά ιδιαίτερη εντύπωση,από τη στιγμή που έχει ήδη αμφισβητηθεί η αναλογική φύση των συστημάτων αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου...θεωρει οτι τα LP ακουγονται καλυτερα μετα απο ψηφιοποιηση με χρηση ψιφιακης riaa και ψιφιακης ισοσταθμισης?
η αριστη σου αναλυση αποδικνυει ουσιαστικα την ψηφιακη φυση του μεσου. παρολα αυτα δεν συνεπαγεται οτι η ψηφιακη υλοποιηση της riaa θα ειναι καλυτερη απο την "αναλογικη". μην ξεχναμε οτι μια παλια μεθοδος η lcr με tranformer αποτελει σημερα την λυση σε ενα απο τα καλυτερα phono που υπαρχουν.Δεν μου προξενεί προσωπικά ιδιαίτερη εντύπωση,από τη στιγμή που έχει ήδη αμφισβητηθεί η αναλογική φύση των συστημάτων αναπαραγωγής δίσκων βινυλίου...
(Δεν γράφω βινύλια ρε, βαργιέμαι. Μήπως νομίζεις ότι είμαι ο aksman; )