Ποιος αξίζει ????

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα :lol: :lol:

Είμαι σε σκέψη για να αγοράσω projector. Δεν διαθέτω και πολλά χρήματα. Γι αυτό θα ήθελα την πολυπόθητη συμβουλή σας για τους εξης:

1. Benq MP 620p
2. Benq MP 720p
3. Benq W100
4. InFocus LP600
5. InFocus Play Big IN72

Ευχαριστώ πολύ
Γιάννης :) :) :) :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γεια σου και σε σενα Γιαννη!
Οι τρεις απο τους προβολεις που αναφερεις ειναι data.
Αυτη θα ειναι η χρηση του?
Εαν οχι, θα μπορουσες σε παρακαλω να μας δωσεις το μαξιμουμ των χρηματων που θα ηθελες να ξοδεψεις? :wink:

Reaction score
0
Αν δεν κανω λαθος, ολοι αυτοι ειναι με αναλυση SD (854x480 ή εκει κοντα) και πρεπει να παιζουν γυρω στα 600-800 ευρω. Εκει που εχει παει η αγορα αυτη τη στιγμη, νομιζω οτι αν πιεστεις λιγο οικονομικα και δωσεις γυρω στα 1000 παιρνεις 720p προβολεα που θα ειναι η μερα με τη νυχτα, ακομα και SD υλικο να βλεπεις αφου θα εχεις σαφως λιγοτερο pixelation.

Τωρα αν δε μπορεις να πας στα 1000 με καμια...ε τοτε μαλλον σε καποιο τελευταιο BenQ θα πηγαινα λογω DLP για να μαζευτει λιγο το SDE.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τον projector τον θέλω για home cinema και τα λεφτά που διαθέτω ειναι και λίγο πάνω απο τα 1000 ευρώ. :) :) :) :) :)

Reaction score
38
giannisl said:
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Τον projector τον θέλω για home cinema και τα λεφτά που διαθέτω ειναι και λίγο πάνω απο τα 1000 ευρώ. :) :) :) :) :)
Νομίζω ότι οι δύο καλύτερες επιλογές σου στα 1.000+ Ευρώ είναι οι εξής (με ανάλυση 720p) :
1. Optoma HD70 και
2. Epson TW700 (ψάξε να βρεις το κουπόνι της αντιπροσωπείας για έκπτωση 100 Ευρώ ως 30/11/06).

Reaction score
0
Φιλε giannisl οι προτασεις του harisma23 ειναι μια χαρα.
Διαβασε προηγουμενα topics με προβολεις
(ουτως η αλλως οι καλοι θα εχουν δικο τους topic οποτε δεν θα τρελλαθεις και στο ψαξιμο)
πηγαινε και σε 2-3 μαγαζια .
Πες τους τι ποσο διαθετεις ,
θα ακουσεις τις προτασεις τους
και το βασικοτερο ειναι να τις ΔΕΙΣ με τα ιδια σου τα ματια!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
harisma23 said:
giannisl said:
Νομίζω ότι οι δύο καλύτερες επιλογές σου στα 1.000+ Ευρώ είναι οι εξής (με ανάλυση 720p) :
1. Optoma HD70 και
2. Epson TW700 (ψάξε να βρεις το κουπόνι της αντιπροσωπείας για έκπτωση 100 Ευρώ ως 30/11/06).
Προσυπογραφω :wink:
Σε αλλες περιπτωσεις θα σου εγραφα "εκτος εαν βρεις κατι σε μεταχειρισμενο η demo σε καλη τιμη" αλλα ο 70αρης δεν "παιζεται" :shock:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.384
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ