Ποιος δεν θα παρει αυτο τον δισκο?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Και πριν βιαστειτε να με....μαμοσταυρισετε , Αντωνη Κ. πες τους τα πρωτερηματα απο μια τετοια αγορα :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Και πριν βιαστειτε να με....μαμοσταυρισετε , Αντωνη Κ. πες τους τα πρωτερηματα απο μια τετοια αγορα :lol:
Ας δούμε τι σόι πρωτέρημα-τα υπάρχουν πρώτα πρίν πούμε το φυσιολογικό οχι στην αγορά του, ακόμη και απο μαύρο της Κυψέλης!!! :shock:

Reaction score
51
Το μόνο πρότέρημα μέχρι στιγμής είναι το εξώφυλλο!!

(Βάλτε ρε και κανένα φιλολογο στο site!!!) :mrgreen:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ούτε εγώ θα πάρω το δίσκο γιατί αυτό το είδος μουσικής δεν μου λέει τίποτα και γιατί κατά τη γνώμη μου η Καλομοίρα δεν είναι τραγουδίστρια αλλά κατασκεύασμα του μάρκετινγκ. Ωστόσο, παρόλο που δεν έχω δει ποτέ fame story (αλήθεια λέω!), πιστεύω ότι η κοπελίτσα εκπέμπει μια δροσιά, είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που βγαίνουν στην TV και γελάνε. Οπότε μακάρι να πουλήσει για να χαίρεται..

Reaction score
7
Βλεποντας το εξωφυλλο απορω με τον Αρναουτογλου και με το ΠΟΥ στα διαλα ειδε οτι σε αυτο το δισκο (απο το εξωφυλλο) η Καλομοιρα δειχνει τη γυναικεια της πλευρα και αφηνει πισω την παιδικη και παιχνιδιαρικη...

Πλακα ΜΕ κανεις Γρηγορη?

Reaction score
5
Φιλόλογο δεν έχει για εσάς τους μουσικά αστοιχείωτους υπάρχουν στίχοι βγαλμένη μέσα από την καρδιά.

Αγαπώ, αγαπώ μια πιτσιρικά, είναι τρε είναι τρελά είναι γλύκα…
Ότι μου, ότι μου ότι μου έλειπε το βρήκαα στη μικρή στη μικρή τη πιτσιρίκααα...

Πιτσιρι, πιτσιρικά θα αρρωστήσω, άμα δεν, άμα δεν σε συναντήσω.. και τα κο και τα όμορφα σου χείλιιι τρυφεράαα τρυφερά θα τα φιλήσωωω..

Πιτσιρι, πιτσιρικά θα πεθάνω, άμα δω, άμα δω ότι σε χάνω, πες μου οο πες μου ότι δεν μ αλλάζειιις και τα χρο, και χρόνια μου κοιτάζεις..

Αφιερωμένο σε όλους εσάς που είσαστε και νιώθετε δεινόσαυροι.

Τα προτερήματα μπορώ να σας τα επιβεβαιώσω

Εγώ είμαι 39 ετών ελεύθερος, ακούω και χαίρομαι Καλομοίρα, βγαίνω με πιπίνια στην ηλικία της και νιώθω σαν να είμαι 19.

Σιγά μην πάρει αυτή εσάς έστω και φωτογραφία ρεεεεε!! :mrgreen:

Καλομοίραααα

V

VIDEOMIX

Guest
Βλεποντας το εξωφυλλο απορω με τον Αρναουτογλου και με το ΠΟΥ στα διαλα ειδε οτι σε αυτο το δισκο (απο το εξωφυλλο) η Καλομοιρα δειχνει τη γυναικεια της πλευρα και αφηνει πισω την παιδικη και παιχνιδιαρικη...

Πλακα ΜΕ κανεις Γρηγορη?
Ναι ρε σύ. Άφησε την παιδική και πέρασε στην εφηβία τώρα. :shock:

Ρε παιδια την Καλομοιρα δε μπορω να την ακουσω, αλλα μπορω να τ... αυταάά ......
Παιδεραστή. :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas