Ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για HTPC ???

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
193
Θα ηθελα την γνωμη σας για τον καλυτερο συνδιασμο για προβολη σε Home Cinema, λαμβανοντας υποψιν τα παρακατω μηχανηματα που εχω κατα καιρους αποκτησει:

> HTPC με πολυ ομαλη και επαρκη ταχυτητα για προβολη , με κουτι CoolerMaster Cosmos S
> HTPC με επεισης πολυ καλη αποδωση , CollerMaster Cosmos ,(το εχω "παραχωρησει"στην κορη μου)
> Imac 27 intel , (το χρησιμοποιω περισσοτερο για την εργασια μου)

Τωρα επειδη εχω προσφατα μετακομισει σε νεο χωρο , ψαχνω να βρω μια λυση που να μην πρεπει να εχω το ωραιο πλην ομως μεγαλο κουτι διπλα στο ρακ του στερεοφωνικου μου.

Σκεφτομουν μηπως αγοραζα το Mac Mini Server της Apple, αλλα το κοστος μεγαλο και τα υπολοιπα μηχανηματα θα καθονται.

Υπαρχει καποιος τροπος να χρησιμοποιησω το ενα PC για Server και με καποιο gadget τυπου Apple TV να κανω την δουλεια μου?

Με ενδιαφερει να εχω ψηφιακη εξοδο για να συνδεσω Audio Processor και οσο γινετε καλυτερη εικονα σε High Definition για συνδεση απ' ευθειας με τον προβολεα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για HTPC ???

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το PC σαν server και να αγοράσεις ένα media player με δικτυακές δυνατότητες και να αναπαράγει αυτό τις ταινίες που έχεις στους δίσκους στο PC.

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
193

Μπορει να γινει αυτο και με το Apple TV?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

προσωπικά δεν το προτείνω.
Πρέπει να γίνει jailbreak για να κάνει ότι κάνουν άλλα media players, δεν έχει USB, δεν υποστηρίζει Dolby TrueHD και DTS-HD, δεν υποστηρίζει Blu-Ray ISO και BDMV.

Reaction score
556

Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη hardware, υπάρχει και η λύση του htpc case, ενός όμορφου κουτιού που κάθεται μια χαρά σε ένα rack, δίπλα στα υπόλοιπα μηχανήματα ήχου/εικόνας.
Παράδειγμα
http://www.techsolo.net/site/product.php?lang=de&do=list&class_id=28

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
193

Δεν εχεις αδικο , απλα πρεπει να παω σε πολυ μεγαλο κουτι , και θα ειναι καπως αχαρο...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.163
Members
38.663