Έχω αγοράσει πρόσφατα μία φορητή τηλεόραση Audioline 7’’. Πολύ καλή για τα χρήματά της, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Κάτω από την τηλεόραση βγαίνει ένα φις όπως φαίνεται στην εικόνα 4. Πάνω εκεί συνδέεται ένα άλλο καλώδιο (εικόνα 2) που βγάζει 2 RCA για είσοδο video και ένα ακόμα φις που συνδέεται ο μετασχηματιστής ρεύματος (εικόνα 3). Δυστυχώς αυτό το σύστημα είναι πολύ δύσχρηστο, τα καλώδια μπλέκονται συνέχεια και δε μπορείς να τοποθετήσεις κάπου την τηλεόραση χωρίς να φαίνονται όλα αυτά τα καλώδια. Αγόρασα λοιπόν δύο φις, ένα για την έξοδο του καλωδίου της τηλεόρασης και ένα για την είσοδο του μετασχηματιστή ρεύματος (εικόνα 1). Αυτά τα δύο θα τα ενώσω με ένα καλώδιο. Το πρόβλημα μου είναι το πώς θα κάνω τις συνδέσεις. Λογικά για έναν ηλεκτρονικό θα είναι εύκολο να βρει από πού περνάει το ρεύμα (μόνο αυτό θέλω και όχι την είσοδο του video). Όποιος από αυτό το forum μπορεί να το αναλάβει με λογικό κόστος, του φέρνω τα υλικά να μου το φτιάξει. Θεωρητικά μου φαίνεται πολύ εύκολο αλλά δυστυχώς δεν έχω γνώσεις ηλεκτρονικής. Σας ευχαριστώ.
**Αν είμαι σε λάθος θεματολογία, παρακαλώ τους mods να το βάλουν στη σωστή.**
**Αν είμαι σε λάθος θεματολογία, παρακαλώ τους mods να το βάλουν στη σωστή.**