Ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής ?

Reaction score
1
Θα ηθελα κάποιος κύριος να μου πει τη γνωμη του, ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής θα ταιριαζε με τον προενισχυτη AUDIO RESEARCH REF 2MK2 και τα spendor sp100 ?
Δεν θελω να παω παλι σε λαμπάτο ,θα ηθελα ενα τρατζιστοράτο τελικο που να οδηγει τα spendor και να εχει χροιες λαμπας .
ευχαριστω .

Reaction score
681
Απάντηση: Ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής ?

Θα ηθελα κάποιος κύριος να μου πει τη γνωμη του, ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής θα ταιριαζε με τον προενισχυτη AUDIO RESEARCH REF 2MK2 και τα spendor sp100 ?
Δεν θελω να παω παλι σε λαμπάτο ,θα ηθελα ενα τρατζιστοράτο τελικο που να οδηγει τα spendor και να εχει χροιες λαμπας .
ευχαριστω .
πλακα μας κανεις ετσι?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.335
Άντε να σου προτείνω και εγώ για να έχεις μπόλικες ακροάσεις.

Luxman M600A

και για σχετικά εδώ.

Αν θες παραπάνω υπάρχει και ο 800.

Reaction score
11

ευχαριστω .

Oυσιαστικά φωτογραφίζεις έναν υβριδικό!

(Βενζίνη & ρεύμα, ω! με συγχωρείτε, εννοώ λάμπες & στερεά καύσιμα! Δηλαδή θέλω να πω... αυτάαα!)

:107:

Reaction score
3.360

ευχαριστω .
Για να πάρεις χροιές λάμπας από ενισχυτή με τρανσίστορ θα πρέπει να έχει πρόβλημα ο ενισχυτής, YES !

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής ?

Ή να τοποθετήσει ένα λαμπάτο μπαφερ.
Ακριβεστατο. Θα παρεις τις χροιες,χωρις τα οποια θεματα της λαμπας στα τελικα σταδια.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής ?

Ακριβεστατο. Θα παρεις τις χροιες,χωρις τα οποια θεματα της λαμπας στα τελικα σταδια.
Χροιαζομαι τις χροιες της λαμπας ? θελω τα φωτα σας .

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιος τρατζιστορατος τελικός ενισχυτής ?

Χροιαζομαι τις χροιες της λαμπας ? θελω τα φωτα σας .

Μα,εσυ το ζητησες! Βασικα δοκιμες-ακροασεις χρειαζεσαι και βλεπεις...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.539
Members
38.459
Νεότερο μέλος
the saint