Ποιος φακός για τη D5000;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ποιος φακός για τη D5000;

Ο 17-55 της νικον ειναι αριστος και μερικοι λενε καλυτερος απο τον 18-70 αλλα δες ενα δειγμα απο νικον μιλαμε για ξυραφι .

Στο ευρυγωνιο και με ανοιχτα διαφραγματα συνηθως αυτοι η φακοι πονανε . Αμφιβαλω αν η σιγμα και ταμρον ειναι καλυτεροι και το 2.8 που βαζουνε ειναι να ψαρεψουνε αθωο κοσμακη απο ποιοτητα ειναι κατωτεροι .

Το 2.8 της σιγμα σε μακρο 105 ειναι ξεφτιλα και το 5,6 σε ευρυγωνιο θα ειναι καλο ?
Ειναι πολυ καλος ο 17-50 οπτικα pixelfun.
Και η φωτο που ανεβασες με το αγγελουδι ειναι αστερι δε λεω αλλα και ο Ταμρον 17-50 βγαζει παπαδες.
Βεβαια ο 18-105 λενε οτι ειναι πολυ καλος και ισως θα ηταν καλυτερη λυση αν δεν θελει να τον βγαζει απο πανω αφου εχει αρκετα μεγαλυτερο ευρος.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Απάντηση: Ποιος φακός για τη D5000;

Ok, ένας τελευταίος και... φαρμακερός υποψήφιος για να κλείσει η λίστα επιλογής.
Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η γνώμη όσων τον γνωρίζουν, καθώς και τα σχόλιά τους για τις συγκρίσεις με τους άλλους υποψήφιους που υπάρχουν σ'αυτή τη σελίδα.

Reaction score
0

Πολυ καλος ο 16-85mm VR σου δινει 24-128mm πολυ οξυτατς φακος αλλα κοστιζει διπλασια απο τον 18-105 .
Δοκιμασε και τους 2 να δεις αν ο 16-85 ειναι αρκετος να σε καλυψει .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποιος φακός για τη D5000;

Σε αυτόν έχω εστιάσει πράγματι την προσοχή μου. Κάτι που με προβληματίζει κάπως, είναι κάποιες αναφορές για έντονη ποιοτική διακύμανση, κυρίως όσον αφορά την ποιότητα της... εστίασης. Γνωρίζετε κατά πόσον υπάρχει όντως πρόβλημα;

Υπάρχουν μαγαζιά που να κάνουν ανταλλαγή χωρίς πολλά-πολλά, σε περίπτωση που μετά την αγορά διαπιστώσεις ότι σου έτυχε -έστω ελαφρά- προβληματικό κομμάτι;
Τον Tamron 17-50 τον ειχα για ενα διαστημα με την D90. Δοκιμασα 2 κομματια πριν καταλήξω μιας και ο πρώτος ηταν soft ενω ο δευτερος ειχε εντονο front focus. Εαν πετύχεις καλό κομμάτι θεωρώ οτι για τα λεφτά του δεν έχει αντιπαλο στην οπτική απόδοση. (ειναι αρκετά καλύτερος από τον Sigma 18-50 2.8).

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ποιος φακός για τη D5000;

Πολυ καλος ο 16-85mm VR σου δινει 24-128mm πολυ οξυτατς φακος αλλα κοστιζει διπλασια απο τον 18-105 .
Δοκιμασε και τους 2 να δεις αν ο 16-85 ειναι αρκετος να σε καλυψει .
+1..

Και οι 2 ειναι πολύ καλές περιπτώσεις εαν καποιος δεν χρειάζεται απαραίτητα το f2.8

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Εάν κάποιος έχει άποψη και για το κατάστημα Φωτοαγορά στη Στουρνάρη 43, παρακαλώ ας μου την πει με ΠΜ.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εάν κάποιος έχει άποψη και για το κατάστημα Φωτοαγορά στη Στουρνάρη 43, παρακαλώ ας μου την πει με ΠΜ.
Πολύ καλό κατάστημα και εξυπηρετικό προσωπικό. Αγόρασα από αυτούς αρκετά πράγματα.

Reaction score
0

Πολύ καλό κατάστημα και εξυπηρετικό προσωπικό. Αγόρασα από αυτούς αρκετά πράγματα.
Εριξα μια ματιά και μου φάνηκε πιο ακριβό από το Πλαίσιο στα κιτ για Nikon D5000 και D90 ή κάνω λάθος?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εριξα μια ματιά και μου φάνηκε πιο ακριβό από το Πλαίσιο στα κιτ για Nikon D5000 και D90 ή κάνω λάθος?

Δεν μπορείς να είσαι σε όλα φθηνότερος. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε από το κατάστημα και ζήτα μία καλύτερη τιμή.

Reaction score
0

Δεν μπορείς να είσαι σε όλα φθηνότερος. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε από το κατάστημα και ζήτα μία καλύτερη τιμή.
Συμφωνώ απόλυτα, Σπύρο. Απλά σαν μια πρώτη διαπίστωση ήταν ο σχολιασμός, καθώς σαν προτεραιότητα προτιμώ να ψωνίζω από κάποιο μαγαζί και όχι από αλυσίδα.

Reaction score
657

ΔΕΝ περίμενα στους απλούς κιτ φακούς να έχουμε τόσες διαφορές...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514