Ποιο Θα Ερθει Πρωτα?

Reaction score
49
για παιξε!
Πάω για δουλειά........
Το βράδυ όμως χι,χι,χι,χι............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Κάνε και εσύ κάτι!

(θέλω να "κατεβάσω" και κανα δυό τεχνικά παραπάνω στο CarAudio, αν τα ολοκληρώσω απόψε οπότε...........) :lol: :lol:

Εμ, τι!!! Θα δεις στατιστική που θα "φτιάξουμε"........ :twisted: :twisted: :twisted:

Αντρέα δεν μας είπες τι κερδίζουμε!!!!

Reaction score
7
Ερωτηση... Αν γραψεις ενα (και βαλε) μηνυμα και μετα (απο 1-2 μερες) το σβησεις τι γινεται? Αφαιρουνται απο το συνολο ή μενουν, ακομα και αν διαγραφουν...?

Reaction score
49
Ερωτηση... Αν γραψεις ενα (και βαλε) μηνυμα και μετα (απο 1-2 μερες) το σβησεις τι γινεται? Αφαιρουνται απο το συνολο ή μενουν, ακομα και αν διαγραφουν...?
Αφαιρούνται Γεώργιε!!
Οπότε είναι σαν να μην τα έγραψες ποτέ! (λογικό μου ακούγεται....σωστά?) :roll:

Reaction score
25.251
αμα ειναι ετσι δεν μπορουμε να διαγραψουμε καμια πενηνταρια μελη για κανα δυο βδομαδες?
χεχεχεχε

Reaction score
25.251
τελικα μαλλον θα χασουμε. (κλαψ)
κριμα και ειμασταν κοντα. (σνιφ)
ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ 9000 ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! (βεβαιως βεβαιως)(δηλαδη και λοιπα)

Reaction score
49
Φίλε Πάνο, δεν πειράζει!
Προσπαθήσαμε αλλά............

Πάντως πρέπει να παραδεχθούν οι πιο πάνω κύριοι :mrgreen: ότι "ζορίστηκαν" λιγάκι και έταξαν στον κόσμο λαγούς και πετραχείλια για να χάσουμε!!

Άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα....... :lol: :lol: :lol: :lol:

(πλάκα πλάκα ο θεσμός των δώρων εδώ μέσα ξεκίνησε, απ' τα στοιχηματάκια που βάζαμε μεταξύ μας!!!)

Υ.Γ.: Είναι τυχεροί που έχω πήξει στην δουλειά και δεν μπορούσα να γράψω πολύ (και είχα και 5 με 6 μέρες ολικής απουσίας...........)

Reaction score
49
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ????

[scroll]ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ..........ΤΑ 1000 ΜΕΛΗ Ή ΤΑ 10000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ.........[/scroll]

Εγώ ποντάρω στα 10000 μηνύματα!
Ακούω φίλοι μου
Από σήμερα.....όχι στο παρά 5

Αλλα να πέσουν στο τραπέζι καλά στοιχήματα...... :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
14
Αστο καλύτερα,μην το κάνεις όπως όταν παίζεις χαρτιά που όταν έχεις φύλο βάζεις 1000 και όταν δεν έχεις βάζεις 1 και στο τέλος όταν χάνεις λες εντάξει ρε παιδιά δεν ήρθαμε να βγάλουμε λεφτά εδώ (αμα χάσεις) ή έχεις χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (όταν κερδίζεις). Αστα τα στοιχήματα.

(Τα 10000 μυνήματα πρώτα...έφυγε)!!!!

Reaction score
25.251
Φίλε Πάνο, δεν πειράζει!
Προσπαθήσαμε αλλά............

Πάντως πρέπει να παραδεχθούν οι πιο πάνω κύριοι :mrgreen: ότι "ζορίστηκαν" λιγάκι και έταξαν στον κόσμο λαγούς και πετραχείλια για να χάσουμε!!

Άδικη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα....... :lol: :lol: :lol: :lol:

(πλάκα πλάκα ο θεσμός των δώρων εδώ μέσα ξεκίνησε, απ' τα στοιχηματάκια που βάζαμε μεταξύ μας!!!)

Υ.Γ.: Είναι τυχεροί που έχω πήξει στην δουλειά και δεν μπορούσα να γράψω πολύ (και είχα και 5 με 6 μέρες ολικής απουσίας...........)
οντως αυτες οι προεκλογικες δεσμευεις μας κατεστρεψαν.
ατιμη κοινωνια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab