Ποιο Πληκτρολογιο ?

HV

Reaction score
0
Παιδια ενδιαφερομαι να αλλαξω πληκτρολογιο και ειμαι αναμεσα σε 4 πληκτρολογια φυσικα gaming.
Εσεις πιο λετε απο ολα ?

1) SAITEK 2
2) TIMBER WOLF
3) LOGITECH G11
4) LOGITECH G15

Και τα 4 ειναι αναμεσα στα 55-75ευρω οποτε η τιμη δεν ειναι θεμα...
Απλα δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο και οσα reviews και αν εχω διαβασει δεν ειναι κατατοπιστικα :(

Attachments

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ποιο Πληκτρολογιο ?

G15 από εμένα. Mε κλειστά τα μάτια. Όσοι φίλοι μου το έχουν, μου λένε τα καλύτερα..Και με την Lcd του, αν έχεις όρεξη να το ψάξεις, μπορείς να κάνεις "παπάδες".

Reaction score
7
Εχω το G15...
οντως ειναι καλο, αλλα οχι και με την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης...
Το κακο ειναι οτι το εχω στο "συρταρακι" για το πληκτρολογιο και την οθονη δεν τη χρησιμοποιω γιατι δε φαινεται...
Παντως ειναι μεγαλο...

Επιπλεον ειναι κακο τα μαυρα φωτειζομενα πληκτρα γιατι αν τα εχεις σβηστα τη μερα δεν ειναι ευδιακριτα και πρεπει να ειναι αναμμενα συνεχεια...

Επισης ο φωτισμος τους δεν ειναι κα τελειος... Δε φωτιζεται ολο το πληκτρο-γραμμα. Δηλαδη πχ τα Shift συμβολα εινα σκοτεινα....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Ποιο Πληκτρολογιο ?

Θα σου προτεινα παντως το G11 γιατι εμενα η οθονη δε με βολεψε, οχι μονο χωρου, αλλα και γιατι χρησημοποιει αρκετα το συστημα και μνημη....
Με ποιο πρόγραμμα τη δουλεύεις την οθόνη Γιώργο?Έγω έχω μια τεράστια (αναλογικά με αυτή του G15) LCD στο PC μου (240χ128 graphic LCD), με πολλές πληροφορίες real time επάνω, και πάνω από 2-3% CPU δε μου τρώει ποτέ.

Reaction score
7
Kai me to δικο του και με ενα αλλο που δε θυμαμαι... Συγκεκριμενος ειμαι ετσι;; !! Απλα τρεχουν και τα επιμερους "plugin" ενδειξεων και χρησιμοποιουν μνημη... 1,5GB εχω βεβαια, αλλα λεμε τωρα...

Reaction score
5
ασυρματο;;; να κάνουμε Relic Raid στο daoc και να παρατάω το group για να βγω στις 4 το πρωί να ψάχνω μπαταρίες;;;;
απαπαπαπ
Αν θες πάντως το G7 ειναι ασύρματο

Reaction score
4
Καμένος warcraftaς μου ακουγεσαι Λάμπρο "happy_1""happy_1"

fifa , racing και κανα fear θα παίζω.
βασικα σκέφτομαι να βάζω και κανα κουτι απο παπουτσια στον καναπε και να ακουμπάω το mouse :cool_1:

HV

Reaction score
0
RAZER COPPERHEAD για mouse πιστευω πως ειναι οτι καλυτερο και για mouse pad τo RAZER EXACTMAT.
Ελεγα να παρω το Razer Keyboard Tarantula αλλα 125ε ειναι πολλα για πληκτρολογιο.
Το ZBOARD το ξερω αλλα ειναι καλο σαν το G15 ?

Reaction score
7
Tα Razer μου πέφτουν πολύ ελαφριά...Αν ποτέ (χτύπα ξύλο) χαλάσει το ΜΧ 510 θα πάω να πάρω G5.Μαζί με τα βαράκια μου έρχεται κουτί...

Το Razer Tarantula δεν αξίζει τα λεφτά γιατί πολύ απλά δεν προσφέρει τπτ έξτρα.είναι ένα απλό πληκτρολόγιο στην τιμή 2 σχεδόν G15...

Το G15 δεν το έχω πολυψάξει ακόμα με σκριπτάκια αλλά αυτά που έχει είναι οκ.

Το Exactmat δεν το έχω τεστάρει αλλά απότι έχω δεί το μέγεθός του δεν μου κάνει.Προτιμώ το QcK+ λόγω διαστάσεων...Τώρα σκέφτομαι να πάρω το QcK Heavy να δοκιμάσω...

Reaction score
4
εχει κανεις wireless Πληκτρολογιο και να παίζει παιχνίδια??
to microsoft wireless comfort keyboard Moυ κάνει καποια νερά στο στο Fifa.
οταν πατάω πανω απο 4-5 μαζι κάποιο δεν ανταποκρίνεται.

πάντως που το δοκίμασα να παίξω fps απο τον καναπέ με βόλεψε.
(Simulation έκανα δεν έχει έρθει ακόμα η τηλεόραση! χαχαχαχα)

έχω καταληξει είτε στο logitech LX 710 Laser
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=12118#Features

είτε στο Wireless Laser Desktop 6000 v2Gr της ΜS.
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=082

παλιά ειχα πάρει ενα logitech(φτηνο βέβαια) αλλα δεν μου αρεσε το ποντικι και το αλλαξα με Microsoft.

αα ασχετο.
bluetooth ή Rf??
η αποσταση ειναι γυρω στα 2 μέτρα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.669
Members
38.728
Νεότερο μέλος