26 Σεπτεμβρίου 2004 #1 ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. Ιδρυτής Μηνύματα 30.058 Reaction score 730 Ποιο style προτιματε στο νεο avsite? Παρακαλω πριν απαντησετε εξερευνειστε και τα δυο...
26 Σεπτεμβρίου 2004 #2 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Θα προτιμούσα το μαύρο λίγο όμως διαφορετικό από ότι είναι σήμερα. Κάτι σαν το solaris που είχαμε στο προηγούμενο site...
Θα προτιμούσα το μαύρο λίγο όμως διαφορετικό από ότι είναι σήμερα. Κάτι σαν το solaris που είχαμε στο προηγούμενο site...
26 Σεπτεμβρίου 2004 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 305 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα...
27 Σεπτεμβρίου 2004 #4 comtal Μηνύματα 3.092 Reaction score 666 Eμένα μου αρέσει το Subsilver! Το black is black είναι πολύ σκούρο ρε παιδί μου! Όνομα και πράμα!
27 Σεπτεμβρίου 2004 #5 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 50 Xρησιμοποιούσα & χρησιμοποιώ το SubSilver ως πιο ξεκούραστο στα μάτια και πιο φωτεινό! Το black is black είναι εντυπωσιακότατο στην αρχή αλλά εμένα προσωπικά που "βγάζει" τα μάτια! Προτείνεται σε όχι μύωπες
Xρησιμοποιούσα & χρησιμοποιώ το SubSilver ως πιο ξεκούραστο στα μάτια και πιο φωτεινό! Το black is black είναι εντυπωσιακότατο στην αρχή αλλά εμένα προσωπικά που "βγάζει" τα μάτια! Προτείνεται σε όχι μύωπες
27 Σεπτεμβρίου 2004 #6 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.483 Reaction score 7 Δοκιμασα το BiB... Μου αρεσει....και τα εικονιδια του!!! Bεβαια καποια γραφικα και γραμματα δεν φαινονται, αλλα...ισως να διορθωνεται αυτο με καποιο τροπο... Μηπως να καναμε και κανενα σε Dark Blue (Blue is Blue)
Δοκιμασα το BiB... Μου αρεσει....και τα εικονιδια του!!! Bεβαια καποια γραφικα και γραμματα δεν φαινονται, αλλα...ισως να διορθωνεται αυτο με καποιο τροπο... Μηπως να καναμε και κανενα σε Dark Blue (Blue is Blue)