- Reaction score
- 107.214
Για πείτε...
Σωστό!Γιώργο δεν ξέρω αν μπορεί να μπει και κινέζικο στην ψηφοφορία τώρα ή να πάει στα άλλα.Δεν το προτιμώ ιδιαίτερα εγώ,αλλά ίσως υπάρχουν αρκετοί!με σειρα προτίμησης....πίτσα,σουβλάκια και noodles (αν πιάνονται)
Μάλλον στα άλλα θα πάει.Γιώργο δεν ξέρω αν μπορεί να μπει και κινέζικο στην ψηφοφορία τώρα ή να πάει στα άλλα.
Εσύ με πιάνεις!
Το καλό σουβλάκι σίγουρα δεν είναι έτοιμο φαγητό,όπως και η καλή pizza,το burger και άλλα εδέσματα.Να με συγχωρέσει ο αβγδ αλλά το σουβλάκι, ΔΕΝ είναι έτοιμο φαγητό. Χαρακτηρίζεται "a la minute". Σωστότερος τίτλος ίσως είναι, "Ποιό βρώμικο φαγητό προτιμάτε πιο πολύ;"
Μετά έρχεται ο μουσακάς, το στιφάδο, τα μακαρόνια με κυμά, τα ντολμαδάκια.
Έτοιμα φαγητά χαρακτηρίζονται κι αυτά.
Όταν μου τα έφτιαχνε η μάνα μου πήγαινα και τα έβρισκα έτοιμα προς κατανάλωση (εξολόθρευση).
.
![]()
Αλλον περίμενα και άλλος μου βγήκε…απωανατολίτης!Στη σπάνια περίπτωση που είναι καλά όλα τα παραπάνω μου αρέσουν, αν και δεν είμαι καθόλου φίλος του έτοιμου.
Το σουσάκι όμως είναι το καλύτερο μου!![]()
Δηλαδή?Με σπιτική ζύμη?Πως την ψήνεται?Τι αλεύρι βάζετε?Εχετε κάποιο ειδικό μηχάνημα μαγειρικής για πίτσα?Το ετοιματζιδικο απο έξω το έχω κόψει, άντε το πολυ 1 φορά το δίμηνο.
Τότε θα ειναι σουβλάκι, ή γύρος. Παλιά έπαιζε και πίτσα αλλα με την πίτσα που φτιάχνουμε στο σπίτι τα τελευταία χρονια ειναι ιεροσυλία να παραγγειλεις απο έξω...