Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας

Reaction score
1
το συγκροτημα σταθμος που αλλαξε την πορεια της μουσικης(με βασικα κριτηρια την τεχνοτροπια της δοθλειας και τις καινοτομιες..πιστευω pink floyd χαλαρα..τι λετε..

Reaction score
28
συμφωνοι αλλα και αργοτερα κατα την παροδο του χρονου και αλλα συγκροτηματα επιρρεασαν και <αλλαξαν> πολλα στην συγχρονη μουσικη ,οπως πιστευω απο την 10ετια του 80 και μετα μεγαλη επιρροη ειχαν οι joy division στοιχεια της μουσικης των οποιων ακομα και σημερα βλεπουμε σε εκατονταδες συγκροτηματα και μουσικους δεν νομιζετε ?

VG

Reaction score
0
Νομιζω οι Queen ηταν αυτοι που ξεφυγαν απο οποιοδηποτε στεγανο και παράλληλα επηρρέασαν ποικιλοτρόπως την συγχρονη μουσικη,στο προσωπο τους βλεπεις και τον Prince,και τους Metallica,και οτιδηποτε αλλο μπορει να φανταστει κανεις.

Reaction score
7
Θρυλικά σχήματα όλα τα παραπάνω και το καθένα έχει επηρεάσει με τον τρόπο του διάφορα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Να πώ και άλλο ένα που έχει επηρεάσει μουσικούς από Pop μέχρι και Heavy Metal...

Οι Depeche Mode

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θρυλικά σχήματα όλα τα παραπάνω και το καθένα έχει επηρεάσει με τον τρόπο του διάφορα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Να πώ και άλλο ένα που έχει επηρεάσει μουσικούς από Pop μέχρι και Heavy Metal...

Οι Depeche Mode

Μα και αυτοι με την σειρα τους δεν επηρεαστηκαν απο τους Kraftwerk?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νομιζω οι Queen ηταν αυτοι που ξεφυγαν απο οποιοδηποτε στεγανο και παράλληλα επηρρέασαν ποικιλοτρόπως την συγχρονη μουσικη,στο προσωπο τους βλεπεις και τον Prince,και τους Metallica,και οτιδηποτε αλλο μπορει να φανταστει κανεις.
Ti σχεση εχει ο Prince και οι Metallica με τους Queen?

Reaction score
0
Εγώ θα έλεγα τους Beatles μια και δεν τους ανέφερε κανείς. Η γέννηση της σύγχρονης pop-rock μουσικής και μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που γράφτηκαν ποτέ.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δεν μπορεί να είναι μόνο ένα... και συμφωνώ με πολλές από τις επιλογές σας. Κατά τη γνώμη μου:

Beatles
Doors
Pink Floyd
Metallica

Reaction score
7
Μα και αυτοι με την σειρα τους δεν επηρεαστηκαν απο τους Kraftwerk?
Σαφώς και ακούς σε πολλά κομμάτια τους Samplάκια που θυμίζουν Kraftwerk :622:. Οι DM όμως εξελιξαν τον electro ήχο και πρόσθεσαν και πινελιές Pop/Rock κ.τ.λ. για να βγεί ένας μοναδικός χαρακτηριστικός ήχος που όταν τον ακούς ξέρεις ότι είναι αυτοί.
Πολλά μουσικά σχήματα εξέλιξαν τη μουσική που ακούμε απο νεότερους μουσικούς. Οι DM για μένα είναι ένα από αυτά.
Αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για κάποιον που τα ξεκίνησε όλα, εκτός αν θέσουμε σαν βάση αποκλειστικά την ηλεκτρονική μουσική, που πραγματικά και μένα οι Kraftwerk θα ήταν οι πρώτοι που θα μου έρχονταν στο μυαλό.

Reaction score
7
Ti σχεση εχει ο Prince και οι Metallica με τους Queen?
Βασικά το έχουν πεί και οι ίδιοι οτι ο Brian May ήταν μια από τις μεγάλες τους επιρροές, γι'αυτό και διασκέυασαν κάποια τραγούδια τους. Στο Garage Inc αν δεν κάνω λάθος έχουν και τη διασκευή του Stone Cold Crazy.

Reaction score
8
Χρονολογικά, κατα είδος & σύμφωνα με τα δικά μου ακούσματα

Pink Floyd

Ian Curtis(Joy Division)

Kraftwerk, New Order και έπονται οι D.M.

Reaction score
4
Απάντηση: Ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας

χμμ...

σιγουρα ολα τα ονοματα που λετε ηταν απο επιδραστικα εως καταλυτικα για τη μουσικη

εγω προσθετω αλλο ενα, εξαιρετικα σημαντικο και για τα δικα μου γουστα απο τα πιο σημαντικα/επιδραστικα στη διαμορφωση της μετεπειτα μουσικης...

τους Black Sabbath

πατερες του μεταλ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885