Ποιο κινητό???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο ψαχνό...

Το Motorola V3x που είχα πάρει με επιδότηση από την Vodaphone ψόφησε λίγο πριν βγάλει το έτος. Με είχε τρελλάνει στα προβλήματα οπότε μάλλον χαίρομαι που θα το ξεφορτωθώ. Προς στιγμήν μάλλον θα χρησιμοποιήσω την επιδότηση της συζύγου για να αγοράσω νέα συσκευή.

Προφανώς δεν πρόκειται να ξαναγοράσω Motorola.

Μάλλον πάω για Sony ή Nokia. Απαραίτητη θεωρείτε η δυνατότητα σύνδεσης σε pc ο μεγάλος τηλεφωνικός κατάλογος καθώς και το Bluetooth και αν είναι δυνατόν και IR. Κάμερες κλπ δεν με πολυενδιαφέρουν, το πολύ πολύ να χρησιμοποιήσω αραιά και που την φωτογραφκή μηχανή (για video δεν το αυζητάω καθόλου). Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να μην είναι 3G . Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία της συσκευής...

Ποια συσκευή με κόστος μέχρι 350€ μου προτείνετε???

Reaction score
1
doctor-x said:
Γμτ...είχα γράψει τόσα και μου έβγαλε σφάλμα η σελίδα! :x
Μιλάμε γιά ένα από τα μεγαλύτερα σπασίματα μετά την πληκτρολόγηση... :x

Reaction score
3
babis-gap said:
doctor-x said:
Γμτ...είχα γράψει τόσα και μου έβγαλε σφάλμα η σελίδα! :x
Μιλάμε γιά ένα από τα μεγαλύτερα σπασίματα μετά την πληκτρολόγηση... :x
Άσε,τρελή φρίκη! :(

@Σπύρος Μπλάτσιος: Υπολόγισε και κάτι άλλο.Η τιμή του K750i είναι 235€ και του Nokia 319€ (από τον κατάλογο του Πλαισίου)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
To w850 προορίζεται για περισσότερο για walkman, οπότε δεν με συγκινεί ιδιαίτερα. Από την άλλη απ' ότι διάβασα έχει κάρτα μνήμης 1Gb, και μπορεί να λειτουργεί και σαν σκληρός, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να κουβαλάς memory stick μαζί σου.

Γενικά όμως ενδιαφέρομαι για κάτι πιο επαγγελματικό.

Reaction score
14
Σπύρο νομίζω αυτή τη στιγμή η κορυφαία πρόταση για επαγγελματικό είναι το TyTN.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Πολύ καλό, αλλά ακριβό...

Λοιπόν επικοινώνησα με την Voda. Από τα τηλέφωνα που έχουν αναφερθεί η voda δίνει με επιδότηση τα Sony K800i, K750i και Nokia E 50. Μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο E-50.

VG

Reaction score
0
Το Ε50 το εχω εγω.
Το μονο που μπορει να σε προβληματισει ειναι η μικρη γραμματοσειρα (δεν ξερω αν και πως αλλαζει) καθως και το κουμπι για να κλεισεις το κινητο,που θελει ταυτόχρονα δύναμη λιονταριού και νύχι γυναίκας :?
Η μπαταρια του ειναι θεϊκη,το software της Nokia αριστο,στην συσκευασια περιλαμβανεται καλωδιο USB και ανταπτορας για παλιο φορτιστη nokia.
Θα ελεγα οτι ειναι το καλυτερο κινητο που εχει πεσει στα χερια μου,βεβαια κατι Ν90 που εχουν μεγεθος και τιμη αυτοκινητου, δεν τα ψαχνω καν.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Δυστυχώς το Ε50 δεν υπήρχε, και δεν μπορούσα να περιμένω...

Τελικά κατέληξα στο Sony K800i. Για να δούμε τι ψάρια πιάνει κι αυτό...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις...

Σαν ποιότητα κατασκευής πολύ καλύτερο από το Motorola.
Αλλά όσο αναφορά την συνδεση με το pc και τις δυνατότητες συγχρονισμού είναι πολύ πίσω...

VG

Reaction score
0
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις...

Σαν ποιότητα κατασκευής πολύ καλύτερο από το Motorola.
Αλλά όσο αναφορά την συνδεση με το pc και τις δυνατότητες συγχρονισμού είναι πολύ πίσω...
Αλλαξε το αμεσα εαν μπορεις.
Στο software η Νοκια δεν εχει αντιπαλο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535