Ποιο μαγαζί AV προτείνετε?

Reaction score
1.269
Σύντομα θα πάρω και εγώ το home cinema που ονειρεύομαι.Θα πάω Αθήνα που έχει πολλά σχετικά μαγαζιά και επειδή δεν θέλω να πάω κάπου στα τυφλά θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά μαγαζιά που αξίζει επισκεφθώ γιατί είδα κάποια τόπικ για μαγαζιά που κάποιοι απο εσάς κάνατε παράπονο και δεν θέλω να μπλέξω έτσι,αν είναι εφικτό βέβαια..

Θέλω να πάρω Denon ενισχυτή-Blu ray player και πλήρες σετ ηχείων Acoustic energy.

Επίσης να σας αναφέρω οτι θα ήθελα να τα πάρω όλα απο ένα μαγαζί,να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και δεν με ενδιαφέρει τόσο η τιμή,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,φτάνει να υπάρχει σωστή-υγιείς-ειλικρινής αντιμετώπιση!!!!!Και αν χρειαστώ κάτι,υποστήριξη..Μεταχειρισμένα,ανοιγμένα,ελλατωματικά κτλ εννοείται οτι τα καταδικάζω!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Ποιο μαγαζί AV προτείνετε?

οταν ερθεις στη αθηνα ελα να σε παω σε ολα τα μαγαζια.Απο που θα ψωνιζεις το κρινεις εσυ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Οδυσσέα πρόσεχε μόνο να μην πας στο Argoδωμάτιο πριν αγοράσεις οτιδήποτε.:116:

Reaction score
1

Εχώ πολύ καλή γνώμη για το κατάστημα Audio Show στον Πειραιά Μπουμπουλίνας 48 Πασαλιμάνι.Αψογοι, ευγενικοί και υπομονετικοί στις απορίες.Στο προτείνω.

Reaction score
1.269
Re: Απάντηση: Ποιο μαγαζί AV προτείνετε?

οταν ερθεις στη αθηνα ελα να σε παω σε ολα τα μαγαζια.Απο που θα ψωνιζεις το κρινεις εσυ
Με εσένα δεν θέλω ,γιατί είσαι pioneer-ακιας και εγώ θέλω Denon και θα μου τη βγάζεις σκάρτη! 107:
Αστειεύομαι φυσικά,θα μιλήσουμε φίλε όταν είμαι 100% έτοιμος στα λεφτά,μην μείνω χωρίς δουλειά και τσάμπα σχεδιάζω..Θέλω να σε ρωτήσω τη γνώμη σου γιατί είσαι απο τους γνώστες..
Να σου απευθύνω και την πρώτη ερώτηση κιόλας..Θέλω να πάρω QED καλώδια (πλήρες σετ),αλλά όσο αφορά τα HDMI: το Performance E Super speed είναι καλύτερο απο το Reference HDMI?Γιατί το πρώτο είναι και 3D αλλά είναι σε μικρότερη σειρά..Επίσης για κανένα δεν γίνεται λόγος αν είναι version 1.4.Επίσης το reference subwoofer,κάτω που λέει τιμές σε λίρες,πωλείται μονό καλώδιο ή ζεύγος?Επίσης στο AV club διάβαζα κάπου ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το κατάστημα Hi-fi cables UK,και εσείς απο εκεί ψωνίζετε?Πάνω απο 100€ αγορές έχεις θέμα με τελωνείο?

Οδυσσέα πρόσεχε μόνο να μην πας στο Argoδωμάτιο πριν αγοράσεις οτιδήποτε
Χα χα !Δεν παίζει φίλε!Εχω ένα τρελό ελλάτωμα!
Δεν παίρνω μεταχειρισμένο ΠΟΤΕ!Μπροστά μου να το πάρεις και να μου πεις σε 1 ώρα το βαρέθηκα,πάρτο μισοτιμής,προτιμώ να πάρω καινούριο.Θέλω να το ανοίξω εγώ,να χαρώ τη διαδικασία του "unpacking" με το όποιο κόστος!

Νίκο?Για το Audioshow,που λες,τουλάχιστον διαπίστωσα οτι δεν έχει acoustic energy ηχεία και με στεναχώρησε γιατί και σαν ιστοσελίδα ήταν οργανωμένο οπότε θα απορριφθεί.Σε πιστεύω για αυτό που λες (οτι έχουν σωστή αντιμετώπιση πελάτη) αλλά δεν σκοπεύω να πάρω απο 2-3 διαφορετικούς.ούτε να μου πουν θα στα παραγγείλω έλα σε 1-2 μέρες.Ολα σε έναν "νοικοκυρεμένα" για να χτυπήσω και μεγαλύτερη έκπτωση άλλωστε αλλά και για να ασχολούμαι με έναν για ότι χρειαστώ..

Επίσης ρε παιδιά απο ότι κατάλαβα,απο τους χάρτες που παραθέτουν,οι περισσότεροι είναι εκεί κοντά,ε?Πηγαίνοντας προς Πειραιά,επί της Βενιζέλου..Αφήνω το αμάξι δηλαδή και σε 2-3 ώρες τους έχω γυρίσει όλους..

Α!!Το κυριότερο δεν σας ρώτησα..Το "Ωδές" πολύ οργανωμένο,αναλυτικό σάϊτ έπαθα πλάκα!Είναι και εξίσου καλό στην πράξη σαν κατάστημα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

ούτε να μου πουν θα στα παραγγείλω έλα σε 1-2 μέρες.
Ωπ,εδώ θα φας μια μικρή ήττα.
Τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν την αποθήκη του Κοτσώβολου για να παραλάβεις κάτι επιτόπου(ειδικά σε ηχεία που είναι και ογκώδη).
Συνήθως κάνεις την παραγγελία και στα στέλνουν σε 1 με 2 μέρες αφού παραλάβουν απ τον εκάστωτε αντιπρόσωπο.

Reaction score
89

Οδυσσέα πρόσεχε μόνο να μην πας στο Argoδωμάτιο πριν αγοράσεις οτιδήποτε.:116:
γιωργη στο argoδωματιο δε νομιζω να φτανουν τα φραγκα ουτε για καλωδιο διμετρο :143::143::143:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο μαγαζί AV προτείνετε?

κανε την γυρα σου ρωτα κ τιμες ,στο τελος μην παραλειψης να πας απο την Ηχοεκφραση:119:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ρε σεις δεν το είπα για να αγοράσει τίποτα απ τον Argi.
Απλά να μην πάει γιατί μετά όπου αλλού και να μπεί θα αρχίσει να τους βάζει μπουρλότο:138:

Reaction score
1.269

-Στάθη θα πάω στους περισσότερους,μεταξύ άλλων και Ηχοέκφρασης.
-Νίκο,τα έχει ο αδερφός μου,τα γουστάρω τρελά και δεν θέλω να κάτσω να ψάξω άλλες μάρκες,θα τρελαθώ.Ο καθένας λέει με βάση την δική του εμπειρία το καλύτερο και οι απόψεις παραείναι πολλές που δεν μπορώ να τα ακούσω όλα,θα χρειαζόμουν πολλές ώρες και πολύ σκέψη.Είναι αξιοπρεπέστατα ηχεία για τα λεφτά τους και στην τελική πήραν και κάτι what hi-fι επαίνους.Αρα σίγουρα είναι απο τα καλά,αν όχι τα καλύτερα.

Ξαναλέω,δεν κοιτάζω τόσο την τιμή,απλά θέλω να είναι όλα σφραγισμένα,ετοιμοπαράδοτα και να μπορώ να ρωτήσω 2-3 πράματα απο το τηλέφωνο όταν τους χρειαστώ.Μην με γράφουν στα παπούτσια τους.Δεν είμαι απο εκείνους που ρωτάνε και δεν παίρνουνε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παιδια, πολλα παιδια δεν εχουν το θαρρος να γραψουν στον αερα τι αντιμετωπισαν σε <καποια> μαγαζια.
Μιλαμε για ντεμο κλεισμενα και πουλημενα για fresh out of the box.
Οσο αφορα τα καλωδια αν ψωνισεις απο ευρωπη δεν εχεις φορους.
Για αλλη χωρα εχεις.Προσπαθησε να ακουσεις Α_Β_Γ καμποσα ηχεια ωστε να ξερεις τι κανουν με ιδια συνοδα σε ιδιο χωρο.
Πιονερακιας ειμαι, αλλα ειμαι και ανθεμακιας, κρελακιας , καρακιας.Και γενικα οτι κολλαει στο αυτι μου.
Απο εκει και μετα εχω σφαξει κατ επαναλειψη την οδηγηση της Pioneer , και θα το κανω , οσο οι ενισχυτες της δεν οδηγουν σαν ονκιο-ντενον.
Κατα τα αλλα δεν εχω κατι για σπρωξιμο αυτο τον καιρο.
Παντως δωσε μια ευκαιρια στο mcacc , αν ακουσεις τι μαζευει , και τι καθε αλλο συστημα ισοσταθμισης , δεν νομιζω να αγορασεις αλλο ενισχυτη.Εκτος βεβαια και αν θες αλλη πιο σοβαρη οδηγηση.
Τα qed δεν ειναι και τα super duper καλωδια στα λεφτα τους.
Και κατι ακομα μην κρινεις ενα μαγαζι απο το σαιτ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

στριφτε οταν μπορεις ελα μια βολτα απο την παραγκα.Σου υποσχομαι να αλλαξεις γνωμη για οτι εχεις ακουσει μεχρι τωρα.Δεν ειναι θεμα μονο db , αλλα και ποιοτητας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef