Ποιο 12μετρο καλωδιο HDMI υποστηριζει 1920x1080?

Reaction score
786
Επειδη διαβασα για τους νεους 1080αρηδες προβολεις και εχασα τον υπνο μου, μηπως ξερουμε ποιο 12μετρο HDMI-HDMI καλωδιο δινει εγγυημενα 1920x1080 αναλυση χωρις προβληματα?

Νομιζω οτι ειχα διαβασει παλιοτερα οτι το 12μετρο της Oehlbach υποστηριζει αυτην την αναλυση, αλλα υπαρχει αραγε ΕΝΑ μοντελο Oehlbach στα 12m ή περισσοτερα απο ενα με ενδεχομενο τα φθηνοτερα να παιζουν μονο μεχρι 720?

Reaction score
5
Βέβαια έχω 720 προβολέα, και συνήθως του στέλνω 720 σήμα, αλλά και με 1080 που έχω δοκιμάσει πολλές φορές, είναι άψογο. Γι'αυτό το προτείνω.

T

thod.

Guest
Εχω ενα προβλημα....οποιος θελει με βοηθα!!!!! Ξεκιναω να φτιαγνω το σπιτι μου και θελω να βαλω βιντεοπροβολεα, χωρις να εχω αποφασισει ακομα τι μαρκα, ποσα λεφτα θα διαθεσω, τι μεγεθος οθονη θελω να εχω κ.τ.λ. κατι που θα ασχοληθω αργοτερα οπως επισης και με τα ηχεια ή και την τηλεωραση η οποια θα ειναι LCD 32''.Το προβλημα τωρα ειναι οτι πρεπει να περασω το καλωδιο του projector και τα καλωδια για τα ηχεια.Ποιος μπορει να μου πει τι καλωδια χρειαζομαι (μαρκα-παχος) οσο για τα μετρα θα χρειαστω 12 μ.για το καλωδιο του projector και για τα ηχεια γυρω στα 25 μ για τα πισω (5.1).Επισης θελω να ρωτησω το καλωδιο μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι η dvi ή hdmi και μου προτειναν oelbach.......Ευχαριστω.

Reaction score
5
DIMITRIS said:
http://www.accellcables.com/products/installer/videoCables/HDMI/HDMI_hdmi_URcable.html
45 metra 1080p to accelaki...
Episis alli lusi einai HDMI extender kai 2 ftinotera HDMI kalodia apo www.bluejeanscables.com
Μα δεν ζήτησε 45 μέτρα καλώδιο. 12 μέτρα δεν είναι και πολλά. Δεν βρίσκω ότι για 12 μέτρα πρέπει να μπεις στην ιστορία με extenders κλπ. Με ένα καλής ποιότητας καλώδιο κάνεις την δουλειά σου.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
thod. said:
Εχω ενα προβλημα....οποιος θελει με βοηθα!!!!! Ξεκιναω να φτιαγνω το σπιτι μου και θελω να βαλω βιντεοπροβολεα, χωρις να εχω αποφασισει ακομα τι μαρκα, ποσα λεφτα θα διαθεσω, τι μεγεθος οθονη θελω να εχω κ.τ.λ. κατι που θα ασχοληθω αργοτερα οπως επισης και με τα ηχεια ή και την τηλεωραση η οποια θα ειναι LCD 32''.Το προβλημα τωρα ειναι οτι πρεπει να περασω το καλωδιο του projector και τα καλωδια για τα ηχεια.Ποιος μπορει να μου πει τι καλωδια χρειαζομαι (μαρκα-παχος) οσο για τα μετρα θα χρειαστω 12 μ.για το καλωδιο του projector και για τα ηχεια γυρω στα 25 μ για τα πισω (5.1).Επισης θελω να ρωτησω το καλωδιο μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι η dvi ή hdmi και μου προτειναν oelbach.......Ευχαριστω.
thod. said:
To oelbach είναι πολύ καλό αν και λίγο ακριβό! Για τα ηχεία επειδή είναι αρκετά μέτρα πάρε καλό καλώδιο...

Reaction score
384
ak1s said:
DIMITRIS said:
http://www.accellcables.com/products/installer/videoCables/HDMI/HDMI_hdmi_URcable.html
45 metra 1080p to accelaki...
Episis alli lusi einai HDMI extender kai 2 ftinotera HDMI kalodia apo www.bluejeanscables.com
Μα δεν ζήτησε 45 μέτρα καλώδιο. 12 μέτρα δεν είναι και πολλά. Δεν βρίσκω ότι για 12 μέτρα πρέπει να μπεις στην ιστορία με extenders κλπ. Με ένα καλής ποιότητας καλώδιο κάνεις την δουλειά σου.
Ta perissotera ta dinoun 1080p gia 9m.
Den tou eipa na parei 45m. Ti marka tou upedeixa.

Reaction score
786
Χρηστο, επειδη το μονο 12μ που εχω βρει (σχεδον) ετοιμοπαραδοτο ειναι Oehlbach, ξερεις αν παιζει το συγκεκριμενο στα 1080p?

Bettercables φερνει κανενας στην Αθηνα, να μην μπλεξω με internet?

Ο Ανδρεας δεν εχει τιποτα "εγγυημενο" για 1080p στα 12μ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Χρηστο, επειδη το μονο 12μ που εχω βρει (σχεδον) ετοιμοπαραδοτο ειναι Oehlbach, ξερεις αν παιζει το συγκεκριμενο στα 1080p?

Bettercables φερνει κανενας στην Αθηνα, να μην μπλεξω με internet?

Ο Ανδρεας δεν εχει τιποτα "εγγυημενο" για 1080p στα 12μ?
Πάρε και τον Ανδρέα ένα τηλ. αν και νομίζω ότι το 1080p δεν θα έχει πρόβλημα στα 12 μέτρα...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ULTRALINK HDMIPRO-12M Εχει παιξει ηδη στην Πατρα σε 1080p .

Reaction score
786
Τελικα στα 12μ ειμαι πολυ οριακα... Και να φανταστει κανεις οτι προκειται για μικρο σπιτι!

Απ'οτι εχω διαβασει λοιπον μεχρι τωρα εχουμε BetterCables, UltraLink και Supra να δινουν 1080p στα 12μ.

Reaction score
384
Μπρούτζος Θεμιστοκλής said:
Τελικα στα 12μ ειμαι πολυ οριακα... Και να φανταστει κανεις οτι προκειται για μικρο σπιτι!

Απ'οτι εχω διαβασει λοιπον μεχρι τωρα εχουμε BetterCables, UltraLink και Supra να δινουν 1080p στα 12μ.
Den katalavaino giati agxonesai.
Ta accellcables dinoun 1080p mexri kai ta 45m, kai akoma psaxnesai?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red