Ποιο bluetooth hands free?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ψαχνω να βρω ενα καλο bluetooth hands free με στερεοφωνικο jack 3,5mm για εφαρμογη καλων ακουστικων οποτε χρειαζεται για ακροαση μουσικης... Εχει καποιος καποια προταση γιατι δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο σχεδον καθολου? Ευχαριστω.

Reaction score
51
Απάντηση: Ποιο bluetooth hands free?

Γεια σου παλίκαρε :107:

Σε τι κινητό θα συνδεθεί?
Θυμάμαι παλιά έπαιζες με Nokia.....
Τι έχεις τώρα?

Reaction score
51

Είχα δοκιμάσει αυτό: Sony Ericsson MW600

Πάρα πολύ καλό ηχητικά, αλλάζεις ακουστικά γιατί συνδέονται με mini-jack, έχει και αυτόνομο ραδιόφωνο και ωραία οθονούλα για να βλέπεις μπαταρία, σταθμό ραδιοφώνου ή τηλέφωνο που καλείς ή σε καλούν (και όνομα αν υπάρχει συμβατότητα)
Το χάρισα γιατί έκανε αποσυνδέσεις με το κινητό μου (Nokia N900) και μου είχε σπάσει τα νεύρα. Ηχητικά πάντως ήταν πολύ καλό!!

Πριν από αυτό είχα το Samsung SBH-650 το οποίο ήταν (και είναι) απίστευτα καλό, αν συνυπολογίσεις πως είναι και αρκετά φθηνό (γύρω στα 40€)

Επίσης με stereo, παίζει υπέροχα μουσική και μπορείς επίσης να αλλάξεις τα ακουστικά αν ποτέ το θελήσεις. Σχεδιαστικά είναι πολύ κομψό και με πολύ καλά υλικά κατασκευασμένο και πανάλαφρο (μόλις 18gr)!!
Δεν ξέρω όμως αν το βρεις κάπου.
Το είχα αγοράσει πριν από 2 χρόνια από κατάστημα cosmote και μετά το σπάσιμο νεύρων του παραπάνω Sony, επέστρεψα σε αυτό που με συντροφεύει ακόμα άριστα.
Και κάτι ακόμα. Έχει πολύ μεγάλη αυτονομία!!
Λογικά θα κρατάει πάνω από 5 μέρες (αν και εγώ το φορτίζω ανά 2 μέρες από συνήθεια) ή περίπου 8 ώρες συνεχούς ομιλίας

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Ευχαριστω Γιαννη! Εγω εχω ενα Omnia II, αλλα το blue θα "παιζει" με ενα sony vivaz. Πιστευεις οτι το sony θα εχει καλυτερη συμπεριφορα με τη "μαμα" του?

Reaction score
51

Ευχαριστω Γιαννη! Εγω εχω ενα Omnia II, αλλα το blue θα "παιζει" με ενα sony vivaz. Πιστευεις οτι το sony θα εχει καλυτερη συμπεριφορα με τη "μαμα" του?

πιστεύω πως ναι παλίκαρε :107:
Σε τελική ανάλυση κάνε το εξής:
πάρε το Bt από το eshop (το έχει σε καλή τιμή, 42€), δοκίμασέ το και αν δεν σε ικανοποιεί αξιοποίησε την 7 μέρες doa
Απλά πρόσεξε να μη πετάξεις/χαλάσεις την συσκευασία του!

Ηχητικά θα σε καλύψει απόλυτα πιστεύω
Μένει να δεις στο 100% αν έχεις αποσυνδέσεις κλπ
Αν και λογικά, λόγω κοινής μαμάς θα είσαι ΟΚ :126:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.548
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas