Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Αν δεν κανω λαθος ( απο δω καταλαβαινεις τη θεση μου :143παρακαλώ για τις απόψεις σας...
εχει τόσο ιδιαιτερη σημασια το profile? η πρεπει να δωθει βαση σε αλλα χαρακτηριστικα;
καλο μου φαινετε....απο 330 και πανω......κοστιζει και δεν ειναι κινεζικο....αλλα ουτε ιαπωνικο ....μαλαισιας ειναι ...αλλα δειχνει τιμιο...pioneer 320 !
εαν τα διαθετεις τα 400 ειναι μια κατηγορια μονο του
Πάμε πιό αναλυτικά:παρακαλώ για τις απόψεις σας...
1)εχει τόσο ιδιαιτερη σημασια το profile?
2)ή πρεπει να δωθει βαση σε αλλα χαρακτηριστικα;
Διευκρινιζω οτι δεν ψαχνω για συστημα reference...
Ακούγεται όντως σαν εξαιρετική περίπτωση.LG BD390.
Δείτε:
7.1 αναλογικές έξοδοι.
Ασύρματη αναπαραγωγή αρχείων από το PC.
mkv + sub από το USB το οποίο αναγνωρίζει stickάκια φορμαρισμένα κατά NTFS και εξωτερικό σκληρό.
You Tube.
Περίπου 250 ευρώ.
Τρεχάτε!!!!!!!
Το LG υποστηρίζει σίγουρα NTFS και το Philips έχει επιλογή 21:9 με μετατόπιση υποτίτλων για όσους χρησιμοποιούν την τηλεόραση της philips 21:9 ή αναμορφικό φακό.Από τα forums διαβάζω ότι το LG μάλλον υποστηρίζει και NTFS φορμάτ ενώ το Philips ίσως έχει λίγο καλύτερη εικόνα.
Οταν πρόκειται για pioneer αλλά και το νέο Dune.....πάο πάσσο!!! (Αντε όμως τώρα να διαλέξει ο άνθρωπος.....:114εφοσον εχεις το ... καλαμποκι επιμενω για το 320 !
πολυ καλυτερη εικονα απο οσα εχουν προταθει εκτος απο το oppo αλλα ειναι πολυ ακριβοτερο .
με ιδια χρηματα που εχει το oppo παιρνεις κ το νεο dune !:126:
Με λιγότερα από 200 ευρώ το LG BD370 (κάτοχος) που έχει επιπλέον Youtube, mkv από USB (μόνο FAT εδώ αν και δεν το έχω τσεκάρει με το τελευταίο firmware) και καλύτερο chipset (σύμφωνα με τον Ήχο πάντα, MediaTeK MT8520 το LG και NEC EMMA το Sony).εχω ακουσει καλες κριτικες και για το καινουργιο sony bdp360 στα 270 ευρω εχει καποιος αποψη για αυτο?