Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

Reaction score
1
παρακαλώ για τις απόψεις σας...

εχει τόσο ιδιαιτερη σημασια το profile? η πρεπει να δωθει βαση σε αλλα χαρακτηριστικα;

Διευκρινιζω οτι δεν ψαχνω για συστημα reference...

Reaction score
1
Απάντηση: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

πρεπει να μπηκε το θεμα εκ παραδρομης σε λαθος κατηγορια ...παρακαλω του συντονιστες για την μεταφορα του καταλληλως ...ευχαριστω

Reaction score
1.213

εχει τόσο ιδιαιτερη σημασια το profile? η πρεπει να δωθει βαση σε αλλα χαρακτηριστικα;
Αν δεν κανω λαθος ( απο δω καταλαβαινεις τη θεση μου :143:) το profile εχει σχεση με το bd-live και το εξτρα υλικο απο το διαδικτυο...(..??):121:

Για σενα ποσο σημασια εχει αυτη η δυνατοτητα ? :121:

Reaction score
1

to bd live ψιλοαδιαφορο μου φαινετε....το αλλο υλικο που αναφερεις τι εννοεις? firmware κλπ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

pioneer 320 !
εαν τα διαθετεις τα 400 ειναι μια κατηγορια μονο του
καλο μου φαινετε....απο 330 και πανω......κοστιζει και δεν ειναι κινεζικο....αλλα ουτε ιαπωνικο ....μαλαισιας ειναι ...αλλα δειχνει τιμιο...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Θα το χρησιμοποιείτε μόνο για δισκάκια blu ray ή θέλετε να παίζει και ματροσκες?

Reaction score
1

μονο για δισκακια...για ματροσκες υπαρχει το καλαμποκι Α 110

Reaction score
134
Sony S350.

Το αγόρασα ως αντικατάσταση του PS3 που χρησιμοποιούσα για τα blu ray και είναι κορυφαίο και με πολύ καλή τιμή.

Reaction score
6
LG BD390.

Δείτε:

7.1 αναλογικές έξοδοι.
Ασύρματη αναπαραγωγή αρχείων από το PC.
mkv + sub από το USB το οποίο αναγνωρίζει stickάκια φορμαρισμένα κατά NTFS και εξωτερικό σκληρό.
You Tube.

Περίπου 250 ευρώ.

Τρεχάτε!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

1)εχει τόσο ιδιαιτερη σημασια το profile?
2)ή πρεπει να δωθει βαση σε αλλα χαρακτηριστικα;

Διευκρινιζω οτι δεν ψαχνω για συστημα reference...
Πάμε πιό αναλυτικά:
1)Το profile έχει σημασία αν σας ενδιαφέρει να κατεβάζετε το επιπλέον υλικό της ταινίας απ το διαδίκτυο.
2)Αν σας ενδιαφέρει η αναβάθμιση firmware ασύρματα πρέπει να κοιτάξετε για κάποιο μοντέλο που έχει wifi.

Γενικά όσο πιό νέο είναι ένα player τόσο πιό γρήγορο θα είναι και με νέους επεξεργαστές εικόνας(μεγαλύτερες πιθανότητες καλύτερης εικόνας).
Στο θέμα του ήχου υπάρχουν 2 option.Είτε να έχει το ίδιο το player ένσωματωμένους αποκωδικοποιητές είτε να αναλάβει το σήμα ο ενισχυτής(για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εξαρτάται απ τα dac που φοράνε είτε το player είτε ο ενισχυτής)

Γενικά με τα player των Sony και Pioneer υπάρχουν πολλοί ευχαριστημένοι χρήστες(τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθηση που αποκομίζω).

Τώρα τί εικόνα έχει το καθένα:121:,μόνο κάποιος που τα έχει δει όλα μπορεί να ξέρει.Αν και πιστέυω ότι δεν υπάρχει πλέον player με κακή εικόνα μιας και είναι πιθανότερο να υπολείπεται το μέσο προβολής απ την πηγη.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

LG BD390.

Δείτε:

7.1 αναλογικές έξοδοι.
Ασύρματη αναπαραγωγή αρχείων από το PC.
mkv + sub από το USB το οποίο αναγνωρίζει stickάκια φορμαρισμένα κατά NTFS και εξωτερικό σκληρό.
You Tube.

Περίπου 250 ευρώ.

Τρεχάτε!!!!!!!
Ακούγεται όντως σαν εξαιρετική περίπτωση.

Αν ζητούμενο είναι και το DVD upscaling το Oppo υπερέχει αλλά είναι ακριβότερο.

Reaction score
0
Ανάμεσα στο LG-BD390 και στο Philips BDP-7300.

Γιατί και τα δύο έχουν νορμάλ τιμή, παίζουν (εκτός τα BR disks) από USB σχεδόν όλα τα νέα φορμάτ, συνδέονται με USB stick αλλά και με external disk Και τέλος έχουν και διακριτές αναλογικές εξόδους.

Από τα forums διαβάζω ότι το LG μάλλον υποστηρίζει και NTFS φορμάτ ενώ το Philips ίσως έχει λίγο καλύτερη εικόνα.

Σε σύγκριση με άλλες (πιο δυνατές) μάρκες όπως η Pioneer, η Sony και η Panasonic, λέγεται (και πάλι στα forums αφού προσωπικά δεν τα έχω δει) ότι αυτές οι 'πιο δυνατές' μάρκες έχουν πιο καλή εικόνα, αλλά πιστεύω ότι α) θέλει και τα ανάλογα συστήματα για να τις δεις και β) συνήθως χάνουν κάποια από τα χαρακτηριστικά των πρώτων που είπα π.χ. υποστήριξη mkv.
Για απλούς χρήστες, π.χ. εγώ, δεν νομίζω ότι αξίζουν (value for money) όσο τα 2 πρώτα.

Όσο για το BD-Live δεν μου φαίνεται και πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό.

Τέλος, το Profile να επιτρέπει να αναβαθμίζεται που πλεον το κάνουν όλα.

Reaction score
6
Από τα forums διαβάζω ότι το LG μάλλον υποστηρίζει και NTFS φορμάτ ενώ το Philips ίσως έχει λίγο καλύτερη εικόνα.
Το LG υποστηρίζει σίγουρα NTFS και το Philips έχει επιλογή 21:9 με μετατόπιση υποτίτλων για όσους χρησιμοποιούν την τηλεόραση της philips 21:9 ή αναμορφικό φακό.

Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του ήχου το Philips 7300 φοράει ολοκληρωμένο Media Tek MT8520 ενώ το LG 390 το Broadcom BCM7601 που θεωρείται καλύτερο σε εικόνα.

Reaction score
5.679
εφοσον εχεις το ... καλαμποκι επιμενω για το 320 !
πολυ καλυτερη εικονα απο οσα εχουν προταθει εκτος απο το oppo αλλα ειναι πολυ ακριβοτερο .
με ιδια χρηματα που εχει το oppo παιρνεις κ το νεο dune !:126:

Reaction score
0
εφοσον εχεις το ... καλαμποκι επιμενω για το 320 !
πολυ καλυτερη εικονα απο οσα εχουν προταθει εκτος απο το oppo αλλα ειναι πολυ ακριβοτερο .
με ιδια χρηματα που εχει το oppo παιρνεις κ το νεο dune !:126:
Οταν πρόκειται για pioneer αλλά και το νέο Dune.....πάο πάσσο!!! (Αντε όμως τώρα να διαλέξει ο άνθρωπος.....:114:)

Reaction score
283

εχω ακουσει καλες κριτικες και για το καινουργιο sony bdp360 στα 270 ευρω εχει καποιος αποψη για αυτο?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Ποιο Bluray player θα αγοραζατε;

εχω ακουσει καλες κριτικες και για το καινουργιο sony bdp360 στα 270 ευρω εχει καποιος αποψη για αυτο?
Με λιγότερα από 200 ευρώ το LG BD370 (κάτοχος) που έχει επιπλέον Youtube, mkv από USB (μόνο FAT εδώ αν και δεν το έχω τσεκάρει με το τελευταίο firmware) και καλύτερο chipset (σύμφωνα με τον Ήχο πάντα, MediaTeK MT8520 το LG και NEC EMMA το Sony).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm