Ποιο iPad; Το... iPed των 86 ευρώ!

Reaction score
0
Κυκλοφόρησε στη Κίνα από χθες το πρώτο αντίγραφό του, που ονομάστηκε iPed και κοστίζει 86 ευρώ!!! Το διάβασα στο INSIDER

Οι πρώτες εντυπώσεις λένε είναι πολύ καλές αλλά η τιμή του είναι πραγματικά τρέλα! Είναι και ολόιδιο με το ipad. Λέτε;

Reaction score
6
Απάντηση: Ποιο iPad; Το... iPed των 86 ευρώ!

Αν λέμε λέει ; :116:

Και η τιμή , απλά εξαιρετική.

Reaction score
0
iPed

Παραπάνω ενα άρθρο στο Techi όπου υπάρχει και το video παρουσίασης στην Ιαπωνική τηλεόραση.

Όποιος ξέρει Γιαπωνέζικα παρακαλώ να μεταφράσει...:136::142:

Reaction score
4.919
Απάντηση: Re: Ποιο iPad; Το... iPed των 86 ευρώ!

iPed

Παραπάνω ενα άρθρο στο Techi όπου υπάρχει και το video παρουσίασης στην Ιαπωνική τηλεόραση.

Όποιος ξέρει Γιαπωνέζικα παρακαλώ να μεταφράσει...:136::142:
Αμα ξέραμε γιαπωνέζικα ...εδω θα καθόμασταν ακόμη;
Εχω πάντως φίλο με γυναίκα γιαπωνέζα οπότε θα του στειλω το λινκ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ποιο iPad; Το... iPed των 86 ευρώ!

Πάντως δεν έχει κάνει την εμφάνιση του ακόμα στο ebay :137:... θα περιμένουμε.

Reaction score
0

Αν λέμε λέει ; :116:

Και η τιμή , απλά εξαιρετική.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αυτή θα έπρεπε να είναι (άντε κάτι παραπάνω) και Η τιμή του Ipad.

Reaction score
150
όχι φίλε μου γιατί αν πιάσεις στα χέρια σου το iphone και μετά τα κινέζικα θα καταλάβεις για τι μπάζα πρόκειται.

Ούτε η οθόνη, ούτε το βάρος, ούτε o σκελετός, ούτε η επεξεργαστική ισχύς έχουν καμία σχέση και η οθόνη είναι και πιο μικρή ενώ φυσικά δεν έχει και accelometer.

Το ipad ναι θα μπορούσε να είνια φθηνότερο αλλά με 86 ευρώ μόνο σαβούρα παίρνεις.

Reaction score
1

καλησπερα και απο εμενα
εγω το βρισκω εξαιρετικο και μολις το πιασω στα χερια μου θα σας πω εντυπωσεις
τωρα ως 'φιλος' των κινεζικων που ειμαι !!
εχω να πω πως τα τελευταια τους κινητα μαμανε.... καμια σχεση με κινεζικο κινητο του 08 μοντελο.. δεν ειπα οτι δεν εχει και φολες ..το καθε αλλο.. αλλα εχει και αξιολογα κινητα που ικανοποιουν τις αναγκες μου
....

Reaction score
0

όχι φίλε μου γιατί αν πιάσεις στα χέρια σου το iphone και μετά τα κινέζικα θα καταλάβεις για τι μπάζα πρόκειται.

Ούτε η οθόνη, ούτε το βάρος, ούτε o σκελετός, ούτε η επεξεργαστική ισχύς έχουν καμία σχέση και η οθόνη είναι και πιο μικρή ενώ φυσικά δεν έχει και accelometer.

Το ipad ναι θα μπορούσε να είνια φθηνότερο αλλά με 86 ευρώ μόνο σαβούρα παίρνεις.
Προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το Ipad, μην τρελαθούμε κιολας.Αλλά δεν είναι λίγα τα πριόντα που στοιχίζουν πολύ φθηνά και είναι εξαιρετικά.Στο ipad οπως και στο Iphone (από κάθε άποψη εξαιρετικό, συμφωνώ) πληρώνεις μόνο για το όνομα και το πρωτότυπο design καμμιά 200 δολλάρια παραπάνω. Άρα?

Reaction score
1

Προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το Ipad, μην τρελαθούμε κιολας.Αλλά δεν είναι λίγα τα πριόντα που στοιχίζουν πολύ φθηνά και είναι εξαιρετικά.Στο ipad οπως και στο Iphone (από κάθε άποψη εξαιρετικό, συμφωνώ) πληρώνεις μόνο για το όνομα και το πρωτότυπο design καμμιά 200 δολλάρια παραπάνω. Άρα?
συμφωνω απολυτα στα παραπανω ετσι ειναι ..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.273

Στο ipad οπως και στο Iphone (από κάθε άποψη εξαιρετικό, συμφωνώ) πληρώνεις μόνο για το όνομα και το πρωτότυπο design καμμιά 200 δολλάρια παραπάνω. Άρα?
Πολλοί είναι αυτοί που το παίρνουν και γι' αυτούς τους λόγους. Το brand name πληρώνεται παντού.

Reaction score
1

παιδια το εχει παραγγειλει κανεις?
και αν ναι ποσο βγηκε?

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.685
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis