Ποιο Lnb από αυτά (ή άλλα)

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Χαζεύοντας λίγο στο Media Markt χθες, είδα ότι έχει 3 μάρκες LNB: Metronic, STM, και Hama (ίσως η ορθογραφία να είναι λίγο off), όλα στα 0.3dB. Μεταξύ των 3 ποιο θα προτιμούσατε? Υπάρχει κάποιο άλλο που θα ήταν προτιμότερο να ψάξω?

Reaction score
0
Χαζεύοντας λίγο στο Media Markt χθες, είδα ότι έχει 3 μάρκες LNB: Metronic, STM, και Hama (ίσως η ορθογραφία να είναι λίγο off), όλα στα 0.3dB. Μεταξύ των 3 ποιο θα προτιμούσατε? Υπάρχει κάποιο άλλο που θα ήταν προτιμότερο να ψάξω?
irveto 0.2. Δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Κατεβάζει άνετα τη δυτική δέσμη με 1.20 πιάτο.

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
irveto 0.2. Δοκιμασμένο και αξιόπιστο. Κατεβάζει άνετα τη δυτική δέσμη με 1.20 πιάτο.
Έχεις καμιά άποψη για τιμή? Βγαίνει σε διπλό για Astra/Hotbird? Που να το ψάξω? Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Κατά τι γνώμη μου δεν είναι σωστή λύση το διπλό. Καλύτερα δύο μονά. Από τις μάρκες που αναφέρεις ξέρω μόνο την HAMA, σαν μία από τις μέτριες προς καλές μάρκες. Εγώ πάντως θα προτιμούσα Invacom, Sharp, MTI.

Reaction score
1
Κατά τι γνώμη μου δεν είναι σωστή λύση το διπλό. Καλύτερα δύο μονά. Από τις μάρκες που αναφέρεις ξέρω μόνο την HAMA, σαν μία από τις μέτριες προς καλές μάρκες. Εγώ πάντως θα προτιμούσα Invacom, Sharp, MTI.
+1

Έχω Invacom και ΜΤΙ. Και τα 2 εξαιρετικά. Για τα τελευταία Sharp έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια.

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Παιδιά επειδή θα ήθελα να πάρω ένα αύριο, μπορεί κάποιος να μου πει ενδεικτικές τιμές για αυτά που προτείνετε και μέρη που θα μπορούσα να τα βρω κοντά στον Πειραιά?
Δυστυχώς ταξιδεύω αύριο και δε θα μπορώ να ασχοληθώ αργότερα. Ελπίζω να μη σας βάζω το μαχαίρι στο λαιμό :). pm ή απάντηση εδώ είναι εξίσου ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ!

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Ομολογώ ότι χάθηκα στη σελίδα της inverto, αφού εκ πρώτης όψεω πολλά LNB ήταν ίδια, και δεν προλάβαινα να διαβάσω τεχικά χαρακτηριστικά :).

Κατά τα άλλα πετάχτηκα από τον Γιαννακόπουλο (που ήταν και δίπλα) και πήρα ένα MTI με διπλή έξοδο που είχε διαθέσιμο. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Reaction score
0
Ομολογώ ότι χάθηκα στη σελίδα της inverto, αφού εκ πρώτης όψεω πολλά LNB ήταν ίδια, και δεν προλάβαινα να διαβάσω τεχικά χαρακτηριστικά :).

Κατά τα άλλα πετάχτηκα από τον Γιαννακόπουλο (που ήταν και δίπλα) και πήρα ένα MTI με διπλή έξοδο που είχε διαθέσιμο. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Blue line ή White line; Αν θυμάμαι καλά έχουν αρκετή διαφορά στην ποιότητά τους.

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Blue line ή White line; Αν θυμάμαι καλά έχουν αρκετή διαφορά στην ποιότητά τους.
Gray Line :p
Ομολογώ ότι εξωτερικά δε με ενθουσίασε η ποιότητά του, αλλά στη βράση κολλάει το σίδερο... Όταν το εγκαταστήσω, θα δω πόσο καλά έκανα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis