Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Reaction score
39
Χαιρετώ άπαντες. Θέλω να μαζέψω όλες μου τις HD ταινίες και σειρές (mkv) σε έναν σκληρό-θηρίο έστω των 8ΤΒ. Σε ποιο μηχάνημα θα μπορούσα να συνδέσω τον σκληρό για να βλέπω απευθείας στην TV/Projector; Ο σκληρός μπορεί να το ποθετηθεί κοντά στο media player και την TV, όχι όμως και στο pc. Μπορώ να έχω συνδεδεμένο τον σκληρό μόνιμα με το Player (με usb?)και ταυτόχρονα με το pc (με ethernet?); Αν ναι, τι σύνδεση πρέπει να είναι η κάθε μία. Ποιο media player μου προτείνετε; Σόρρυ αλλά είμαι άσχετος και ταυτόχρονα αγχωμένος γιατί τώρα φτιάχνω καινούριο σπίτι και πρέπει να τα προβλέψω όλα αυτά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.285
Απάντηση: Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Δες αυτό
Παίρνει 6 Χ 1,5Τ

Ανδρέα 4 Χ 1,5 παίρνει αυτό.

Και δεν βλέπω κάποιο στο πλαίσιο να παίρνει 6 σκληρούς.

Reaction score
39
Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο
Δεν ξέρω όμως αν κάνει για τη δουλεία που σας είπα, πως θα συνδεθεί με το media player και φυσικά με ποιο media player;

Reaction score
0

Εγώ θα σου πρότεινα ΑΥΤΟ που δεν κάνει ούτε 20€ και να αλλάζεις τους σκληρούς σαν τις κασέτες που βάζαμε την προηγούμενη χιλλιετία στα ATARI :105:
Mε τέτοια κρίση δεν είναι για σπατάλες!

abcd

Super Moderator
Reaction score
106.285

Εγώ θα σου πρότεινα ΑΥΤΟ που δεν κάνει ούτε 20€ και να αλλάζεις τους σκληρούς σαν τις κασέτες που βάζαμε την προηγούμενη χιλλιετία στα ATARI :105:

Συμφωνώ!

Με τα ρέστα παίρνεις καμμιά 10αριά σκληρούς 1,5 Tera!:126::119:

Reaction score
6

Ανδρέα 4 Χ 1,5 παίρνει αυτό.

Και δεν βλέπω κάποιο στο πλαίσιο να παίρνει 6 σκληρούς.
Ναι εχεις δικιο ( το 6 πηγαινε στον αριθμο των ΤΒ 4X1.5=6 )

Reaction score
4.249

Εγω εχω κατι παρομοιο με την διαφορα οτι παιρνει 2 σκληρους. Ειναι πολυ πρακτικο. Νομιζω οτι γυρω στα 40 και κατι ευρω το πηρα. Παντως και η προταση του Cinemusic-Andreas ειναι δελεαστικη

abcd

Super Moderator
Reaction score
106.285

Εγω εχω κατι παρομοιο με την διαφορα οτι παιρνει 2 σκληρους. Ειναι πολυ πρακτικο. Νομιζω οτι γυρω στα 40 και κατι ευρω το πηρα.

Παιδιά τους σκληρούς τους αλλάζετε ενώ είναι σε λειτουργία,

ή πρέπει να σβήνει πρώτα; (ασφαλής κατάργηση και off)

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Σας ευχαριστώ όλους. Κακώς δεν ανέφερα πως τα mkv μου είναι σε εξωτερικούς σκληρούς (δύο των 1,5ΤΒ και άλλοι δύο των 1ΤΒ). Τώρα έχω και το WD TV αλλά επειδή δε μπορώ συνέχεια να αποσυνδέω τους σκληρούς και να τους μεταφέρω και να τους συνδέω στο WD, προς το παρόν οι σκληροί είναι με USB στο λαπτοπ και βλέπω ταινίες μέσω PS3 (PS3 Media Server). Στο καινούριο σπίτι λοιπόν, ψάχνω τρόπο να μαζέψω αυτά τα μεγάλου μεγέθους αρχεία κοντά στο έπιπλο της TV και να συνδέονται με το λαπτοπ μόνο με ethernet. Τώρα αν ο σκληρός θα μπορεί να τα παίζει κιόλας τόσο το καλύτερο γιατί μέσω PS3 δεν είναι ότι καλύτερο, ούτε θέλω να έχω πάντα ανοιχτό το λαπτοπ για να δω μια ταινία.
Ποια ειναι η γνώμη σας για το Xtreamer Pro ?

Άλλο είναι αυτό ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Σας ευχαριστώ όλους. Κακώς δεν ανέφερα πως τα mkv μου είναι σε εξωτερικούς σκληρούς (δύο των 1,5ΤΒ και άλλοι δύο των 1ΤΒ). Τώρα έχω και το WD TV αλλά επειδή δε μπορώ συνέχεια να αποσυνδέω τους σκληρούς και να τους μεταφέρω και να τους συνδέω στο WD, προς το παρόν οι σκληροί είναι με USB στο λαπτοπ και βλέπω ταινίες μέσω PS3 (PS3 Media Server). Στο καινούριο σπίτι λοιπόν, ψάχνω τρόπο να μαζέψω αυτά τα μεγάλου μεγέθους αρχεία κοντά στο έπιπλο της TV και να συνδέονται με το λαπτοπ μόνο με ethernet. Τώρα αν ο σκληρός θα μπορεί να τα παίζει κιόλας τόσο το καλύτερο γιατί μέσω PS3 δεν είναι ότι καλύτερο, ούτε θέλω να έχω πάντα ανοιχτό το λαπτοπ για να δω μια ταινία.
Ποια ειναι η γνώμη σας για το Xtreamer Pro ?

Άλλο είναι αυτό ?
Το απλό Xtreamer μπορεί να σου κάνει μια χαρά τη δουλειά σου, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Έχει τρεις εισόδους USB, ενώ παίρνει και εσωτερικό δίσκο 2,5" sata. Και φυσικά συνδέεται και στο δίκτυό σου ασύρματα ή ενσύρματα.

Το Xtreamer Pro έχει επιπλέον και μία είσοδο eSATA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι δέχεται εσωτερικά έως και 2 δίσκους SATA 3,5", τους οποίους μπορείς να αλλάζεις σχετικά εύκολα, όποτε θέλεις. Φυσικά και αυτό συνδέεται στο δίκτυό σου ασύρματα ή ενσύρματα!

Όσο για το eTRAYz, είναι της ίδιας εταιρείας που βγάζει το Xtreamer, αλλά είναι ένα πολύ βολικό NAS και όχι media player!!!

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Το απλό Xtreamer μπορεί να σου κάνει μια χαρά τη δουλειά σου, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Έχει τρεις εισόδους USB, ενώ παίρνει και εσωτερικό δίσκο 2,5" sata. Και φυσικά συνδέεται και στο δίκτυό σου ασύρματα ή ενσύρματα.

Το Xtreamer Pro έχει επιπλέον και μία είσοδο eSATA και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι δέχεται εσωτερικά έως και 2 δίσκους SATA 3,5", τους οποίους μπορείς να αλλάζεις σχετικά εύκολα, όποτε θέλεις. Φυσικά και αυτό συνδέεται στο δίκτυό σου ασύρματα ή ενσύρματα!

Όσο για το eTRAYz, είναι της ίδιας εταιρείας που βγάζει το Xtreamer, αλλά είναι ένα πολύ βολικό NAS και όχι media player!!!
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφορικά με τα Xtreamer δέχονται κανονικά εξωτερικούς σκληρούς ntfs μέσω USB ανεξαρτήτως μεγέθους;

Επίσης, να θεωρήσω δεδομένο ότι η αναπαραγωγή όλων των mkv με υπότιτλους .srt γίνεται απροβλημάτιστα;

Και τέλος το Pro έχει έρθει σε ελληνικα καταστήματα;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφορικά με τα Xtreamer δέχονται κανονικά εξωτερικούς σκληρούς ntfs μέσω USB ανεξαρτήτως μεγέθους;
NAI

Επίσης, να θεωρήσω δεδομένο ότι η αναπαραγωγή όλων των mkv με υπότιτλους .srt γίνεται απροβλημάτιστα;
NAI. Για οποιαδήποτε άλλη απορία σου σχετικά με το Xtreamer, υπάρχει το αντίστοιχο νήμα του εδώ.

Και τέλος το Pro έχει έρθει σε ελληνικα καταστήματα;
Όχι... Ακόμα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της μαμάς εταιρείας δέχονται μόνο προ-παραγγελίες. Η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του είναι η 01/04. Αλλά είτε για το Xtreamer πας, είτε για το Xtreamer Pro, γιατί να μην το πάρεις κατ' ευθείαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα της μαμάς εταιρείας? Οι τιμές είναι πολύ πιο φθηνές απ' ότι θα το βρεις στην Ελλάδα (ακόμα και με τα μεταφορικά μέσα) και απλά θα έχεις λίγο μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης!!!

Reaction score
0

και να συμπληρώσω ότι η προσφορά Xtreamer Pro + EtrayZ είναι ότι πρέπει για την δουλειά που το θέλεις (Συνολικά 4 δίσκοι)

Reaction score
0

και να συμπληρώσω ότι η προσφορά Xtreamer Pro + EtrayZ είναι ότι πρέπει για την δουλειά που το θέλεις (Συνολικά 4 δίσκοι)
Όντως!!! 4ΤΒ το Pro + 4TB το EtrayZ μας κάνουν 8ΤΒ και εάν σε αυτά προσθέσουμε και τους φορητούς σκληρούς που μπορείς να βάλεις πάνω στο Pro μέσω USB ή eSATA, το νούμερο που δημιουργείται, είναι η απόλυτη φαντασίωση κάθε συλλέκτη Blu-Ray iso και high bitrate mkv!!! :111:

Reaction score
6

http://www.lian-li.com/v2/en/produc...dex=331&cl_index=2&sc_index=5&ss_index=13&g=f

Αυτό είναι μονο για raid;;
Δεν συνδέετε κανονικα usb με οποιαδήποτε media player, και αν ναι από πού το τσιμπάμε;

Το eTrayz μπορεί να συνδεθεί και σε άλλα media players και τελικά πόσους σκληρούς παίρνει;;

Reaction score
0

[

Το eTrayz μπορεί να συνδεθεί και σε άλλα media players και τελικά πόσους σκληρούς παίρνει;;
Καλησπέρα Ανδρέα! Ναι, το eTrayz μπορεί να συνδεθεί και σε άλλα media player ως NAS και παίρνει έως 2 σκληρούς, χωρητικότητας έως 2ΤΒ ο καθένας... Περισσότερα, σχετικά με τα χαρακτηριστικά του και τις δυνατότητές του, μπορείς να δεις εδώ...

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Ποιο media player για σκληρό 8ΤΒ?

Καλό ακούγεται... Έχετε δει πουθενά καμιά καλή προσφορά για τέτοιους σκληρούς; (Σόρρυ αλλά δεν είχα ποτέ desktop και δεν έχω ιδέα από εσ. σκληρούς..)

Reaction score
0

Καλό ακούγεται... Έχετε δει πουθενά καμιά καλή προσφορά για τέτοιους σκληρούς; (Σόρρυ αλλά δεν είχα ποτέ desktop και δεν έχω ιδέα από εσ. σκληρούς..)
Το Πλαίσιο και το e-shop έχουν άπειρες προτάσεις για τέτοιους δίσκους που ψάχνεις... (3,5" SATA). Απλά οι δίσκοι 2ΤΒ είναι ακόμα αρκετά τσιμπημένοι (ξεκινάνε από 160€+)...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Members
38.459
Νεότερο μέλος
nikolaosgeo