stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.430
Πρέπει να πάμε να στρίψουμε επίδαυρο.Εννοώ μακρύτερες.
Δεν είμαι τρελλός να πάω με το σκούτερ 150 χιλιόμετρα ταξίδι.![]()

Πρέπει να πάμε να στρίψουμε επίδαυρο.Εννοώ μακρύτερες.
Δεν είμαι τρελλός να πάω με το σκούτερ 150 χιλιόμετρα ταξίδι.![]()

Ετοιμάσου θα πάρουμε και τον Μανώλη μαζί.Πίπα κwlo θα σε πάω, τον ξέρω απ' έξω το δρόμο.![]()
Ξεχασε το αυτο με 250αρι.ασφαλής στην εθνική λχ με 130 χιλιόμετρα, χωρίς να κινδυνεύω να με πατήσουν τα φορτηγά.
Όποτε βρίσκομαι σε οτιδήποτε μηχανοκίνητο έχω πάντα μεγάλη ανάγκη.Τα 130 ειναι για να προσπεράσεις ή όταν παραστεί ανάγκη.
Σε αυτο που λές για κατανάλωση και συντήρηση στις μοτοσηκλετες έχεις δίκιο και λίγα λες. Με z 1000 έκαιγα περισσότερα απο οτι με το αυτοκίνητο τα λάστιχα είχαν διπλή τιμη και το service ποιο ακριβό. Αλλα ήταν κ@υλ@ μέχρι να μου το κλέψουν!Ναι το 130 δε γίνεται ούτως ή άλλως. Είχα το cbf250. Επικίνδυνο σε αυτή την ταχύτητα που για να την πιάσει έσκαγε.
Είχα το Χ8 400άρι. Πολύ καλύτερο. Σήκωνε την ταχύτητα αλλά και πάλι το ένιωθες πολύ "ελαφρύ" και στις λακούβες τα αμορτισέρ σχεδόν τερμάτιζαν. Και τα "μεγάλα" scooter χάνουν και λίγο (έως πολύ) το νόημα τους ως προς την ευελιξία στην πόλη.
Με το cbf600 μπορούσα να κάνω τα πάντα. Ταξίδι με 170 άνετα. Χωρίς ενοχλητικούς αγέρηδες και χωρίς παράξενες αστάθειες. Ήταν και πολύ βολικό μέσα στην πόλη. Παίρνει να το φορτώσεις μπαγκαζιέρες. Αλλά μετά η κατανάλωση είναι μια η άλλη με αμάξι. Το ίδιο και τα λάστιχα και γενικότερα η συντήρηση...
Ο προλαλήσας με κάλυψε. Από την άλλη για τα νερά το σκούτερ φαντάζει ιδανικό, αλλά θα κυκλοφορείς παντός καιρού;Η διάσταση τροχού είναι όντως μεγάλο θέμα. Μπορεί να κερδίζει σε χώρους ένα μηχανάκι με μικρούς τροχούς αλλά χάνει πολύ σε ευστάθεια και περνάει πολύ άκομψα τις λακκούβες.
Θα πρότεινα εάν θέλεις μοτοσυκλέτα με ντεπόζιτο να κοιτάξεις κάτι σε μεταχειρισμένο με αυτά τα λεφτά παίρνεις ό,τι γουστάρεις..
Να είναι λίγων ετών, να έχει το ABS του και να έχει και κανένα κυβικό παραπάνω..![]()
Θέλει Α ή Α2 δίπλωμα?Για όλους αυτούς τους λόγους θα έλεγα κάποιο από τα CB500F και CB500X.
Μικρές οι διαφορές σε κόστος χρήσης από τα 250άρια και πολλές παραπάνω δυνατότητες..
Στο κάτω κάτω εάν δε γουστάρεις και λίγο τη μηχανή σου δεν έχει πλάκα.
Άσε που ένα μικρό μάλλον θα το δώσεις για μεγαλύτερο σε λίγο καιρό..
A2Θέλει Α ή Α2 δίπλωμα?
Αυτό το μάθημα το έχω μάθει από πολύ μικρός.Το πρόβλημα προκύπτει όταν καβαλάς σκούτερ και νομίζεις ότι καβάλησες GSXR1000 ....)