Ποιο Naked 250αρι?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.393
1.Όπως ειπώθηκε,μικρή διάσταση τροχού,μεγάλες πιθανότητες σουπιάσματος,δεν στρίβεις με κλίση ούτε μοίρας...
Είχα το RD350 back to '80s και δεν είχε ακουμπήσει καν ο μαρσπιές στην άσφαλτο και τελικά σακατεύτηκα με βεσπάκι 125......
Άλλο τα '80s κι άλλο τα '10s.
Τα τότε άθλια λάστιχα δεν είχαν πλαϊνά ούτε σωστή καμπύλη και τα κάστερ ήταν θεόμικρα.

Όπως ξέρουμε απο τη φυσική, όσο μεγαλύτεροι είναι οι τροχοί χρειάζεται μικρότερη κλίση για το ίδιο τόξο, σε βάρος της ευελιξίας.
Με τα σημερινά λάστιχα όμως, ακόμα και πολύ μικροί τροχοί μπορούν να επιτύχουν με ασφάλεια μεγάλη κλίση.

Το κάνω καθημερινά με θεόμικρους τροχούς 12'. ;)

Ένα σκούτερ ή μηχανάκι με τροχούς 14-15' τα έχει όλα, και σταθερότητα, και ευελιξία και ασφάλεια στις στροφές.

D

Deleted member 23222

Guest
Η αναφορά μου ήταν ρητορική.
Εσύ μπορεί να είσαι οδηγικό ταλέντο και να πέφτεις στο γόνατο με βέσπα,εγώ ως συντηρητικότερος,προτιμώ την ασφάλεια της "κανονικής" μηχανής.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.393
Καλέ τι γόνατα και τι πεσίματα*, με σαγιονάρες και χωρίς κράνος δεν παίρνεις τέτοια ρίσκα. Αλλά οι κλίσεις είναι μεγάλες. :p:p:p

*τελευταία φορά έπεσα το '84, είχε τουμπάρει σκουπιδοτενεκές με λίγδες απο εστιατόριο και κάναμε όλοι μαζί τσουλάδα, αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Reaction score
5.935
Τις λακουβες πες μας Δημητρη πως τις περνας με μκρο τροχο.
Τις περνας ανωδυνα? Εγω συνεχιζω και δεν εμπιστευομαι μηχανακια με μικρους τροχους. Η αδερφη μου ειχε αγορασει ενα Yamaha Neos 100 χωρις να με ρωτησει. Δεν εστριβε με τιποτα,και αν επεφτες σε λακουβα ποναγε 2 μερες η μεση σου.
Δημοσιος κινδυνος !!!
Δεν καβαλαω μηχανακια τετοια ουτε για μεχρι το περιπτερο.

14384140_10210636042403103_1046183846_n.jpg

D

Deleted member 23222

Guest
Εγώ για αυτό τις παράτησα,όταν έγινα και μπαμπάς...
Έχω πέσει πολλές φορές,συνήθως από λάδια,με έχουν φάει από στόπ,από φανάρι,από αναστροφή.

Ομολογώ ότι ήμουν τυχερός και στο τέλος έμαθα το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να μαθαίνεις όταν οδηγάς μηχανή...

Να πέφτεις...και μάλιστα on time!!

ryk

Reaction score
925
Στις μηχανές υπάρχουν κάποια αξιώματα :

5.Μακρυά από Γερμανικές (χαχαχα!!-bad value for money)) .
Καλά, μη τα ισοπεδώνουμε όλα!
To νέο G310R δεν ξέρω τι λέει, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Ούτως ή άλλως η BMW πρόσφατα μπήκε σε τόσο μικρά κυβικά. Κοίτα μτχ κανά F/G650, αν σου αρέσει το στυλ.

Reaction score
5.935
Δοξα τον Θεο, μια φορα επεσα στα 15 χρονια με παπι Suzuki address 125, δεν ηταν μηνας που το ειχα παρει. Ψιλοβροχο σε ψιλοκατηφορα.
Φρενα απαραδεκτα.
Την επoμενη εβδομαδα μετα την τουμπα,εφυγε ανταλλαγη με το SH300.

D

Deleted member 23222

Guest
Καλά, μη τα ισοπεδώνουμε όλα!
To νέο G310R δεν ξέρω τι λέει, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Ούτως ή άλλως η BMW πρόσφατα μπήκε σε τόσο μικρά κυβικά. Κοίτα μτχ κανά F/G650, αν σου αρέσει το στυλ.
Tα 650 ... αναξιόπιστα.
Ακόμα και στα boxer πολλοί φίλοι παραπονιόντουσαν για κομμένες ντίζες.

Χόντα και πάλι Χόντα κι έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο...
Η φιλοσοφία δεν αλλάζει...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.393
Piaggio mp3 250 - 300
:thumbsup:

Είχα πάρει το demo που ήρθε στη χώρα το '07 για τεστ Σαββατοκύριακου και πήγα νύχτα Διόνυσο - Άγιο Πέτρο για βόλτα.
Ήταν εκεί τυχαία μιά παρέα απ' αυτούς που βγάζουν σπίθες απ' τα μαρσπιέ σε κάθε στροφή και αν και οδηγούσαν πραγματικά ωραία δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Σε κάθε στροφή ανακτούσα σχεδόν όλο το χαμένο έδαφος της ευθείας. :)
Ήταν πολύ αστεία εμπειρία και μετά τα είπαμε λίγο, κανείς δεν είχε ξαναδεί MP3 (ούτε είχαν προλάβει να βγουν ριβγιούζ).

Ιδιαίτερα βαριά αίσθηση και έλλειψη ευελιξίας αλλά τρομερή ασφάλεια.

Ψιλοβροχο σε ψιλοκατηφορα.
Α, με βροχή δε βγαίνω για να μη λερωθούν. :p

ryk

Reaction score
925
Tα 650 ... αναξιόπιστα.
Ακόμα και στα boxer πολλοί φίλοι παραπονιόντουσαν για κομμένες ντίζες.

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω, ειδικά για τον rotax κινητήρα. Για τα μπόξερ, άστο, αυτά και αν δε σπάνε δε χαλάνε. Τουλάχιστον τα παλαιότερα μοντέλα, γιατί τελευταία η BMW δείχνει να έχει σκαρτέψει τα υλικά της. Κάθε μηχανάκι μπορεί να πονάει κάπου, πες μου ότι τα honda είχαν απάθεια...

Reaction score
5.935

Reaction score
5.935
Α, με βροχή δε βγαίνω για να μη λερωθούν.
Ααααα....δεν εχω τετοια κολληματα Δημητρη μου.
Αυτοκινητο και μηχανακι ειναι να με εξυπηρετουν,και οχι να τα εξυπηρετω.Τωρα που το ειπες πρεπει να τα πλυνω και τα δυο καποια στιγμη στο μελλον....:roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
Έχει μείνει λίγο πίσω οσο αφορά τα Χοντα ,αυτά ίσχυαν που λές ως το '99 περίπου ,η ποιότητα και η αξιοπιστία της Χοντα ξεπεράστηκε απο την yamaha ας πούμε.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.393
Ααααα....δεν εχω τετοια κολληματα Δημητρη μου.
Αυτοκινητο και μηχανακι ειναι να με εξυπηρετουν,και οχι να τα εξυπηρετω.Τωρα που το ειπες πρεπει να τα πλυνω και τα δυο καποια στιγμη στο μελλον....:roflmao:
Αυτοκίνητο στη βροχή, μηχανάκι με ήλιο και 16+°. :p

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.875
Members
38.626
Νεότερο μέλος