argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Κανονικα αυτη την ερωτηση επρεπ να την βαλω στα ηχεια, αλλα με ρωτησε καποιος ποιο απο τα παρακατω
Αργυρη τι αποψη εχεις για το συσγκεκριμμενο sub?
μεταξυ αυτου και svs και epik ή 2 klipsch KW-120-THX
τι προτεινεις?
http://www.directed.gr/directed/inde...k=view&id=1633
και απαντω ,
ποιος ειναι ο χωρος ?
ποια τα συνοδα ?
ποιες οι διαστασεις του χωρου ?
απαιτησεις σε εντασεις ?
υλικα κατασκευης του χωρου ? ( γυψοσανιδα υπαρχει ? ειναι σωστα δεμενη?)
το svs μιας και το ακουσα προσφατα θα το προτεινα για χωρους μεγαλους , (μπαινει και σε μικρους αλλα παει χαμενο) , λιγο εως πολυ -δυσκολο στο μπασιμο στον χωρο λογο διαστασεων , κατα τα αλλα αριστη αγορα.
Το επικ δεν το εχω ακουσει , στα χαρτια δειχνει καλο , αλλα και σχετικα με το svs πιο πολυ θορυβο εχω αντιληφθει γυρω απο το ονομα του , παρα ουσια (το ξαναλεω ειναι σαμπαρα-απλα το περιμενα ακομα καλυτερο).
Τελος το κλιπς κοστιζει καμποσο, συν θες τον ενισχυτη του.Σαν ισοροπημενη αγορα απο θεμα αποδοσης θα προτιμουσα 2 κλιπς.Αλλα το ποσο με κανει να τα ξεχασω για παντα.
Τελος το ντεφ στα χαρτια ειναι πολυ δυνατο, πλεον εισαγεται απο την σαλονικα , αν μπορεις να το ακουσεις , και σε καλυπτει σε αποδοση -αξια -εμφανιση ισως να αξιζε να πας για αυτο.
Βεβαια δεν γνωριζω ποσο κοστιζει , οποτε να εχουμε μια συγκριση.
Αργυρη τι αποψη εχεις για το συσγκεκριμμενο sub?
μεταξυ αυτου και svs και epik ή 2 klipsch KW-120-THX
τι προτεινεις?
http://www.directed.gr/directed/inde...k=view&id=1633
και απαντω ,
ποιος ειναι ο χωρος ?
ποια τα συνοδα ?
ποιες οι διαστασεις του χωρου ?
απαιτησεις σε εντασεις ?
υλικα κατασκευης του χωρου ? ( γυψοσανιδα υπαρχει ? ειναι σωστα δεμενη?)
το svs μιας και το ακουσα προσφατα θα το προτεινα για χωρους μεγαλους , (μπαινει και σε μικρους αλλα παει χαμενο) , λιγο εως πολυ -δυσκολο στο μπασιμο στον χωρο λογο διαστασεων , κατα τα αλλα αριστη αγορα.
Το επικ δεν το εχω ακουσει , στα χαρτια δειχνει καλο , αλλα και σχετικα με το svs πιο πολυ θορυβο εχω αντιληφθει γυρω απο το ονομα του , παρα ουσια (το ξαναλεω ειναι σαμπαρα-απλα το περιμενα ακομα καλυτερο).
Τελος το κλιπς κοστιζει καμποσο, συν θες τον ενισχυτη του.Σαν ισοροπημενη αγορα απο θεμα αποδοσης θα προτιμουσα 2 κλιπς.Αλλα το ποσο με κανει να τα ξεχασω για παντα.
Τελος το ντεφ στα χαρτια ειναι πολυ δυνατο, πλεον εισαγεται απο την σαλονικα , αν μπορεις να το ακουσεις , και σε καλυπτει σε αποδοση -αξια -εμφανιση ισως να αξιζε να πας για αυτο.
Βεβαια δεν γνωριζω ποσο κοστιζει , οποτε να εχουμε μια συγκριση.