Ποιο UPS;

Reaction score
0
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά ενός UPS για το Home cinema σύστημά μου. Χρειάζομαι 1000VA. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλω να είναι αθόρυβο, δηλαδή χωρίς ανεμιστήρα. Αν βγάζει και ημίτονο ακόμα καλύτερα.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα online UPS της MGE, αλλά ο θόρυβος του ανεμιστήρα είναι ανυπόφορος. Είναι σαν ένας ανοιχτός υπολογιστής στο σαλόνι μου.

Reaction score
1
Αχαχαχα το MGE nova avr 1100 έχεις?

Αυτό ακριβώς έχω και εγώ, και ενώ είναι καλό θα το πουλήσω μόνο και μόνο για το ανεμιστηράκι του...

Κατά τα άλλα και εγώ αυτό θα αρχίσω να ψάχνω σε λίγο καιρό, προς το παρόν είμαι στην πρίζα της ΔΕΗ απευθείας...

Reaction score
14
Απάντηση: Ποιο UPS;

δεν εχει βαβούρα... το εχω και ποτέ δεν εχω ακούσει ανεμιστήρα

και το καλό είναι οτι του πατέρα μου που κάηκε μετά 11 μήνες του δώσανε αλλο καινούργιο χωρίς κουβέντα με αλλα 2 χρόνια εγγύηση. ΠΛΑΙΣΙΟ μετράει διπλά που έιναι και ΠΛΑΙΣΙΟ brand TurboX

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Ποιο UPS;

και το καλό είναι οτι του πατέρα μου που κάηκε μετά 11 μήνες του δώσανε αλλο καινούργιο χωρίς κουβέντα με αλλα 2 χρόνια εγγύηση. ΠΛΑΙΣΙΟ μετράει διπλά που έιναι και ΠΛΑΙΣΙΟ brand TurboX
Καλή αντίδραση απ'το πλαίσιο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλό γενικά να καεί το... ups :142:
Αυτό δεν είναι προστασία... είναι αυτοθυσία :142: Τουλάχιστον κάηκε μόνο αυτό;

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο UPS;

Καλή αντίδραση απ'το πλαίσιο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλό γενικά να καεί το... ups :142:
Αυτό δεν είναι προστασία... είναι αυτοθυσία :142: Τουλάχιστον κάηκε μόνο αυτό;
ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Reaction score
1

Reaction score
50
Συμφωνώ με το NIX. Στα UPS η APC είναι απ' τις top, για τις συγκεκριμένες ανάγκες τουλάχιστον.

Reaction score
14

προσωπική μου γνώμη οτι τα λεφτά για APC είναι πεταμένα... δεν βγάζει καλύτερο ρευμα ουτε εχει καλυτερες μπαταρίες μέσα του.

Και το APC και το TURBO-X θα σου πεθάνουν ουσιαστικά και πρακτικά στα 2 χρόνια αφού θα θέλουν αλλαγή μπαταρίας. Εδώ με 12 ευρώ την κάθε 12V 7.2Ah μπαταρία κάνεις και το ρεκτιφιέ σου με 25 ευρώ max.

Tα APC είναι 379 ευρώ για τα 1000VA και κατα την ταπεινή μου γνώμη ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΑ!

Reaction score
11.740
Re: Απάντηση: Ποιο UPS;

Εδώ με 12 ευρώ την κάθε 12V 7.2Ah μπαταρία κάνεις και το ρεκτιφιέ σου με 25 ευρώ max.
Δηλαδή αλλάζεις μπαταρίες στο ups σου και το κάνεις καινούριο; Έχω το Mustek 600.

VG

Reaction score
0

Τα APC τα εχουμε στο γραφειο κατι χρονια και απλα τους αλλαζουμε μπαταρία,οτι αλλη μαρκα πηραμε δεν αντεξε πανω απο 4 χρονια.

Reaction score
14

Δηλαδή αλλάζεις μπαταρίες στο ups σου και το κάνεις καινούριο; Έχω το Mustek 600.
Πετρο μια μπαταρία 7.2Ah αλλάζεις και είσαι καινούργιος.

Reaction score
1.844

Πήρες ήδη απάντηση απ' το Γιάννη, αλλά γράφω για να το ενισχύσω. Αλλάζεις και πας άλλα 2-3 χρόνια. :615:

Reaction score
0
Εμένα μου πρότειναν ενα ups 2000v NRG αντί για τα πολύπριζα της σειράς. Θεωρώ είναι καλύτερη επιλογή αλλά δεν ξέρω τι ποιότητας είναι. Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο??

Reaction score
0
Επανέρχομαι μετά από συζητήση με φίλους και γνώστες, οι οποίοι με παρότρυναν να μην μπω στη διαδικασία αγοράς του σταθεροποιητή αυτού, διότι ειναι μάλλον περιττό και ότι μπορώ να κάνω την δουλεία μου και με ενα απλο σταθεροποιητή-πολύπριζο. Εσείς τη γνώμη έχετε.???

Reaction score
26.912
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=996963&page=2&category=69978261&catalog=23ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΙΩΝ UPS ΚΑΤΕΛΗΞΑ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ. Ο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΡΟΧΟ 1000 ΒΑΤ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΨΟΓΑ. ΤΑ ΠΟΛΥΠΡΙΖΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΤΟΜΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Reaction score
50
virtus εξαρτάται πώς ακριβώς θες να χρησιμοποιήσεις το UPS; Πού θα το συνδέσεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88