Ποιόν προενισχυτή...?

Reaction score
0
Καλησπέρα, είμαι στην διαδικασία επιλογής προενισχυτή για το σύστημα μου, το οποίο αποτελείται από:

1. CD Playrer : Creek 53 SE
2. Ενισχυτής : Ψηφιακός (ιδιοκατασκευή) με τα νέα Modules NewClassD -2x200 στα 8, 2χ400 στα 4-
3. Ηχεία ATC SCM12
4. Interconnects VDH 102
5. Καλ. Ηχείων (τίποτα το ιδιαίτερο)
΄
Το σύστημα σήμερα συμπληρώνεται από έναν δανεικό προ (λαμπάτο) και πλησιάζει πολύ στα γούστα μου (ατέλειωτο και ελεγχόμενο μπάσο - ατάκα και ανάλυση) αλλά οι "ψηλές" είναι λιγο ψηφιακές - τσιριχτές. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις προτάσεις σε ένα Budget της τάξης των 2,2 Κ€ max.

PS 1. o προ απαραίτητα θα πρέπει να έχει πολυ χαμηλή άντίσταση εξόδου λόγω των 5KΩ του τελικού
PS 2. Θα προτιμούσα λάμπα για περισσότερη γλύκα.
PS 3. Βλέπω πολύ θετικά τον VTL 2.5
PS 4 Μήπως με καλώδια θα "ερχότανε" και αν ναι με ποιά ?

Many thanks
N.

D.S

Reaction score
0
VTL 2.5 ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... Τον έχω ακούσει και αυτόν και τον 6.5.... (καλά για αυτόν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πιστεύω)

0 2.5 απίστευτη ανάλυση, εκπληκτική εικόνα αλλα δεν ξέρω άν όντως θα σου "γλυκάνει" τα υψηλά.
Εάν το Creek βγάζει σισσσσ και τα γνωστά στα ψηλά μάλλον θα το φέρει αναλυτικότερα κοντά σου...
Έτσι είναι αυτά.

Προσωπικά θα τον έπαιρνα... Για να είμαι ειλικρινής ετοιμάζομαι να ψωνίσω τον 5.5-αρη... χε χε

Ένα πράγμα με κρατάει όμως... δεν έχει xlr interconnect. :(( δεν τα χωνεύω καθόλου τα ομοαξονικά βρε παιδιά.. δεν
ξέρω τι έχουν να δηλώσουν σε αυτό οι συμφορουμίτες...

Reaction score
0
Thanks D.S,

Όντως λέγεται ότι γενικά oi Vtl είναι καλοί και ο 2.5 τα αξίζει αυτά που ζητά. (αλήθεια ποιόν 6.5 λές, μήπως εννοείς τον 5,5 ή τον 7,5)? Επίσης ο 2.5 έχει και το υπερ για την δική μου περίπτωση του home theater in (pass through) Που μου λύνει πολλά προβλήματα.

Αλήθει έχεις ακούσει κάτι για τον shrimp Της manley?

Για καλώδια καμία άποψη?

Thanks
N.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas