- Reaction score
- 36.971
Δεν ξέρω αν αυτό είναι το "κάτι" που περιμένεις να ακούσεις αλλά.....Γιά πεs και εσύ , ( Εσείs ) κάτι ?
No comment.......Ό Θεός είναι υπέρτατη οντότητα .
Δέν μας έχει αφήσει ποτέ μόνους . Είναι δίπλα στόν κάθε ένα μαs , ξεχωριστά .
Όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπωs τα έχω φανταστεί ή έχω σκεφθεί , σκύβω το κεφάλι καί λέω έτσι είναι το θέλημα του θεού μου .
Ό Θεός είναι υπέρτατη οντότητα
το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ή επίδραση που έχουν στη ζωή μου.....
Ασ παμε στα πιο ελαφρια που θα νομιμοποιηθουνε....τότε να ορίσουμε την κοκαίνη σαν θεό μας .
Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα ;;Από ποιά παρατηρησιακά δεδομένα στοιχειοθετείται και πώς καταλήξατε σε αυτό ;;;Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι εσύ δεν ενδιαφέρεσαι
για την επίδραση που έχουν οι θεωρίες και οι οντότητες στη ζωή σου
Κι εδώ τα ίδια. Είναι πανταχού παρούσαΕμενα τωρα τελευταια με εχει παρει απο πισω μια οντοτητα που μου λεει συνεχεια φαε ,φαε, πεινας φαε κιαλλο.
Ήταν θέλημα του θεού σου, όπως λες, να μην πάνε τα πράγματα καλά, άρα μην παραπονιέσαι, είναι ασέβεια... Αυτός ξέρει καλύτερα... Και την άλλη φορά, ό,τι θέλει ο θεός σου θα γίνει, όσο κι αν εσύ προσπαθήσεις. Αν πάνε καλά, έχει καλώς, αν όχι, εσύ πάλι θα σκύψεις το κεφάλι...Editor ,
-
Ο Θεός γιά εμένα είναι παντοδύναμος .
Είναι ένας .
Είναι , τά πάντα όλα .
Ό Θεός είναι υπέρτατη οντότητα .
Δέν μας έχει αφήσει ποτέ μόνους . Είναι δίπλα στόν κάθε ένα μαs , ξεχωριστά .
Όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπωs τα έχω φανταστεί ή έχω σκεφθεί , σκύβω το κεφάλι καί λέω έτσι είναι το θέλημα του θεού μου .
Προχώρα Εμμανουήλ .
Τήν άλλη φορά .....καλύτερα .
Εσένα η οντότητα σε σπρώχνει σε εύκολα μονοπάτια.Εμενα τωρα τελευταια με εχει παρει απο πισω μια οντοτητα που μου λεει συνεχεια φαε ,φαε, πεινας φαε κιαλλο, ειναι να μην μπλεξει κανεις με μαλακοοντοτητες.......
Ω ... τι παραφορά συναισθημάτων !Η δική μου οντότητα με κυνηγάει από την εφηβεία και μου δείχνει τέτοια.