Ποιός external HDD για Mediaboxes

Reaction score
0
Μιάς και θα πάρω το το WD TV Live (WDBAAP0000NBK) αφού άκουσα πολύ καλά λόγια και είναι και σε καλή τιμή θα ήθελα να ξέρω ποιός εξωτερικός σκληρός δίσκος θα ήτανε καλύτερος για να βλέπω ταινίες.
Δεν ξέρω και πολλά επι του θέματος αλλα είδα οτι σε ορισμένους λένε για τις στροφές RPM σε άλλους για την Μνήμη Buffer και σε άλλους για ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 480Mbps που είναι το maximum σε USB 2
Τι θα με συμβουλεύατε να πάρω μέχρι 500ΜΒ που να μην είναι και ακριβό ?
Και μια άσχετη ερώτηση τα καινούργια Φλασάκια φτάνουνε την ταχύτητα ενός USB 2 δίσκου ?

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιός external HDD για Mediaboxes

Χμμ κανείς δεν φαίνεται να έχει κάποια πρόταση η προτίμηση οπότε μάλλον θα πάρω ενα Segate freeagent 1T ,γιατί η μάρκα απο οσα έχω ακούσει είναι πολύ γνωστη και αξιόπιστη.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ποιός external HDD για Mediaboxes

Χμμ κανείς δεν φαίνεται να έχει κάποια πρόταση η προτίμηση οπότε μάλλον θα πάρω ενα Segate freeagent 1T ,γιατί η μάρκα απο οσα έχω ακούσει είναι πολύ γνωστη και αξιόπιστη.
Αν σου πώ ότι όλα είναι λίγο πολύ... Και εγώ αυτόν ακριβώς έχω με το WDTV live, δουλεύει μια χαρά.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Ποιός external HDD για Mediaboxes

Επειδη μου αρεσουν οι wd...:137:...εχω πανω εναν my book καθως και εναν εσωτερικο που τον ''καρφωνω'' πανω σε ενα hub.Παιζουν απροβληματιστα.

Αλλα δεν νομιζω να εχεις προβλημα με καποιους συγκεκριμενα οποτε μαλλον ακολουθησε τις δικες σου προτιμησεις σε μαρκες και τιμες...:107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm