Ποιό μαγαζί (φυσικό) έχει μεγάλη συλλογή Bluray;

Reaction score
2
Καλησπέρα.
Ηθελα να ρωτήσω κάτι γιατί πρόσφατα που πήγα στο Metropolis απογοητεύτηκα πολύ από τα Blurays που είχε. Καμία σχέση με τις παλιές δόξες του.
μα να μην έχει καινούργιες μεγάλες κυκλοφορίες, ούτε πχ το Lion King;
Για το Public δεν ξέρω για τη συλλογή του αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικές.
Ποιό μαγαζί μπορείτε να μου προτείνετε που να έχει εκτεταμένη συλλογή Blurays;
(κυρίως στο κέντρο)

Reaction score
89
μμμμμμ καλλιθεα ξερω ενα τυπο με ξυρισμενο κεφαλι ο οποιος εχει συλλογη απο σιδερα αλλο πραμα!!!

μμμμμμ στου δι@ολου τη μανα κοντα σε κατι φυλακες υπαρχει ακομα ενα μουρλοκομιο με μεγαλη συλλογη ο οποιος ομως δε μου δεινει τη τριλογια του twilight οποτε μη πας εκει..... :) :)

δε μπα να νοιξουμε λεω γω ολοι μαζι κανα αμαζον διπλα στο public να δει κ ο ελληνας ασπρη μερα επιτελους?????

Reaction score
134
Από όσα μαγαζιά έχω δει το public είχε την μεγαλύτερη συλλογή αλλά μόλις κοίταξα τις τιμές κόντεψα να πάθω καρδιακό και εγκεφαλικό ταυτόχρονα.Πολλές κυκλοφορίες τις έχει 34 ευρώ.Σε τέτοιες τιμές να τα αγοράσουν μόνοι τους.Και μετά κοιτάω τιμές από το play.com και με πιάνει απογοήτευση.Βρίσκεις κυκλοφορίες του 2011 με 10 ευρώ.Τι να πει κανείς μετά....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Απάντηση: Re: Ποιό μαγαζί (φυσικό) έχει μεγάλη συλλογή Bluray;

Από όσα μαγαζιά έχω δει το public είχε την μεγαλύτερη συλλογή αλλά μόλις κοίταξα τις τιμές κόντεψα να πάθω καρδιακό και εγκεφαλικό ταυτόχρονα.Πολλές κυκλοφορίες τις έχει 34 ευρώ.Σε τέτοιες τιμές να τα αγοράσουν μόνοι τους.Και μετά κοιτάω τιμές από το play.com και με πιάνει απογοήτευση.Βρίσκεις κυκλοφορίες του 2011 με 10 ευρώ.Τι να πει κανείς μετά....
Χωρις ελληνικους υποτιτλους ομως!! Αυτα πληρωνουμε εδω..

Reaction score
89
Oι τιμες που γραφει φιλαρακι μια χαρα ειναι για public!!! Για ρωτα κ τα γεροντια το madpax και το gustaam οταν κοιταγαμε κατι συλλογες με 200 και 250 ευρω που φωναζα τα ασθενοφορα για να τους ξαπλωσουν στα φορεια με οξυγονα κ ορους!!!!!!! :) :) :)

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

εγω παρηγγειλα με 10 ευρω απο amazon.co.uk το blackhawk down σε bluray και ΕΧΕΙ ελληνικους υποτιτλους.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

εγω παρηγγειλα με 10 ευρω απο amazon.co.uk το blackhawk down σε bluray και ΕΧΕΙ ελληνικους υποτιτλους.
H συγκεκριμενη τοσο εχει κ εδω ,στα ΜΜ!
(δεν ειμαι κ χθεσινος :114:)

Reaction score
2
Απάντηση: Ποιό μαγαζί (φυσικό) έχει μεγάλη συλλογή Bluray;

Τα Media Markt έχουν εκτεταμένη συλλογή;
καταρχήν έχουν το Lion King που με ενδιαφέρει πιο πολύ;
Νομίζω το πιο κοντινό μου είναι στη Συγγρού..

επίσης θυμαμαι παλιά ένα Τζίνα που είχε DVD απέναντι από το Metropolis.
Αυτό τί απέγινε; Φέρνει Blurays;

Reaction score
39
Δυστυχώς εδώ δεν βγαίνει άκρη. Μόνο αν τύχει να υπάρχει κάτι καλό. Για μένα η πιο οικονομική και εύκολη λύση παραμένει το amazon. Εγω παίρνω από αγγλικό, γαλλικό, ιταλικό και γερμανικό. Βάζε στην κατηγορία Film & TV ή blu-ray (ανάλογα για ποιο amazon μιλάμε) και στο πεδίο της αναζήτησης "ελληνικά" (greek, grec, greco, griechisch αντίστοιχα) και βλέπεις τι υπάρχει. Το ίδιο έκανα και στο play (από το μενού των dvd εκεί και έβγαζε και τα blu) αλλά στη νέα του μορφή δε βρίσκω τρόπο φιλτραρίσματος ανά γλώσσα υποτίτλων..

Reaction score
2

Δυστυχώς εδώ δεν βγαίνει άκρη. Μόνο αν τύχει να υπάρχει κάτι καλό. Για μένα η πιο οικονομική και εύκολη λύση παραμένει το amazon. Εγω παίρνω από αγγλικό, γαλλικό, ιταλικό και γερμανικό. Βάζε στην κατηγορία Film & TV ή blu-ray (ανάλογα για ποιο amazon μιλάμε) και στο πεδίο της αναζήτησης "ελληνικά" (greek, grec, greco, griechisch αντίστοιχα) και βλέπεις τι υπάρχει. Το ίδιο έκανα και στο play (από το μενού των dvd εκεί και έβγαζε και τα blu) αλλά στη νέα του μορφή δε βρίσκω τρόπο φιλτραρίσματος ανά γλώσσα υποτίτλων..
Ναι, το ξέρω. Και γω προτιμώ από online μαγαζιά.
Απλώς ήθελα το συγκεκριμένο άμεσα για χριστουγεννιάτικο δώρο, και δε με παίρνει να περιμένω μεταφορικά κτλ.. Μάλλον θα το πάρω τελικά από public, τί να κάνω...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Ποιό μαγαζί (φυσικό) έχει μεγάλη συλλογή Bluray;

Ναι, το ξέρω. Και γω προτιμώ από online μαγαζιά.
Απλώς ήθελα το συγκεκριμένο άμεσα για χριστουγεννιάτικο δώρο, και δε με παίρνει να περιμένω μεταφορικά κτλ.. Μάλλον θα το πάρω τελικά από public, τί να κάνω...

δε τους λες τουλαχιστον να σου δωσουν και δυο τρια κιλα μελομακαρονα δωρο να παει κατω το φαρμακι ευκολοτερα χαχαχααχαχαααα!1 :)

Reaction score
2

μολις πηρα το μετροπολις στο κεντρο και μου ειπαν οτι εχει κλεισει και λειτουργει μονο ενα μικρο τμημα του!:111:
οπότε τώρα μονο το public εμεινε αν θελουμε να παρουμε bluray με ελληνικους υποτιτλους;
(που και παλι δεν τα φερνει όλα).

τι κριμα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv