Ποιό BR Player μέχρι 150 ευρώ;

Reaction score
2.558
Η τεχνολογία τρέχει και τα ακριβά μετά από λίγο δεν τα παίρνει κανένας...

Άσε που οι μόνες ταινίες που βλέπονται είναι ...τα ντοκυμανταίρ του Hitech!

Σκέφτομαι να αλλάξω το PS3 μου με ένα σκέτο BR player μέχρι 150 ευρώ. Ή να κρατήσω το PS3; Αμαρτία είναι - δεν παίζω παιχνίδια...

Ποιό λέτε;

Α ναι: Θάθελα να΄έχει έξοδο 5.1 γιατί ο AVR μου έχει τέτοια είσοδο αλλά δεν έχει HDMI... (ο λόγος που δεν έχω σύγχρονο AVR είναι ...το βάθος του ραφιού: μέχρι 35 εκ. με παίρνει!)

Reaction score
1.458
Απάντηση: Ποιό BR Player μέχρι 150 ευρώ;

Εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις το PS3!

Reaction score
1.458

Αν όμως επιμένεις για player τότε δες το Samsung-BD-C5500 είναι μέσα στο budget σου και είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Reaction score
2.558
Από το Samsung καλύτερα να κρατήσω το PS3, όπως λές.
Αν είναι να το αλλάξω θέλω οπωσδήποτε κάτι με έξοδο 5.1 / 7.1, χωρίς να ενδιαφέρομαι για Ethernet. Υπάρχει καμιά καλή πρόταση για κάτι τέτοιο;
Ευχαριστώ.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
θα μείνεις απολυτα ικανοποιημένος. Είναι απο τα καλύτερα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου.

Reaction score
1

Σήμερα το πρωί που πήγα να πληρώσω δόση στον ΚωτσοβολέΑ είχε προσφορά τα Philips BD 2700 και LG BD 550 στα 99 ευρώ ! :111:

Σε αυτό το εύρος τιμής (150 ευρώ) έπαιζαν όταν ανοίχτηκε το νήμα...οπότε τα θεωρώ πολύ τίμιες προτάσεις και τα δύο.

Reaction score
4

Eγω έχω το BDP-S350 sony.

H τιμή του πρέπει να έχει πέσει κατω απο 200 ευρώ λογικά...
Απο εικόνα ειμαι ικανοποιημένος. Αυτό που μου σπάει λιγο τα νεύρα ειναι πως σε πολλά blu ray δισκάκια αργεί πολύ να τα διαβάσει. Επίσης αργεί πολύ να ανοιξει το πορτάκι του απο την στιγμή που θα πατήσεις το On. :121:

Ξέρει κανείς γιατι αργεί να διαβασει αρκετά blu ray δισκάκια πολλές φορές? Μιλάμε για ως και δυο λεπτά καθυστέρησης...

Reaction score
1

Ξέρει κανείς γιατι αργεί να διαβασει αρκετά blu ray δισκάκια πολλές φορές? Μιλάμε για ως και δυο λεπτά καθυστέρησης...

Mάλλον είναι profile 1.0 γι' αυτό αργεί, αν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης του BDLive από τα settings κάντο, θα βελτιωθεί λιγάκι...όσο πιο φορτωμένα είναι τα blu δισκάκια τόσο αργούν τα μηχανήματα πρώτης γενιάς.:126:

Reaction score
4

Mάλλον είναι profile 1.0 γι' αυτό αργεί, αν έχει δυνατότητα απενεργοποίησης του BDLive από τα settings κάντο, θα βελτιωθεί λιγάκι...όσο πιο φορτωμένα είναι τα blu δισκάκια τόσο αργούν τα μηχανήματα πρώτης γενιάς.:126:
Θα το κοιτάξω thanx.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.010
Members