Ποιό Digital Video Essentials

Reaction score
3
Ready, Set, Gooooooo

Ανοίγω για πρώτη φορά Thread:cool_1:

Η ερώτησή μου προς εσάς έχει να κάνει με την αγορά του Digital Video Essentials (version ανάθεμά με αν ξέρω!wall_1)

Αυτό είναι ακριβώς το πρόβλημά μου.
Αρχικά όλα ήταν ωραία και καλά, αφού βρήκα ότι το play.com το έχει στην αποθήκη του, οπότε είμαι έτοιμος για το κλι……...... Αλλά ας ψάξω λίγο καλύτερα και:

Digital Video Essentials HD:
http://www.play.com/DVD/HD DVD/4-/3250162/Digital-Video-Essentials-HD/Product.html

αλλά και
Digital Video Essentials:
http://www.play.com/DVD/DVD/4-/121810/Digital-Video-Essentials/Product.html

Αλλά δεν μου έφτανε αυτό βλέπω και
DVE pro
http://www.videoessentials.com/DVEPro.php
(απάντηση για το παραπάνω έχω πάει από άλλο thread)

αλλά και
Extra Filters
http://www.videoessentials.com/extra_filters.php
:confused: :confused: :confused:

Heeeeelp :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Μια περιγραφή του που θα το χρησιμοποιήσω!
Για την ώρα DVD player είναι το oppo 981.
ΔΕΝ έχω ακόμα προβολέα (μέχρι το νέο έτος ελπίζω να αποκτήσω), έχω όμως μια παχουλή SONY 55’

Reaction score
164
Το DVE είναι DVD, το DVE HD είναι και DVD και HD-DVD με patterns σε 720/1080. Τα έξτρα φίλτρα είναι... έξτρα φίλτρα, σαν και αυτά που έχει η συσκευασία των DVE/DVE HD και που χρειάζονται σε κάποιες ρυθμίσεις.
Θα σου έλεγα να κάνεις κλικ στο DVE HD.

Reaction score
3
Τα έξτρα φίλτρα είναι... έξτρα φίλτρα,
Ήμουν σίγουρος :happy_5:
Μπερδεύτηκα όμως επειδή τα αναφέρει ως extra και όχι spare! Μου έμοιαζε δηλαδή σαν να είναι κάτι παραπάνω.

Reaction score
3
Λοιπόν προς όλους εσάς που έχετε διαβάσει την άποψη του unforgiven και δεν έχετε απαντήσει κάτι άλλο (ειδικά για τους κυρίους «Ανδρέα Κ.» και «zoglair») θεωρώ ότι συμφωνείτε μαζί του και σας επιμερίζω την ευθηνή σε πιθανή λάθος προτροπή από μέρους του!
Ξέρω που θα σας βρω(στο avsite.gr προφανώς) και…:violent:

Στα σοβαρά τώρα, επειδή θα παραγγείλω από το play.com αν κάποιος θέλει να βάλω κάτι και για δική του παραγγελία ας στείλει pm.:happy_4:

Reaction score
1
Μην το σκέφτεσαι καν! Το DVE σε HD-DVD είναι ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ δισκάκι αναφοράς, η δουλειά που έχει κάνει ο Kane στα HD πατερνάκια είναι φοβερή!

Βέβαια, η δική μου γνώμη δεν έχει τον μέγιστο βαθμό αντικειμενικότητας, μια και είμαι άρρωστος πατερνάκιας!!! :crazy_1:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659
Απάντηση: Ποιό Digital Video Essentials

Έχω το DVE σε Lasedisc, σε DVD και τώρα μόλις βρω ευκαιρία θα το πάρω και σε HD-DVD.
Απλώς δεν με απασχολεί προς το παρών λόγω του PS3 με το blu ray.

Το Laserdisc όταν το πήρα περίπου το 1996 με 20.000 δρχ. τότε, μου φάνηκε ότι πήρα διαστημόπλοιο και έπρεπε να το μάθω να το χειρίζομαι !!
Τότε είχα μια 32άρα τηλεόραση φίλιψ (Philips)

Reaction score
3
Απάντηση: Ποιό Digital Video Essentials

Ήρθε, ήρθε το έχω στα χέρια μου από το μεσημέρι και τώρα κατάλαβα κάποιους οι οποίοι ασχολούνται μα τις ρυθμίσεις περισσότερη ώρα από όση βλέπουν ταινίες (το έχουν εξομολογηθεί παλαιότερα…):crazy_3:
Αυτό το δισκάκι είναι τέλειο
Τα video που το συνοδεύουν φοβερά:cool_4:
Έχει και tutorial
Είναι…
Πολύ…
Πολύ…:-(

Σκατά έχω μπερδευτεί!:pc:

Ρε σεις έχει κανένας καμιά διεύθυνση να κατεβάσω κάποιο how to, κάποιο manual ή κάτι ανάλογο.:happy_4:

Παρεμπιπτόντως, αν και είμαι σίγουρος, μήπως ξέρει κανείς αν έχει, που έχει αλλά, secret menu η SONY. ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ!:mad_3:

Reaction score
1
Δεν θυμάμαι τώρα το link που το κατέβασα, είναι κι αυτό το Αλτσχάιμερ βλέπεις που με ταλαιπωρεί τώρα τελευταία!... :crazy_3:

Στείλε μου με ένα pm το e-mail σου και θα δοκιμάσω να σου το στείλω, αν και είναι σχεδόν 6ΜΒ αρχείο pdf και το βλέπω λίγο χλωμό να φύγει από το e-mail μου στο in.gr! :pc:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Καλορίζικο το πατερνόδισκο! Αν δεν απατώμαι, στο site του DVE είναι διαθέσιμο το manual προς κατέβασμα σε .pdf. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να το κοιτάξω τώρα.
Ρίξτου μια ματιά και πες μου τι θα βρεις ώστε να επανέλθω...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ποιό Digital Video Essentials

To manual υπάρχει εδώ.
Χίλια ευχαριστώ και στους δυο σας, αυτό όμως το οποίο έψαχνα ήταν κάτι παραπάνω όπως ένα how to ή working with άρθρο, κάποια παραπάνω tips...
Το interface πάντως είναι λιγουλάκι χάλια :pc:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef