Ποιό HiDef disk format πιστεύετε ότι θα επικρατήσει;

Ποιό HiDef disk format πιστεύετε ότι θα επικρατήσει;

• BluRay - BD

Votes: 21 28,4%
  • HD DVD

Votes: 25 33,8%
  • Και τα 2 - έρχονται τα universal players/recorders

Votes: 19 25,7%
  • Κανένα από τα 2

Votes: 9 12,2%

• Total voters
    74
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.

Reaction score
968
Νομίζω ότι είναι νωρίς για τέτοιες εκτιμήσεις, όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει. Για παράδειγμα, γιατί να μην είναι πιθανότερο να μην επικρατήσει κανένα από τα δύο και πολύ σύντομα να εξαφανιστούν χωρίς να το καταλάβουμε, όπως έγινε με τα DVD-Audio και SACD. Μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη παγκοσμίως βιομηχανία θεάματος (πορνό) δεν έχει ακόμη υιοθετήσει κανένα από τα δύο.

Reaction score
73
Παιδια με το κινεζικο HD-format τι γινεται.... που διαβαζα οτι τεχνολογικα ειναι και ανωτερο (χωρις να κοβω φλεβα)...???
χωρις προβληματα...?? Εχετε ακουσει τιποτε..?

Βεβαια σιγα μην το κανει πραξη το HOLLYWOOD...:crazy_1:

Reaction score
0
To HD DVD απλά γιατι μολις ειδα αυτη την τιμη σήμαρε στο pixmania

Toshiba HD DVD EP10 ΜΟΛΙΣ 140!!! EURO + 5 ΤΑΙΝΙΕΣ!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Υ.Γ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ!!!!

Reaction score
0
Γειά σας παίδες... Εγώ θα ήθελα να σταθώ πιο πολύ στην προσπάθεια που κάνουν κάποια περιοδικά του χώρου να μας πείσουν ότι το Blu-Ray είναι ο τελικός νικητής και πάει και τελείωσε, αγοράστε πρόβατα αυτό που θέλουμε εμείς και οι χορηγοί μας (βλέπε SONY) και ας πουλά η Warner (που δήθεν έκρινε τον πόλεμο) μέχρι και τουλάχιστον το καλοκαίρι και στα δύο format!!!
Shadow φίλε μου πολύ καλά έκανες και το χτύπησες το μηχανάκι, επειδή θέλουν οι ξερόλες να πουλήσουν μηχανάκια των 500-600€ και την Σούπερ κονσόλα που κάνει τα πάντα μιας και έχουν βγει ΣΟΥΠΕΡ Ταινίες σε Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους δε σημαίνει ότι τα πάντα τελείωσαν! Άκου εκεί σχόλειο σε περιοδικό μεγάλης Πανελλαδικής εμβέλειας :το HD-DVD είναι νεκρό format!!! Αφήστε τον λαο ρε να αποφασίσει τι τον συμφέρει και τι όχι και βάλτε το x.v.Color σας και το WCG εκεί που ξέρετε μιας και από τα δικά σας λεγόμενα δεν έχουν κανένα νόημα για την ώρα αφού σε κανένα από τα 2 format δεν είχαν ληφθεί υπόψη!
Power to the People!!!

Reaction score
0
Νομίζω ότι είναι νωρίς για τέτοιες εκτιμήσεις, όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει. Για παράδειγμα, γιατί να μην είναι πιθανότερο να μην επικρατήσει κανένα από τα δύο και πολύ σύντομα να εξαφανιστούν χωρίς να το καταλάβουμε, όπως έγινε με τα DVD-Audio και SACD. Μην ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη παγκοσμίως βιομηχανία θεάματος (πορνό) δεν έχει ακόμη υιοθετήσει κανένα από τα δύο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα επισημάνω ότι με τον ρυθμό που τρέχει η τεχνολογία σήμερα και οι χωρητικότητες των δίσκων αυξάνονται μέρα με την μέρα, είναι πρακτικά αδύνατον να ξαναδούμε μία τόσο μακροχρόνια επικράτηση ενός φορμάτ όπως έγινε παλιότερα με το VHS και την τελευταία σχεδόν 10ετία με το γνωστό DVD...

Reaction score
0
...η αφεντομουτσουνάρα μου :crazy_1: υποστηρίζει το HD γιατι είναι region free και μας επιτρέπει να αγοράζουμε φτηνά HD-DVD's από τρίτες αγορές...η Ευρώπη είναι φαρμακείο...:mad_3:

χώρια που τεχνικά δεν υστερεί...:prof:

καί τα μηχανάκια (βλ. TOSHIBA) είναι σαφώς πιό προσιτά...:cool_1:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89