Ποιό player είναι το καλύτερο για DVD μεταξύ των...

Reaction score
164
-PS3
-XBOX 360 με component σύνδεση
-Denon 1920
-Τoshiba HD E1

Το πρώτο το αναμένω.
Το δεύτερο το έχω, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει 1080p μέσω component στον Sanyo Z2000
To τρίτο το έχω, αλλά δεν είναι p, μόνο i
Το τέταρτο το δίνουν τσάμπα...

Reaction score
4
-PS3
-XBOX 360 με component σύνδεση
-Denon 1920
-Τoshiba HD E1

Το πρώτο το αναμένω.
Το δεύτερο το έχω, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να δώσει 1080p μέσω component στον Sanyo Z2000
To τρίτο το έχω, αλλά δεν είναι p, μόνο i
Το τέταρτο το δίνουν τσάμπα...
Εχω την εντυπωση με αυτα που εχω διαβασει οτι το HD E1 ειναι απο τους καλυτερους upscaler σε DVD παντα σε νορμαλ κατηγορια τιμης και με αντιπαλους τους απο πανω.
Πολυ κοσμος εχει αυτην την αποψη και μαλλον εχει δικιο.

Reaction score
0
Απάντηση: Ποιό player είναι το καλύτερο για DVD μεταξύ των...

Βασίλη έχω το HD-E1 από τον περασμένο Αύγουστο και πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα upscaling players που έχουν περάσει από τα χέρια μου.....αν και βγάζει μέχρι 1080i είναι μακράν καλύτερο από το xbox......και ισάξιο του PS3......με τη διαφορά ότι μπορείς να το βρείς πιο κάτω από ένα κατοστάρικο.....σου το συστήνω ανεπιφύλακτα.....:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιό player είναι το καλύτερο για DVD μεταξύ των...

Ωχ! Το Toshiba είναι i, ε; :133:
Κάτι σε p θέλω...
Πάρε το EP10 ή το EP30.....μπορείς να τα βρείς στα 120Ε περίπου.....αν ψάξεις καλά......και έχουν μέχρι και 24p....αν και στα απλά dvd είναι άχρηστο.....:605:

Reaction score
164
Οπότε καλύτερα να δω το EP-30. 120€ έχει στο ebay...

Edit: Γιάννη μαζί γράφαμε... Υπάρχει πουθενά σε αυτές τις τιμές στην Ελλάδα;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ποιό player είναι το καλύτερο για DVD μεταξύ των...

Οπότε καλύτερα να δω το EP-30. 120 έχει στο ebay...

Edit: Γιάννη μαζί γράφαμε... Υπάρχει πουθενά σε αυτές τις τιμές στην Ελλάδα;
Στη Ρόδο ναι......130Ε για την ακρίβεια......θα ρωτήσω αν μπορούν να στείλουν Αθήνα και θα σου πω αύριο......λογικά θα μπορούν γιατί το κατάστημα συνεργάζεται με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που έχει συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα......πόσο μάλλον στην Αθήνα.......:126:

Reaction score
164
Μόλις το βρήκα και στο Skroutz, στην περιοχή που μένω.
Σε ευχαριστώ πάντως :)

Reaction score
5
Βασίλη να υποθέσω ότι δεν παίζει κάτι σε htpc έτσι; Και για πόσα λεφτά μιλάμε; Ποιο είναι το μέγιστο που θες να δώσεις;;

Reaction score
164
Βασίλη να υποθέσω ότι δεν παίζει κάτι σε htpc έτσι; Και για πόσα λεφτά μιλάμε; Ποιο είναι το μέγιστο που θες να δώσεις;;
Σχεδόν τίποτα δεν θέλω να δώσω... :142:
HTPC αργότερα. Τώρα ψάχνω κάτι που να μην χαντακώνει τον Ζ2000...

Reaction score
5
ή θα πας σε hddvd της Toshiba για να δώκεις λίγα ή θα κρατήσεις τα λεφτάκια σου και θα πας σε htpc.

Το PS3, αυτη τη στιγμή τουλάχιστον, δεν πιανει ένα HDDVD και τίποτα δεν πιανει ένα htpc.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.194
Απάντηση: Ποιό player είναι το καλύτερο για DVD μεταξύ των...

Όπως έγραψα και αλλού πήρα το Toshiba Ε1 με 79 ευρώ από το πλαίσιο.
Είχα ήδη ένα από τότε που ήταν ακριβό και το πήρα για δεύτερο σαν DVD player.
Έβαλα την ταινία Eight Below για δοκιμή και νόμιζα ότι έβλεπα HD !!
Για μένα το καλύτερο DVD player που είχα. Και είχα αρκετά.
Με εξαίρεση το γνωστό προβληματάκι στην κίνηση.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Ποιό player είναι το καλύτερο για DVD μεταξύ των...

Στη Ρόδο ναι......130Ε για την ακρίβεια......θα ρωτήσω αν μπορούν να στείλουν Αθήνα και θα σου πω αύριο......λογικά θα μπορούν γιατί το κατάστημα συνεργάζεται με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που έχει συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα......πόσο μάλλον στην Αθήνα.......:126:
Βρε καμάρι μου, δεν κάνεις την ερώτηση; :127:

Reaction score
7
Bill με την επιλογή 1 και 4 θα είσαι καλυμένος... Και επειδή το 1 κάνει και περισσότερο θόρυβο από την 4 και επίσης όπως σε κόβω σε τρώει ο κwλ0ς σου να δώσεις λεφτά για δεύτερο player, πάρε ένα μοντέλο της επιλογής 4 που να έχει και p (αν και το p δεν πιστεύω να κάνει μεγάλη διαφορά...)

Reaction score
7
Αν δεν σε καταλαβαίναμε κι εμείς...:142: Αυτή η φαγούρα δεν έχει γιατρικό και ειδικά τις γιορτινές μέρες είναι σε έξαρση. Για να μην κάνω "πρόβλεψη" για τις επόμενες "ανάγκες" που θα σου προκύψουν με την αγορά 1080p Projector/PS3/HD-DVD... ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΗΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ; ΜΕ ΤΟΣΕΣ HDMI ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ; :143:

Reaction score
4
Αν δεν σε καταλαβαίναμε κι εμείς...:142: Αυτή η φαγούρα δεν έχει γιατρικό και ειδικά τις γιορτινές μέρες είναι σε έξαρση. Για να μην κάνω "πρόβλεψη" για τις επόμενες "ανάγκες" που θα σου προκύψουν με την αγορά 1080p Projector/PS3/HD-DVD... ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΜΑ ΗΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ; ΜΕ ΤΟΣΕΣ HDMI ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ; :143:
Ετσι οπως στα λεει......
Εκει ακριβως βρισκομαι εγω.....:613:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members
38.426