Πολλαπλό συγκριτικό, συμμετοχές HiFi section....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Επιτέλους,
To Σάββατο 27/11 και στις 15:00, θα γίνει το πολλαπλό συγκριτικό του AVsite . To HiFi τμήμα του συγκριτικού θα πραγματοποιηθεί στον 2ο όροφο της ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗΣ (Ηλία Ηλιού 58 & Φραντζή, 300 μέτρα από τον σταθμό Μετρό του Ν.Κόσμου Τηλ. 210 9010575) .

Σε αυτό το θέμα θα δηλώνετε συμμετοχή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ HiFi κομάτι του συγκριτικού.
Λόγω περιορισμένου χώρου οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ξεπερνούν τους 12-15, οπότε βιαστέιτε να δηλώσετε συμμετοχές.
Στο συγκριτικό θα συμμετέχουν και αρθρογράφοι από τον ειδικό τύπο.

Σε αυτό το κομμάτι του πολλαπλού συγκριτικού θα μας απασχολήσουν πηγές και συγκεκριμένα CDplayers.

- Το σύστημα αναφοράς θα αποτελείται από τα εξής:

Ολοκληρωμένος Ενισχυτής : AVI S21 MI LABORATORY
Ηχεία : Monitor Audio Silver S8
Καλώδια : NBS

- Οι πηγές που θα ακούσουμε χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

α)Χαμηλής τιμής
1. Atoll CD 50
2. Arcam CD73
3. Audio Analogue Primo
4. Rotel RCD 1070
5. Marantz CD 5400

β)Μεσαίας τιμής
1.Talk Electronics Thunder 3.1
2.Quad CDp 99
3.Musical Fidelity A 3
4.Unison Research Unico CD

Πιθανόν στην λίστα να προστεθούν κι άλλες πηγές. (όχι όμως πάρα πολλές γιατί ήδη είναι αρκετές)

Παρακαλώ δηλώστε άμεσα τις συμμετοχές σας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πολυ καλη ευκαιρια για οσους ενδιαφερονται για πηγες κυριως.
Με πολλες πολλες εκπληξεις-ειδικα στα θεματα τιμων :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αλλαγές στο σύστημα αναφοράς μιας που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε στην διάθεσή μας και τον βραβευμένο από την EISA T+A V10.

Ο V10 είναι ένας σύγχρονος λαμπάτος ενισχυτής (EL509/II για ισχύ, ECC83 για προενίσχυση, ECC99 για οδήγηση και ECL82 στην είσοδο) με έναν ειδικό, μεγάλου εύρους μετασχηματιστή, σχεδιασμένο από την ίδια την T+A.

Reaction score
1
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για συμμετοχή, γι' αυτό θα μεταφέρω και εδώ αυτούσιο το μήνυμα που έγραψα και στην κατηγορία Hi End.

"Βάλτε και εμένα μέσα. Δεν πρόλαβα να επιστρέψω από την "κατά το ήμισυ" πατρίδα μου και εσείς με αναστατώσατε με τις τρελοδοκιμές σας. :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια για την ιδέα. Είναι κάτι που υποστήριζα εδώ και πολύ καιρό, καθώς πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι η επαφή του κόσμου με τα μηχανήματα έχει τον πρώτο λόγο στην τελική επιλογή.
Τα περιοδικά πρέπει να υπάρχουν, τα forums επίσης, το W.O.M. (Word Of Mouth) το ίδιο ...όμως η ζωντανή ακρόαση είναι άλλη υπόθεση. Μεγάλη υπόθεση.

Παιδιά μπράβο και πάλι. Θα είμαι εκεί. Έχω και να σας πω Hi End νέα από Αγγλία."

Reaction score
1
Μια θέση και για εμένα παρακαλώ και θερμά συγχαρητήρια για την ιδέα...
Και μία πρόταση: Να περιληφθεί στη δοκιμή κι ένα SACD player, το οποίο θα παίξει SACD και CD δισκάκια. Προσωπικά, έχω και αυτό το δίλημμα και θα μ'ενδιέφερε πολύ.
Υποψήφια μηχανάκια: SONY SCD-XA3000ES (~1000-1100 E )
MARANTZ SA-8400 (~1000 E)
DENON DVD 2910/3910

Reaction score
0
Θα μπορούσα να έρθω κι εγώ;Υπάρχουν κενές θέσεις ακόμα; Αν ναι δηλώνω άμεσα συμμετοχη.

Reaction score
0
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή αν υπάρχουν θέσεις.
Ερώτηση πρωτάρη:
Υπάρχει λίστα CD προς ακρόαση ή οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν και δικά τους;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Θα ακούσουμε διάφορες ηχογραφήσεις αναφοράς αλλά αν κάποιος έχει κάτι καλό στα χέρια του γιατί όχι...

Απλά μην κουβαλήσει ο καθένας ολόκληρη την δισκοθήκη του. Απ' ότι καταλαβαίνετε θα υπάρξει πρόβλημα.

Reaction score
50
Αν υπάρχουν κενές θέσεις θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή,

και να προτείνω αν υπάρχει διαθέσιμο το MF X-RAYv3 ή και κάποια universal μιας και αρκετοί από μας θα ήθελαν να συνδιάσουν cd-dvd σε μια συσκευή

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μέχρι τώρα ενδιαφέρον για να παρακολουθήσουν το συγκριτικό έχουν εκδηλώσει οι κάτωθι:

Korakakis Nicholas
Παναγιώτης Κατσιβαρδής
stergios
Κωνσταντίνος Σ.
Σωτήρης Τουμαζάτος
Namdaed
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΝΤΖΗΣ
Κώστας Ντάνος

Λόγω του περιορισμένου χώρου θα μπορέσουμε να δεχθούμε 2-3 ακόμα άτομα στο συγκριτικό. Δηλώστε γιατί έμεινε μόνο μια εβδομάδα!!!

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος