Πολυθρόνα Relax - massage με ηλεκτρική ανάκλιση

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
αναζητώ πολυθρόνα relax με ηλεκτρική ανάκληση όχι απαραίτητα με masaz αλλά οπωσδήποτε ηλεκτρική

δυστυχώς εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν έχω επιλογές ... και η αγορά θα πρέπει να γίνει μέσω ίντερνετ από Αθήνα

καθώς δεν είναι εφικτό να δοκιμαστεί η όποια πολυθρόνα , και μη έχοντας κάποια εμπειρία σε παρόμοιά αγορά θα ήθελα την όποια γνώμη , βοήθειά , από όποιον έχει προηγούμενή εμπειρία

Reaction score
1.560

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
τα λιγότερα αν είναι δυνατών ... σίγουρα θα πρέπει να είναι ηλεκτρική και με lift

υπολόγιζα γύρω στα 600 αλλά αν αυτο είναι ανέφικτο για κάτι πραγματικά λειτουργικό τότε σίγουρα ποιο πάνω....

Ίσως βέβαια να είμαι τελείως έκτος όσο άφορά την τιμή αλλά αυτό διορθώνεται

Last edited:

Reaction score
50
Πάντως είχα πάει κάποια στιγμή στο παρελθόν στη La-Z-Boy και δοκίμασα από περιέργεια κάποια απ' τις ηλεκτρικές (νομίζω η Rialto ήταν, έχει περάσει και καιρός πάντως δεν ήταν δερμάτινη). Θυμάμαι ότι ήταν απίστευτα άνετη - απ' τις πιο άνετες που έχω κάτσει.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
η χρήση της θα είναι από άτομό με περιορισμένες δυνατότητές κίνησης θα ήθελα να έχει θέση για ξεκούραση και να μπορεί να κοιμηθεί αν χρειαστεί για λίγες ώρες και lift ap για βοήθειά να σηκωθεί καθώς επίσης όποιος γνωρίζει σχετικά με ηλεκτρικόπολύσπαστοκρεβάτιαπόπιθανήεμπειρία σε κοντινό πρόσωπο και έχει διάθεσή να με ενημέρωσή για να μη κάνω λάθος αγορά θα με βοηθουσε...

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
Πάντως είχα πάει κάποια στιγμή στο παρελθόν στη La-Z-Boy και δοκίμασα από περιέργεια κάποια απ' τις ηλεκτρικές (νομίζω η Rialto ήταν, έχει περάσει και καιρός πάντως δεν ήταν δερμάτινη). Θυμάμαι ότι ήταν απίστευτα άνετη - απ' τις πιο άνετες που έχω κάτσει.
δεν έχω καταλάβει από το site της εταιρείας αν έχει ανάκλησή ,αλλά ακόμα και να έχει προσπαθώ αν είναι δυνατό για κάτι ποιο χαμηλό στην τιμή καθώς στο σύνολο μαζί με το κρεβάτι ( και τα υπόλοιπα που μάλλον θα χρειαστώ ) θα ξεφύγω αρκετά

Reaction score
50
Δεν το θυμάμαι κι εγώ να σε βοηθήσω γιατί έχει περάσει καιρός όπως έγραψα και πριν. Φαντάζομαι μπορείς να ρωτήσεις είτε μέσω του site είτε τηλεφωνικώς. Βέβαια απ' όσο κατάλαβα δεν είσαι διατεθειμένος να πας σε λύση αυτής της τιμής και δικαιολογημένα - είναι γεγονός πως οι La-Z-Boy είναι αρκετά ακριβές.

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
ευχαριστώ τους kYRIAKOS και Aero για τις απαντήσεις που μου έδωσαν.
Μέτα από έρευνα και λόγο χαμηλής τιμής τελικά περιμένω την επόμενη εβδομάδα αυτή

http://www.insidehome.gr/product.php?products_id=1929

είμαι σε αναζήτησή πολύσπαστου ηλεκτρικού κρεβατιού

και οποιαδήποτε άποψη , γνώση , προσωπική εμπειρία , από συμφορμιτες είναι επιθυμητή

Reaction score
50
Φίλε μου εμείς είχαμε πάρει αυτό για συγγενικό μου πρόσωπο:

http://www.somaigia.gr/shop/ilektrokinita-krevatia/deluxe-ilektrokinito-polispasto-krevati-g-3/

Δεν είναι φτηνό αλλά δεδομένου ότι είναι ηλεκτροκίνητο μπορώ να σου πω ότι βόλεψε πάρα πολύ (έχει ένα σωρό ρυθμίσεις και σου λύνει τα χέρια σε πολλά θέματα χωρίς να σε κουράζει με χειροκίνητες ρυθμίσεις) ενώ δεν εμφάνισε καμία φθορά ούτε στο μηχανισμό ούτε καν εξωτερικά μετά από 2 χρόνια χρήσης. Επίσης δεν έχει καθόλου εμφάνιση νοσοκομειακού κρεβατιού - καταλαβαίνω ότι είναι δευτερεύον θέμα αλλά γι' αυτούς που το χρησιμοποιούν είναι πολλές φορές σημαντικό.

Έχε υπόψη σου ότι αν πρόκειται για άτομο που περνά πολλές ώρες στο κρεβάτι (που συνήθως γι' αυτό το λόγο παίρνεις τέτοιο κρεβάτι) οπωσδήποτε πρέπει ν' αγοράσεις και αερόστρωμα κατακλίσεων αλλιώς θα έχει πόνους στην πλάτη/μέση. Συνήθως τα δίνουν σε καλή τιμή με την αγορά και αν θυμάμαι καλά έχουν κι αυτά κάποιο μηχανισμό που φουσκώνει/ξεφουσκώνει αυτόματα για να ανακουφίζεται ο άνθρωπος που ξαπλώνει.

Last edited:

soer

"Κύριος" Σωτήρης!
Reaction score
634
σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και μια και που έχεις εμπειρία , σε άλλη στιγμή θα σε ενοχλήσω για πληροφορίες

το βρήκα εδώ
http://www.ebay.de/itm/Pflegebett-K...OP-/251165699740?hash=item3a7aa46e9c#shpCntId

τρομερή διαφορά τιμής... θα κάνω επικοινωνία για να δω αν είναι εφικτή η αποστολή και το τελικό κόστος

αλλά σκέφτομαι και κάτι τέτοιο

για να κοιμάται το ζευγάρι μαζί και με αυτό τον τρόπο το άτομο που χρειάζεται βοήθεια θα έχει τον σύντροφο δίπλα έτσι ώστε κατά την διάρκεια της νύχτας θα υπάρχει η απαιτούμενη προσοχη

η γνώμη σου για αυτό ?

Last edited by a moderator:

Reaction score
50
Φαίνεται βολικό και συμφωνώ ότι είναι σημαντικό να έχει το σύντροφό του δίπλα, ακόμα και για ψυχολογικούς λόγους (πέρα της προσοχής στη διάρκεια της νύχτας). Απλά δεν ξέρω αν έχει όλες τις ρυθμίσεις σε σχέση με το μονό κρεβάτι - απ' τη φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω. Οι πολλές ρυθμίσεις είναι πολύ χρήσιμες για ν' αλλάζει στάση στο σώμα αν κάπου δε βολεύεται ή αν θέλει πχ να δει τηλεόραση ή να διαβάσει ένα βιβλίο, να μπορεί να σηκωθεί πιο άνετα κτλ. (δε μιλάμε μόνο για ανύψωση πλάτης αλλά και ποδιών, γονάτων κτλ.). Πάντως και μονό να πάρεις μπορείς να κολήσεις δίπλα ένα άλλο (κανονικό) μονό και να κοιμάται και ένα δεύτερο άτομο - έτσι κι αλλιώς το ηλεκτρικό κρεβάτι μπορεί ν' ανεβοκατέβει ολόκληρο οπότε το φέρνεις στο ύψος του κανονικού κρεβατιού αν θες να είναι δίπλα.

Επίσης το κρεβάτι που είχαμε πάρει έχει και πλαϊνά προστατευτικά που τ' ανεβάζεις όταν θες αν φοβάσει μην πέσει π.χ. το βράδυ και τα κατεβάζεις όταν δε χρειάζονται (φαίνονται στη φωτογραφία του link που έβαλα πριν αλλά είναι κατεβασμένα). Εντάξει με το διπλό παίρνεις απλά ένα extra προστατευτικό απ' την έξω πλευρά.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm