Πολυκαναλος Ενισχυτης για καινουργιο Homecinema

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Πολυκαναλος Ενισχυτης για καινουργιο Homecinema

Άραγε εάν έβαζα έναν 2-καναλο τελικό στον δενον 4310 για τα RS8 θα είχα ένα παρόμοιο αποτέλεσμα σε στερεο ήχο ??
Δύσκολο.Δεν παίζει ρόλο μόνο η τελική ενίσχυση αλλά και η προενίσχυση.Και ενώ μεν για τελικό μπορείς να την βγάλεις οικονομικά στον προ μάλλον θα τα σπρώξεις.

Αν σ ενδιαφέρει πολύ το stereo ίσως θα ήταν καλύτερα να κοιτάξεις για κάποιον ολοκληρωμένο δικάναλο με HT-Bypass.

Reaction score
1

Ευχαριστώ πολύ ! Μπορείς να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα που πιστεύεις ότι κάνουν για εντοιχισμό σε γυψοσανιδα, και ας είναι πιο ακριβά, έτσι να είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Πάντως μίλησα με κάποιον τεχνικό της Teufel στο Τηλ. και του εξήγησα ακριβώς πως θέλω να βάλω δηλαδή να εντοιχίσω τα 3 μπροστινά ηχεία. Μου είπε ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην βάλω τα front όρθια όπως σκόπευα για αρχιτεκτονικούς λόγους να κάνω αρχικά.

Γιατί να μου έλεγε ψέματα αφού ξέρει ότι θα του τα γυρίσω πίσω με δικά τους έξοδα σε περίπτωση να τρίζει η κατασκευή κτλ. Πάντως είναι ένας λόγος παραπάνω να αγοράσω από μια εταιρία που σου δίνει 2 εβδομάδες δικαίωμα επιστροφής (από την στιγμή που φτάνει στο χώρο σου η παραγγελιά) λόγω Γερμανικής νομοθεσίας (Αγορές μέσω Ιντερνετ) και άλλες 8 εβδομάδες περίοδος δοκιμής........... Όσο αφορά τώρα την κατασκευή στην Κίνα, τι να πω, και τι δεν παράγεται πλέον στην Κίνα ? Καλά είναι να ελέγχεται τουλάχιστον από Ευρωπαϊκή η Αμερικανική εταιρία.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι ένας "ολοκληρωμένος δικάναλος με HT-Bypass" ? Και στο σαλόνι θέλω να έχω την πιθανότητα να βλέπω ένα DVD σε Dolby η σε 5ch stereo. Και να ακούω και τα CD μου με αξιόλογο CD-player σε Στέρεο.

Φιλικά, Άρης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι ένας "ολοκληρωμένος δικάναλος με HT-Bypass" ?
Ένασς δικάναλος ενισχυτής με εισοδο-έξοδο για να μπεί σε πολυκάναλο σύστημα αναλαμβάντας να παίζει τα l-r όταν ακούς cd από το cdplayer σου πάνω σε αυτόν και ως τελικός για home cinema πάλι στα l-r χωρίς να αναγκάζεσαι να αλλάζεις καλώδια.
Πχ:
Audio Analogue Puccini Settanta

Ευχαριστώ πολύ ! Μπορείς να προτείνεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα που πιστεύεις ότι κάνουν για εντοιχισμό σε γυψοσανιδα, και ας είναι πιο ακριβά, έτσι να είμαι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.
Kef Ci9000ACE(Πάσχει το χαμηλό του αλλά κατα τ άλλα..)

Focal Electra της σειρά 1000Be

Kάποιο Triad(ειδικά τα gold..αλλά παραξεφεύγουμε σε τιμή)

και..

Β&W CI700
ή
Β&W CT series(άντε γεία..)

ή ακόμα και σε klipsch(τα thx).

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Άρη δεν έχω κανένα όφελος να σε αποτρέψω απ την αγορά των teufel.Απλά σου λέω αυτά που ξέρω και απο πρώτο χέρι.

Πχ έχω δεί home cinema με ακριβότατα* ηχεία ψευδοροφής(μέχρι και το sub ήταν εκεί) που δεν ακουγόταν.Βίτσιο του πελάτη βεβαια,δικά του τα λεφτά οπότε ό,τι και αν του είπαμε..

*Με το ίδιο ποσό μπορούσε να βάλει premium επιτοίχια ή και inwall που θα σήκωναν το δωμάτιο στον αέρα.Ακόμα και οι δικοί μου δορυφόροι της Crystal δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα..

Reaction score
1

Εχεις ακουσει το 5.1 Σετ της Jamo, το D600 ? http://www.jamo.com/eu-en/products/d-600-sur-description/ τα μπροστινα LCR εχουν μονο 17εκ βαθος και ετσι θα μπορουσαν να μπουν και "on wall" πανω στην γυψοσανιδα. Einai και αυτα THX Ultra 2 πιστοποιημενα και εχω διαβασει ενα γερμανικο Τεστ που το βγαλαν πολυ καλο.............. παντως το πρωι θα ξανα παρω στο Βερολινο τηλ να μιλησω και με 2. τεχνικο για την προγραμματισμενη τοποθετηση των LCR του Τ8

Φιλικά, Αρης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι,αλλά παραδοσιακά η σειρά D δίνει εκπληκτικό ήχο οπότε δεν αμφιβάλω ότι θα είναι καλό..

Reaction score
1

Ένασς δικάναλος ενισχυτής με εισοδο-έξοδο για να μπεί σε πολυκάναλο σύστημα αναλαμβάντας να παίζει τα l-r όταν ακούς cd από το cdplayer σου πάνω σε αυτόν και ως τελικός για home cinema πάλι στα l-r χωρίς να αναγκάζεσαι να αλλάζεις καλώδια.
Πχ:
Audio Analogue Puccini Settanta
Ευχαριστω πολυ, δεν ηξερα οτι υπαρχει κατι τετοιο. Τα φερνει κανεις στην Ελλαδα ? Εναλλακτικες απο πιο γνωστες εταιριες οπως Arcam, Anthem, Adcom, Rotel υπαρχουν ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κάνε λίγη υπομονή γιατί ετοιμάζω θέμα με μηχανήματα που έχουν αυτήν την δυνατότητα.
Θα δείς σχεδόν ό,τι υπάρχει.

Reaction score
1

Κάνε λίγη υπομονή γιατί ετοιμάζω θέμα με μηχανήματα που έχουν αυτήν την δυνατότητα.
Θα δείς σχεδόν ό,τι υπάρχει.
διάβασα λίγο επί του θέματος. Και τα Denon 1510ΑΕ, 2010ΑΕ έχουν την πιθανότητα να λειτουργήσουν ως ΗΤ-Bypass, απλά εκεί πρέπει να πατήσεις τον "Power direct" διακόπτη στο μηχάνημα για να γίνει τελικός ο ενισχυτής.

Και στον Ιταλό τον Puccini το κάνεις μεσω set up από το τηλεκοντρόλ, και αυτό μάλλον είναι πιο εύκολο........ υπάρχουν και άλλα μηχανήματα που αλλάζει η λειτουργία με το κοντρόλ ?

Μπορεί βεβαια να είναι και σπαστικό από το set up επειδή δεν θα βλέπεις κάποιο μενού μέσω οθόνης και πάλι θα πρέπει να είσαι μπροστά από το μηχάνημα. Σε αυτήν την περίπτωση βεβαία καλυτέρα να πατήσεις ένα κουμπάκι και τελος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

υπάρχουν και άλλα μηχανήματα που αλλάζει η λειτουργία με το κοντρόλ ?
Σίγουρα ο audiolab 8000s.Mάλλον ότι πιο ευέλικτο υπάρχει σε ολοκληρωμένο στην χαμηλή κατηγορία τιμής.Nα ήταν και πιο δυνατός..

Reaction score
1

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: Τα 3 μπροστινά LCR του Jamo D600 5.1 set είναι ειδικά για να μπουν κολλητά σε τοίχο, δηλαδή "on wall". Υπάρχει κατά την γνώμη σου πρόβλημα να τοποθετηθούν επάνω σε μια κατασκευή από MDF με καπλαμά η λακκα ?

Βλέπεις πήρα ξανά Τήλ στο Βερολίνο και σε έναν άλλο Τεχνικό δεν άρεσε καθόλου η ιδέα του εντοιχισμού των μπροστινών Teufel, και έτσι μάλλον arividerci ο διάβολος .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο: Τα 3 μπροστινά LCR του Jamo D600 5.1 set είναι ειδικά για να μπουν κολλητά σε τοίχο, δηλαδή "on wall". Υπάρχει κατά την γνώμη σου πρόβλημα να τοποθετηθούν επάνω σε μια κατασκευή από MDF με καπλαμά η λακκα ?

Βλέπεις πήρα ξανά Τήλ στο Βερολίνο και σε έναν άλλο Τεχνικό δεν άρεσε καθόλου η ιδέα του εντοιχισμού των μπροστινών Teufel, και έτσι μάλλον arividerci ο διάβολος .
τα jamo μπαινουν και τοιχο, αν εχουν θεση για bc τοτε σε αυτη τη θεση μπαινουν τοιχο,
αλλιως αερα σε βαση.Διαλεγω τοιχο.....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πολυκαναλος Ενισχυτης για καινουργιο Homecinema

φίλε Drak τι έκανες τελικά?
ακομα τιποτα, η ανακατασκευη του σπιτιου μου καθηστερει.... το sub ουτος η αλλος δεν ειναι διαθεσιμο ακομα στην Ελλαδα.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas