Πολυμηχάνημα Brother MFC-J4510DW

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Πριν απο λίγες μέρες αγορασα απο την Γερμανία το εκτυπωτή της Brother Brother MFC-J4510DW
http://www.skroutz.gr/s/3452212/Brother-MFC-J4510DW.htm
Αν προσέξετε τα χαρακτηριστικά του θα δείτε οτι έχει τα πάντα (wifi - fax - scaner - ADF - copy) μπορεί αν εκτυπώσει διπλή όψη αυτόματα, μέχρι και Α3 εκτύπωση μπορεί να κάνει..

Ο λόγος που το πουλάω είναι γιατί το μενου που έχει στην οθόνη του ο εκτυπωτής είναι στα Γερμανικά
O πωλητής όπως και το support της brother στο εξωτερικό (πριν αγοράσω το μηχάνημα) με διαβεβαίωσαν οτι θα μπορώ να αλλάξω το menu από τα Γερμανικά στα Αγγλικά κάτι το οποίο δεν γίνεται όπως με ενημέρωσαν απο την Ελληνική αντιπροσωπία.

Το μενού που έχει πανω ο εκτυπωτής (touch οθόνη) είναι φοβερά εύχρηστο και δεν θα έχετε πρόβλημα να καταλάβετε από τις εικόνες (βλ εικόνες menu screen )
Βέβαια μπορείτε να τον δουλέψετε και από το πρόγραμμα του υπολογιστή που είναι στα Αγγλικά (βλ εικόνες menu pc) ή απο την εφαρμογή της brother που υπάρχει και σε adroid και ios για tablet ή smartphones

Επειδή τον εκτυπωτή τον αγόρασα για τον πατέρα μου και δεν θέλω να τον βάλω σε αυτήν την διαδικασία..(αν ήταν για εμένα θα τον κράταγα 100%)
Τον δίνω σε super τιμή και όποιος τον πάρει θα τον ευχαριστηθεί γιατί είναι κορυφαίο μηχάνημα.

*Υπάρχει και το κουτί και όλα τα αξεσουαρ που έχει μέσα

Brother-MFC-J4510DW-490x341.jpg menu pc2.jpg menu pc1.jpg menu pc3.jpg menu pc4.jpg menu pc5.jpg menu screen1.jpg menu screen2.jpg

Reaction score
1.844
... Ο λόγος που το πουλάω είναι γιατί το μενου που έχει στην οθόνη του ο εκτυπωτής είναι στα Γερμανικά
O πωλητής όπως και το support της brother στο εξωτερικό (πριν αγοράσω το μηχάνημα) με διαβεβαίωσαν οτι θα μπορώ να αλλάξω το menu από τα Γερμανικά στα Αγγλικά κάτι το οποίο δεν γίνεται όπως με ενημέρωσαν απο την Ελληνική αντιπροσωπία ...
Γίνεται να δείχνει αγγλικά αν αναβαθμίσεις το firmware της συσκευής. ;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508