Πολυ καλη τιμη για Panasonic PT AE 1000

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σαν ενημερωτικο site ειμαστε υποχρεωμενοι να περναμε τετοιες ευκαιριες.Δειτε την τιμη εδω:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000MK5HD8/ref=ord_cart_shr/203-6835812-9962324

Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση πως καποιος γνωριζει τα υπερ και τα κατα μιας τετοιας αγορας(αν και κατα την γνωμη μου η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη ωστε να δικαιολογει παρομοια ρισκα:cool_4: )

Τελος,για οσους ενδιαφερει, υπενθυμιζω πως η προσωπικη μου αποψη για τον εν λογω βιντεοπροβολεα-σε αντιθεση με τον PT AX100- ειναι αρνητικη.

Reaction score
12
Τελος,για οσους ενδιαφερει, υπενθυμιζω πως η προσωπικη μου αποψη για τον εν λογω βιντεοπροβολεα-σε αντιθεση με τον PT AX100- ειναι αρνητικη.[/QUOTE]

Πώς μπορεί να υπάρχουν τόσο διαμετρικά αντίθετες απόψεις;
Στο άλλο site που πολλοί από εδώ μέσα συμμετέχουν είπαν γι΄αυτόν τον προβολέα οτι είναι πάρα πολύ καλός καλύτερος ίσως και από τον περλ!
Εσείς εκεί Ανδρέα τον είδατε το συγκεκριμένο προβολέα;

Reaction score
12
Μα, εδώ δικοί μας άνθρωποι που ασχολούνται κατά κόρον με το άθλημα τον είδαν πρόσφατα και είπαν οτι είναι φοβερός.
Απίστευτο μαύρο λέει βάθος και κοντραστ και ευκρίνεια.
Ένα πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από τον προβολέα.
Για να δούμε.

Reaction score
14
Η αντιπροσωπία δεν ενδιαφέρεται για ενα καλό συγκριτικό? Δεν θα ήθελε να μας διαθέσει ενα μηχάνημα για δοκιμή? Αλλωστε είπαμε και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε οτι το μεγαλίτερο Opinion maker στους προβολείς και οχι μόνο είναι το AVSITE. Γιατί να πλανάται ενα πέπλο μυστηρίου όπως σωστά είπε ο Thomas, αυτό δεν την συμφέρει την αντιπροσωπία της Panasonic???????

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φιλε thomas, o καθενας ειναι ελευθερος να λεει την αποψη του οπως και να διαβαζει οτι νομιζει πως ειναι το σωστοτερο.
Εγω ειδα τον προβολεα συγκριτικα με αλλους προβολεις της δικης του κατηγοριας και ποτε δεν ισχυριστηκα πως ειμαι φωτεινος παντογνωστης της βιντεοπροβολης.Ισα ισα μαλιστα.
Οποτε δεν εχεις καμμια υποχρεωση να με πιστεψεις...:cool_4:

Reaction score
12
Σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να σε αμφισβητήσω, αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχω ιδίαν άποψη βασίζομαι σε αυτά που διαβάζω και προσπαθώ να είναι όσο το δυνατόν περισσότερες οι πηγές μου.
Άλλωστε στόχος όλων μας είναι η ενημέρωση για ένα χόμπι που όλοι μας εδώ μέσα αγαπάμε και έχουμε αφιερώσει αρκετά χρήματα γι αυτό, αλλά και πολύ χρόνο διαβάζοντας και συμμετέχοντας στην πολύ καλή διαδικτυακή παρέα μας.
Πολύ περισσότερο εσύ και κάποια άλλα παιδιά εκεί που είστε οι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια.
Πολλές φορές ένοιωσα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω γι αυτό και θα περιμένω τις γνώμες σας για τα δρώμενα στο χώρο του οικιακού κινηματογράφου και όχι μόνο.

Reaction score
4
Παντως αυτο το μηχανημα εμφανιστηκε οπως εχω διαβασει με δυο διαφορετικς λαμπες. Στην αρχη οταν πρωτοεμφανιστηκε ειχε πολλα προβληματα και δεν απεδιδε καθολου καλα. Η Panasonic δεν εκατσε με σταυρομενα τα χερια και ετσι προχωρησε στην αλλαγη λαμπας που διορθωσε παρα πολλα προβληματα που ειχε.
Ετσι πολλα sites στα review τους εκαναν edit και του εδωσαν τελικα πολυ μεγαλη βαθμολογια αφου τον ξαναειδαν διορθωμενο.
Μηπως και εμεις εχουμε πεσει σε αυτην την περιπτωση?

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Και η δική μου θέση για το συγκεκριμένο προβολικό είναι αρνητική.

Το προβλημα εστιάζεται στη ευκρίνεια του, όπου κακα τα ψέματα δεν υπάρχει άνθρωπος με "σώας τας οφθαλμάς" σήμερα που να αναβαθμίζει την εικόνα του από 720 ή έστω αγοράζει για πρώτη φορα και να μην έχει βάλει σαν 1η τουπροτεραιότητα την καθαρότητα που θα πάρει στο πανί του.

Ο panny υποφέρει σε αυτο το σημείο απο το λάθος της κατασκευάστριας εταιρίας να βάλει το φίλτρο smooth screen που μειώνει ευεργετικά την ορατότητα των Pixels σε προβολέις 720 και σε αυτη τη συσκευή.

Το pixelation του 1080 είναι πολύ μικρό για να γίνει αντιληπτό κάτω του μέτρου, όποτε ποιος ο λόγος αλήθεια να μειωθεί παραπάνω;

Με αυτο το τρόπο η Panasonic δυστυχώς εθεσε ευατόν εκτός κούρσας στην αναζήτηση του Holy grail αν και πλήν αυτού το μηχάνημα είναι εξαιρετικό, φως, χρώμα, μαύρο....όλα πολύ καλά. Θα ζήσετε βεβαίως-βεβαίως με την ανομοιομορφία λευκού που ούτε και αυτο το μοντέλο την αποχωρήστηκε αλλά τι να κάνουμε. Κουσούρια τεχνολογίας είναι αυτά. Πως είναι το RB για τα μονοτσιπα DLP; Εδώ θα μου πείτε έχει ανομοιομορφία ο Ruby, o 1000 δεν θα είχε;

Τώρα σε σύγκριση με τον Pearl, είναι φυσικό να μην φαινονται μεγάλες διαφορές κια ατέλειες, αφού και αυτός πάσχει απο το σύνδρομο "οξείας μαλακότητας" όποτε δεν είναι ευκολο να γίνει αντιληπτή η μειωμένη ευκρίνια που συζητάμε σε σύγκριση μεταξύ τους.

Δίπλα όμως στον πολύ BenQ W10000 ή τον ροπαλοφόρο Optoma H81 τα πραγματα ξεφεύγουν πάρα πολλλύυυυυυ. :happy_4:

Reaction score
786
Λαμπα αλλαξε η Panasonic ή φακο?

Νομιζω οτι αλλαξε φακο και (απ'οτι διαβασα βεβαια) ειχε μεγαλη διαφορα το μηχανακι προς το καλυτερο

Reaction score
4
Συγνωμη παιδες για την εγκυρη πληροφορηση. Οντως φακο αλλαξε και οχι ΛΑΜΠΑ. :cool_11:
Ακου λαμπα.....? :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Σαν ενημερωτικο site ειμαστε υποχρεωμενοι να περναμε τετοιες ευκαιριες.Δειτε την τιμη εδω:
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B000MK5HD8/ref=ord_cart_shr/203-6835812-9962324

Aνδρεα στο λινκ που εδωσες, κατω κατω γραφει

Delivery Restrictions: This item can only be delivered within the UK

Αρα να υποθεσω, πρεπει να κανει κανεις διαφορες πατεντες για να τον φερει εδω..
Παντως σε καθε περιπτωση.. εγω μαλλον θα παω για τον μικρο! :cool_4::smoking:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πολυ καλη τιμη για Panasonic PT AE 1000

Aνδρεα στο λινκ που εδωσες, κατω κατω γραφει

Delivery Restrictions: This item can only be delivered within the UK

Αρα να υποθεσω, πρεπει να κανει κανεις διαφορες πατεντες για να τον φερει εδω..
Παντως σε καθε περιπτωση.. εγω μαλλον θα παω για τον μικρο! :cool_4::smoking:
Eιναι πολυ ευκολο αν εχεις θυριδα στην Αμερικη.... ψαξτο λιγο... :cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και η δική μου θέση για το συγκεκριμένο προβολικό είναι αρνητική.

Το προβλημα εστιάζεται στη ευκρίνεια του, όπου κακα τα ψέματα δεν υπάρχει άνθρωπος με "σώας τας οφθαλμάς" σήμερα που να αναβαθμίζει την εικόνα του από 720 ή έστω αγοράζει για πρώτη φορα και να μην έχει βάλει σαν 1η τουπροτεραιότητα την καθαρότητα που θα πάρει στο πανί του.

Ο panny υποφέρει σε αυτο το σημείο απο το λάθος της κατασκευάστριας εταιρίας να βάλει το φίλτρο smooth screen που μειώνει ευεργετικά την ορατότητα των Pixels σε προβολέις 720 και σε αυτη τη συσκευή.

Το pixelation του 1080 είναι πολύ μικρό για να γίνει αντιληπτό κάτω του μέτρου, όποτε ποιος ο λόγος αλήθεια να μειωθεί παραπάνω;

Με αυτο το τρόπο η Panasonic δυστυχώς εθεσε ευατόν εκτός κούρσας στην αναζήτηση του Holy grail αν και πλήν αυτού το μηχάνημα είναι εξαιρετικό, φως, χρώμα, μαύρο....όλα πολύ καλά. Θα ζήσετε βεβαίως-βεβαίως με την ανομοιομορφία λευκού που ούτε και αυτο το μοντέλο την αποχωρήστηκε αλλά τι να κάνουμε. Κουσούρια τεχνολογίας είναι αυτά. Πως είναι το RB για τα μονοτσιπα DLP; Εδώ θα μου πείτε έχει ανομοιομορφία ο Ruby, o 1000 δεν θα είχε;

Τώρα σε σύγκριση με τον Pearl, είναι φυσικό να μην φαινονται μεγάλες διαφορές κια ατέλειες, αφού και αυτός πάσχει απο το σύνδρομο "οξείας μαλακότητας" όποτε δεν είναι ευκολο να γίνει αντιληπτή η μειωμένη ευκρίνια που συζητάμε σε σύγκριση μεταξύ τους.

Δίπλα όμως στον πολύ BenQ W10000 ή τον ροπαλοφόρο Optoma H81 τα πραγματα ξεφεύγουν πάρα πολλλύυυυυυ. :happy_4:
Πω πω , παντελονια που βλεπω σημερα!!!:shock:

Υ.Γ.Και ποιος σας ειπε πως τον ειδαμε με τον παλιο φακο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.662
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale