Πολύμπριζο και σύνδεση με tv-tuner

Reaction score
0
Επειδή το pc μου βρίσκεται αρκετά μακρυά από την πιο κοντινή μπρίζα τηλεόρασης, βρήκα το παρακάτω πολύμπριζο το οποίο έχει και θέση για καλώδιο τηλεόρασης. Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή τη λύση? Είναι αξιόπιστη, και θα έχω καλό ψηφιακό σήμα?

http://smartcomputer.gr/view_produc...54cc4&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Reaction score
1
Απάντηση: Πολύμπριζο και σύνδεση με tv-tuner

Δεν κατάλαβα τι θες ακριβώς να κάνεις.

Οι ομοαξωνικές υποδοχές της τηλεόρασης που βλέπεις χρησιμέυουν για την προστασιά της tv από πιθανούς κεραυνούς που θα σκάσουν στην κεραία και το φορτίο τους θα σταματήσει στο συγκεκριμένο πολύμπριζο, σώζωντας την τηλεόρασή σου.

Reaction score
0

Ναι δικό μου σφάλμα, θεώρησα ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως πηγή τηλεοπτικού σήματος. Με μία εσωτερική κεραία που περιλαμβάνει το kit ενός tv tuner θα μπορώ να έχω καλό ψηφιακό σήμα ή αναγκαστικά θα πρέπει να το συνδέσω με την κεντρική κεραία που έχω στην ταράτσα. Το ρωτάω αυτό διότι με ένα παλιό tv tuner που είχα έπιανα τα ψηφιακά της ΕΡΤ χωρίς καν κεραία και μάλιστα πολύ καλό σήμα. Υπάρχει η δυνατότητα να συμβεί το ίδιο και με τα κανάλια της digea?

Reaction score
1

:203:

Τι να σου πω δεν ξέρω. Μόνο όταν ξεκινήσουν οι εκπομπες της Digea θα μάθουμε.

Reaction score
0

OK. Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ