Ποντίκια από τη Dreamax με δερμάτινη υφή και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Η γνωστή εταιρία Dreamax επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων της παρουσίασε 3 νέα μοντέλα optical mouse, τα οποία διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και εξαιρετικό design, καλύπτονται από εγγύηση εφ' όρου ζωής και προσφέρονται σε οικονομική τιμή. Οι τρεις συσκευές της Dreamax διαθέτουν υψηλής ανάλυσης sensor 800dpi, ώστε η κίνηση του ποντικιού να γίνεται με ακρίβεια και να μην απαιτείται ειδική επιφάνεια για τη σωστή λειτουργία του. Τον εργονομικό τους σχεδιασμό συμπληρώνει η δερμάτινη υφή του mouse η οποία, εκτός του ότι είναι πολύ πιο όμορφη αισθητικά, είναι πολύ πιο ευχάριστη στην αφή και δεν επιτρέπει στο mouse να γλιστράει από τα χέρια.

Αυτονόητη είναι η ύπαρξη του scroll wheel, η θέση του οποίου είναι ειδικά μελετημένη και εξίσου εργονομική για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες.

Η γκάμα αποτελείται από 2 μοντέλα σχεδιασμένα για χρήση γραφείου και ένα mini mouse που είναι ιδανικό για χρήση σε notebook. Το Dreamax Optical Mouse DeLuxe και το Wireless Optical RF Mouse DeLuxe είναι τα δύο μοντέλα γραφείου, με το πρώτο να είναι ενσύρματο θύρας PS/2 και το δεύτερο ασύρματο με δέκτη USB. Τέλος, το Optical Notebook Mini Mouse DeLuxe με το μικρό του μέγεθος μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού και να συνδεθεί σε θύρα USB.

Οι λιανικές τιμές των ποντικιών χωρίς το ΦΠΑ είναι €4,9 για το Optical Mouse DeLuxe, €6,5 για το Optical Notebook Mini Mouse DeLuxe και €14,9 για το Wireless Optical RF Mouse DeLuxe.
Πηγή: e-pcmag.gr
 



Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Αυτο με τη ''δερματινη'' υφη μου αρεσε...
Μπορει να δεχονται και παραγγελιες με αλλο σχημα... σφαιρικο...

Και μαζί με αυτό (με το....σφαιρικό σχήμα) θα έχεις δώρο το......Joystick ( :wink: :wink: :wink: :wink: )

(αλλά αυτό δεν θα έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής, γιατί μετά τα 55 χρόνια ζωής δεν θα είναι πολύ αξιόπιστο....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.154
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top