Ποσα μεταλια εχει η Εθνικη Ελλαδος στα Ευρωμπασκετ?

Reaction score
4
Για να κάνουμε ένα μικρό τεστ να δουμε αν ξέρετε ποσα μετάλλια εχει η Εθνικη Ελλάδος στα Ευρωμπασκετ? :prof:

[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]Περιμένω τις απαντήσεις σας για να σας κουφάνω μετά!!! :crazy_1:[/FONT]

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μου θυμισε ο σΚαφατος για ενα χαλκινο που ειχαμε παρει το 1949 στην ΑΙγυπτο!
χαχαχαχα

Κατα τα αλλα 1 ασημενιο και 2 χρυσα!!!!!

Reaction score
4
Χεχεχε ...
Ρε Ανδρεα μην μου πεις οτι ησουν και στον μικρο τελικο μεσα το 49! :happy_8:

Ναι πραγματι εχουμε ενα χαλκινο το 1949 κατι που ο περισσοτερος κοσμος δεν το ξερει. Εδω το αγνοουν οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι τρομαρα τους!

Προσπαθησα να βρω φωτο αλλα δεν βρηκα τιποτα..
Ουτε καν την συνθεση της Εθνικης ομαδος! Κριμας...

Εντυπωση μου εκανε οτι το πρωταθλημα το πηρε η Αιγυπτος παρακαλω (διοργανωτρια) και το οτι συμετειχαν και αλλα Ευρωπαικα κρατη οπως ο Λιβανος και η Συρια! :happy_5:

Οριστε και η τελικη καταταξη.

Ασε που τα σκορ εκεινη την εποχη ηταν πολυ μικρα! (δεν υπηρχαν τα τριποντα τοτε)

Και οι αγωνες της Ελλαδος

Παντως αυτο το χαλκινο λογικα θα πρεπει να ειναι το πρωτο μεταλιο της Ελλαδος σε ομαδικο αθλημα.

Αν μπορεσει κανεις να βρει την συνθεση της τοτε ομαδος η καποιο φωτογραφικο υλικο θα τον παρακαλουσα να το ανεβασει εδω η να μας δωσει το link. :bravo:

Παντως το Ευρωμπασκετ ξεκιναει απο το 1937 παρακαλω!
Μεγαλη ιστορια !!!

Reaction score
4
Ποιά ήταν η πρώτη χώρα που το κατέκτησε το 1937??

Θυμάται κανείς;;;
Δεν θελω να το ψαξω στο ιντερνετ βαριεμαι :happy_5:
Για πες ...

Μην πεις καμια Ιαπωνια :crazy_3:
Μπορει αυτα τα χρονια να ηταν και η Ιαπωνια Ευρωπαικη χωρα οπως ο Λιβανος και η Αιγυπτος wall_1

Reaction score
0
Μας χαλάνε οι Άραβες και δεν μας χαλάνε οι Ισραηλινοί?
Πλάκα κάνω παίδες.
Θα ψάξω κάτι παλιά τεύχη απ το περιοδικό ΤΡΙΠΟΝΤΟ (οι παλιοί μπασκετικοί) θα το θυμούνται και αν βρω την σύνθεση του 49 θα την ποστάρω

Reaction score
4
ΗELLAS 1949

Greece (Alexandre Apostolidis, Stylianos Arvanitis, Nicolas Bournellos, Athanssios Kostopoulos, Jean Lambrou, Phédon Mathéou, Nicolas Milas, Nicolas Nomikos, Michel Pantazopoulos, Nicolas Skylakakis, Alexandre Spanoudakis, Dimitrios Talliadoros)

Αραγε ο Σπανουδακης ο γνωστος μπασκετμπολιστας του Ολυμπιακου στην δεκαετια του 60 που ηταν και ο πρωτος Ελληνας αθλητης που επαιξε και πηρε μεταγραφη σε ευρωπαικη ομαδα (Σιμενταλ Μιλανου) να εχει καμια συγγενεια με τον τοτε Σπανουδακη του 49?

Τον Σπανουδακη τον ειχα και προπονητη για 2 χρονια στον Ολυμπιακο στους παιδες! :crazy_3:
Αντε θα τα μαθετε ολα!
ΝΑΙ επαιζα μπασκετ στον Ολυμπιακο μεχρι τα δεκαπεντε μου! Μετα η καριερα μου σταματησε αδοξα! :happy_5:
Τα τμηματα του Παναθηναικου δεν με βολευαν... Επεφταν καπως μακρια απο τον Πειραια... :happy_8:

Reaction score
4
Μας χαλάνε οι Άραβες και δεν μας χαλάνε οι Ισραηλινοί?
Πλάκα κάνω παίδες.
Θα ψάξω κάτι παλιά τεύχη απ το περιοδικό ΤΡΙΠΟΝΤΟ (οι παλιοί μπασκετικοί) θα το θυμούνται και αν βρω την σύνθεση του 49 θα την ποστάρω
Παντως τους Ισραηλινους σιγουρα τους χαλανε οι Αραβες :crazy_3:

Reaction score
4
Ηταν και ο πατριαρχης του Ελληνικου Μπασκετ το 49!
Phédon Mathéou :bravo:

Κριμας που δεν τους ειδαμε ποτε να παιζουν !!! (αν και περισσοτερο θα γελαγαμε με το πως παιζοταν το τοτε μπασκετ) :happy_5:

Reaction score
5
Ο Φαίδων είναι ο δάσκαλος του Ιωαννίδη, μην το ξεχνάμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88