Ποσοοοο η 52αρα 1080ρ???!!!

Reaction score
4.736
Και στην Ελλάδα 5000 ευρώ φαντάζομαι αλλιώς αν είναι παρόμοια τιμή θα πέσει ξύλο για την προπαραγγελία.

Reaction score
802
Yπαρχει/υπηρχε ποτε ελληνικη αντιπροσωπεια της εν λογω εταιρειας?

Reaction score
4
σε ευρω ειναι περιπου 2.000 και κατι. Για φαντασου να ερθει σε αυτη την τιμη ε? :crazy_1:
ΑΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΤΑΙ !!! :mad_1:

Αλλα με αυτη την τιμη και το τελωνειο να πληρωσεις για να την φερεις απο Αμερικη αξιζει !!!
Απιστευτη τιμη !!!

Reaction score
0
Ο άγραφος νόμος της τιμολόγησης στις ελληνικές αντιπροσωπείες λέει ότι τα $ τα κάνουμε € και προσθέτουμε και 19% ΦΠΑ.
Άρα 2500 € + 19% = 2975 € περίπου, άντε 2999 για να δείχνει καλύτερα. :happy_5:
Ε, η καινούρια 1080p 52άρα της Samsung έχει ήδη 3990 € στο Πλαίσιο (δηλαδή αλλού σίγουρα θα κοστίζει φθηνότερα)
και μέχρι το Σεπτέμβριο έχουμε καιρό για να πέσει η τιμή της.
Όσο και αν δεν έχω σε τρομερή εκτίμηση τη Samsung θα έδινα κάτι παραπάνω για να πάρω κάτι επώνυμο.

Reaction score
1
Απάντηση: Ποσοοοο η 52αρα 1080ρ???!!!

Οι τηλεοράσεις μέχρι και πρόσφατα δεν είχαν δασμούς!
Αν έχει αλλάξει κάτι δεν το γνωρίζω.
Το πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τα μεταφορικά,σε ποια κατάσταση θα φτάσουν στο σπίτι σου και βέβαια,η εγγύηση.

Reaction score
3
Όποιος είχε την ατυχία να δει τις «πραγματικές» αμερικάνικες τιμές,
ειδικά στα ηλεκτρονικά και στα αυτοκίνητα, αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά μιας οικονομίας η οποία βασίζεται στην κατανάλωση.
Ο ευρωπαίος έμπορος έχει άλλη νοοτροπία, για τον Έλληνα αντιπρόσωπο ας μη μιλήσω καλύτερα:crazy_1: .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είχα προσπαθήσει να αγοράσω την συγκεκριμένη μάρκα σε 37άρα τον Οκτώβριο του 2005 αλλά μου απάντησαν επίσημα ότι δεν μου την στέλνουν γιατί δεν μπορούν να μου δώσουν εγγύηση μιας και η εταιρία δεν υπάρχει στην Ευρώπη...

Ρώτησα αν σκοπεύουν να έρθουν και μου απάντησαν κατηγορηματικά ΟΧΙ!!!!

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολλούς φανατικούς φίλους στην Αμερική...

Reaction score
14
είχαμε ψυγείο Westinghouse!!!! Αρα κάποιος τα έφερνε!!! μπορούμε να το περάσουμε σαν ψυγείο απο το τελωνείο/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut