Πουουου...ξεσπάτε.....

Reaction score
62
....τα νεύρα σας όταν βλέπετε το μισητό game over? Ο απολογισμός μου είναι πολλά joystik σπασμένα, ένα gamepad snes, ένα πληκτρολόγιο pc και ένα mouse!!!! Μόνο ένα pacman (ά ρε αθάνατο) άντεξε τα πάντα, το οποίο έχω ακόμα!!!! :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
LFS. 8)

Edit: ήταν λειψό το μήνυμα, εννοούσα ότι με το LFS πρέπει να έχεις οπωσδήποτε τιμονιέρα, οπότε αν δεν έχεις ξεσπάς στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι... Μέχρι τώρα έχω εκτοξεύσει 2 ποντίκια στον απέναντι τοίχο... :lol:

Reaction score
2
παντα συγκρατουμε γιατι η πρωτη σκεψη ειναι να σκασω με ολη μου τη δυναμη το pad στην οθονη....!!!! :D

Reaction score
0
Ευτυχώς περιορίζομαι σε μπινελίκια. Το κακό είναι ότι με τα ασύρματα χειριστήρια...σε γαργαλάει να το κάνεις να πετάξει...

Reaction score
62
Yaponvezos said:
Ευτυχώς περιορίζομαι σε μπινελίκια. Το κακό είναι ότι με τα ασύρματα χειριστήρια...σε γαργαλάει να το κάνεις να πετάξει...
Ναί τα άτιμα!!! Και φεύγουν ωραία!!! :lol: :lol:

Reaction score
7
Game over??? Τι ειν΄τουτο? Εγω ειμαι παντα GOD...!!!!

Συνηθως λεω "τελευταια προσπαθεια, ειναι αργα, παω για υπνο". Εννοειται οτι συνεχιζω στο καπακι....

Reaction score
0
Και εννοείται πως όταν ακούς τα πουλιά να κελαηδούν είσαι σίγουρος ότι είναι από το παιχνίδι. Μέχρι φυσικά να παρατηρήσεις το φως στο παράθυρο.
Αχ... Ωραία πράγματα...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος