Πουουου...ξεσπάτε.....

Reaction score
62
....τα νεύρα σας όταν βλέπετε το μισητό game over? Ο απολογισμός μου είναι πολλά joystik σπασμένα, ένα gamepad snes, ένα πληκτρολόγιο pc και ένα mouse!!!! Μόνο ένα pacman (ά ρε αθάνατο) άντεξε τα πάντα, το οποίο έχω ακόμα!!!! :D

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
LFS. 8)

Edit: ήταν λειψό το μήνυμα, εννοούσα ότι με το LFS πρέπει να έχεις οπωσδήποτε τιμονιέρα, οπότε αν δεν έχεις ξεσπάς στο πληκτρολόγιο και το ποντίκι... Μέχρι τώρα έχω εκτοξεύσει 2 ποντίκια στον απέναντι τοίχο... :lol:

Reaction score
2
παντα συγκρατουμε γιατι η πρωτη σκεψη ειναι να σκασω με ολη μου τη δυναμη το pad στην οθονη....!!!! :D

Reaction score
0
Ευτυχώς περιορίζομαι σε μπινελίκια. Το κακό είναι ότι με τα ασύρματα χειριστήρια...σε γαργαλάει να το κάνεις να πετάξει...

Reaction score
62
Yaponvezos said:
Ευτυχώς περιορίζομαι σε μπινελίκια. Το κακό είναι ότι με τα ασύρματα χειριστήρια...σε γαργαλάει να το κάνεις να πετάξει...
Ναί τα άτιμα!!! Και φεύγουν ωραία!!! :lol: :lol:

Reaction score
7
Game over??? Τι ειν΄τουτο? Εγω ειμαι παντα GOD...!!!!

Συνηθως λεω "τελευταια προσπαθεια, ειναι αργα, παω για υπνο". Εννοειται οτι συνεχιζω στο καπακι....

Reaction score
0
Και εννοείται πως όταν ακούς τα πουλιά να κελαηδούν είσαι σίγουρος ότι είναι από το παιχνίδι. Μέχρι φυσικά να παρατηρήσεις το φως στο παράθυρο.
Αχ... Ωραία πράγματα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.208
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe