Που Ειναι Ο Μουρατιδης?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εγω χωρις Μουρατιδη Fame Story δεν βλεπω :evil:

Τι εγινε ο παιδαρος, γνωριζει κανεις? :mrgreen:

Reaction score
25.252
ωχ τον φαγανε τον καραφλα!
ειδες για να σου λενε "ειμαστε απο τον αντ1 " και να τους λες"στα ....... μου" ?

Reaction score
25.252
το εδειξε η τατιανα νομιζω οταν βρηκαν τον εν λογω κυριο να διασκεδαζει πρωτο τραπεζι πιστα στην εφη σαρρη (καταναλωνοντας καλαθακια και δεχομενος χαδια στην χαιτη απο την αηδο). ο ρεπορτερ ερευνητης τον πλησιασε ετσι αρχισε ο διαλογος. (για την απαντηση δεν ειμαστε απολυτως σιγουροι γιατι για καποιο λογο δεν ακουστηκε καθαρα, παντως η ουσια ηταν αυτη : στα ....... μου ρε τωρα βλεπω εφη!)
το ρεπορταζ φυσικα ειχε σκοπο να δειξει την αλλη πλευρα του μουρατιδη που και καλα απευχθανεται τις λαικουρες(και καλα, μονο τσιφτετελι δε χορευε)

Reaction score
7
Γιατι?
Εγω αν τυχει να παω σε σκυλαδικο θα παω για να περασω καλα.Να γελασω με αυτα που ακουω.
Αλλωστε το '' στα ....... μου ρε τωρα βλεπω εφη'' ειναι η αληθεια. Στην Εφη δεν ακους, ΜΟΝΟ βλεπεις (τσοντα).
Μπραβο του ομως. πρεπει να εισαι πολυ αντρας για να το πεις αυτο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στα ραδιόφωνα λένε ότι ο Μουρατίδης είπε ότι μαζί με την Τατιάνα δεν ξαναπατάει στην εκπομπή. Μάλιστα σκέφτεται να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα ώστε η Τατιάνα να μην ξανααναφέρει το όνομά του στην μεσημεριανή της εκπομπή!!!

Reaction score
49
Και βέβαια ο κερδισμένος είναι ο ΑΝΤ1!!
Απ' την μια ανεβαίνουν τα ποσοστά στο Fame Story (για να δει ο κόσμος αν πήγε ή αν έφυγε ή τι σχόλια θα κάνει ο κόσμος) και ταυτόχρονα το ίδιο συμβαίνει και με την εκπομπή της Τατιάνας.......Όλοι θα την δουν σήμερα για να πάρουν γραμμή τι έχει συμβεί!! Και βέβαια μεγάλα νούμερα στην AGB φέρνουν πιο πολλές διαφημίσεις και φράγκα σε όλους.............

Μα καλά δεν είναι ειρωνικό το βράδυ η Τατιάνα να παρουσιάζει F.S και την επόμενη το μεσημέρι να τα σχολιάζει κι από πάνω? Κάτι από "ευλογώ τα γένια μου" μου ακούγεται!

Σα να παρουσιάζει ο Μητσικώστας δελτίο ειδήσεων και μετά να το κοροιδεύει!!

Απόψε πρέπει να δω Θέμο! Μην αποκλείετε να δούμε εκεί τον Μουρατίδη! Άλλωστε κάθε ένας που φεύγει απ' το Fame Story καπάκι πάει στον Θέμο...........

Reaction score
49
O Θεμος σημερα ειναι must. Αν και θα ξενυχτησουμε...
Αν και εδώ που τα λέμε, ο Θέμος μάλλον εκτελεστικό όργανο είναι!
Την δουλειά ο Περής πρέπει να την βγάζει........ :roll:

Όπως και να έχει, το ΟΛΑ είναι πολύ καλό........

(μα καλά εκείνοι οι ήχοι καρτούν που βγάζει σε σαρδάμ ή περίεργα......δεν είναι άπαιχτοι? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ANΔΡΕΑ ψαχνεις το Μουρατιδη?Καλα λενε οτι ομοιος τον ομοιο αγαπα
Νικολακη, μηπως με μπερδευεις με κανεναν αλλο?
Εγω,δοξα σοι ο Κυριος, και τα μαλλακια μου εχω και δεν φοβηθηκα να πω πως μου αρεσουν τα μπουζουκακια :mrgreen:

Σε κουτσομπολιστικη εκπομπη του ραδιοφωνου παντως ακουσα πως ο κ.Μουρατιδης δεν προσηλθε διοτι κατι εφαγε και τον πειραξε...απο την περασμενη εβδομαδα ομως :lol:

Ο δε κοιλοπονος του ειναι δυνατον να κρατησει...και την ερχομενη Κυριακη :shock:

Τι λετε, κανουμε αντιστασιακο αγωνα υπερ του?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88