Που ειναι τα μαυρα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εχετε παρατηρησει ποσο δυσκολο ειναι να βρει κανεις σημερα συσκευες Α/V μαυρου χρωματος?

Καποτε ψαχναμε σαν τρελλοι για να βρουμε κανενα ασημι η χρυσαφι και σημερα οι περισσοτερες εταιρειες ειτε δεν παραγουν μοντελα σε μαυρο χρωμα ειτε βγαζουν ενα πολυ μικρο ποσοστο(π.χ. 10%)
Μερικες μαλιστα δεν μπαινουν καν στον κοπο να τα εισαγουν.

Το αποτελεσμα ειναι συνηθως η...πολυχρωμια στα racks μας.

Παιζει τελικα το χρωμα καποιο ρολο στις αγορες μας και τι περιμενετε να επικρατησει τα επομενα χρονια?

HV

Reaction score
0
Ροδα ειναι και γυριζει...
Πριν 10 χρονια ηταν ακομα το μαυρο....Πριν απο αυτο τα εγχρωμα...Τωρα τα ασημι....Ξαναβλεπω ομως την επιστροφη των μαυρων και των εγχρωμων...

Reaction score
0
Μόλις ξεφύλλισα τον κατάλογο της Denon, της Pioneer, της Yamaha και της Toshiba.

Ότι υπάρχει σε ασημί, υπάρχει και σε μαύρο. Για να μην πω ότι και τα ασημί αρχίζουν να έχουν από λίγο έως πολύ (τόσο που να κυριαρχεί) και μαύρο.

Επίσης , εδά και τρία χρόνια έχ το Sony Ericsson T610. Τι απίθανος συνδυασμός του ασημί με το μαύρο!

Θέλω να πω ότ δεν με χαλάει και ο συνδυασμός τους... :lol:

Reaction score
14
εψαχνα για τον 700 τον ενισχυτή της SONY.

Παντού είχαν ασημένιο σε στόκ. Αρα ή αυτό πουλάει και το στοκάρουν ή τα μαύρα ήταν όλα sold-out?

Τελικά το μάυρο που είναι και αυτό που προτιμώ, το πήρα κατόπιν παραγγελίας μετά μία μέρα.

HV

Reaction score
0
Ειναι αυτο που ειπε ο αντρεας...
Φερνουν 100 κομματια ασημι και 10 μαυρο.

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Εχετε παρατηρησει ποσο δυσκολο ειναι να βρει κανεις σημερα συσκευες Α/V μαυρου χρωματος?

Τι λες τώρα;
Μόνο δύσκολο; Και ακριβότερο!!!!
Πλήρωσα 50 euro ακριβότερα το μαύρο DVDR μου.
Ήμαρτον με τα ασημένια.
Υπάρχουν κάποιες (λίγες) συσκευές που στο ασημένιο (βουρτσισμένο αλουμίνιο) είναι κούκλες.
Οι υπόλοιπες (πλειοψηφία) είναι ένα...σίχαμα. Των ασημένιων τηλεοράσεων συμπεριλαμβανομένων.

Το αποτελεσμα ειναι συνηθως η...πολυχρωμια στα racks μας.
Καμμία πολυχρωμία.
Όλα μαύρα.

Παιζει τελικα το χρωμα καποιο ρολο στις αγορες μας και τι περιμενετε να επικρατησει τα επομενα χρονια?
1) Εννοείται. Δεν μπαίνει μη μαύρη συσκευή στο σπίτι.
2) Μαύρο! :twisted:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χμμ, η επιλογη του χρωματος της συσκευης δεν εχει να κανει περισσοτερο με το στυλ η την επιπλωση του υπολοιπου σπιτιου?
Θεωρω δηλαδη πως εαν καποιος εχει π.χ. σουπερ μοντερνα επιπλωση η μινιμαλ θα προτιμουσε καποιο αλλο χρωμα.Κανω λαθος?

Reaction score
8
Το μαύρο ξαναγυρίζει, ευτυχώς...λίγο με τα blue-ray που στη πλειονότητα τους θα είναι
μαύρα, λίγο με το ps3, νομίζω ότι τουλάχιστον sony, pioneer θα τα βάψουν μαύρα.

Reaction score
14
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Χμμ, η επιλογη του χρωματος της συσκευης δεν εχει να κανει περισσοτερο με το στυλ η την επιπλωση του υπολοιπου σπιτιου?
Θεωρω δηλαδη πως εαν καποιος εχει π.χ. σουπερ μοντερνα επιπλωση η μινιμαλ θα προτιμουσε καποιο αλλο χρωμα.Κανω λαθος?

Όχι Άνδρέα, δεν κάνεις λάθος.
Σε ένα χώρο που έχει γίνει χρήση ανοικτόχρωμου ξύλου στην επίπλωση (βλέπε σημύδα) ή εκτεταμένη χρήση
γυαλιού και μετάλλου το "ασημί"....επιβάλλεται! :wink:
Στο μέσο Ελληνικό σπίτι με την μπόλικη χρήση του cherry...κατά την γνώμη μου πάντα...δεν πηγαίνει.

Στις τηλεοράσεις τώρα...πέρα από το εικαστικό του θέματος υπάρχει και ένα λειτουργικό....για τα δικά μου μάτια.
Σε μια "ασημένια" τηλεόραση με "αποσπά" το πλαίσιο της οθόνης της.
Πως να το πω;
"Βλέπω", την ώρα που παρακολουθώ οτιδήποτε, το πλαίσιο της οθόνης και αυτό με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Στις "μαύρες" τηλεοράσεις αυτό δεν συμβαίνει ποτέ.

Γενικά και πέρα από το "black is beautiful", :p ... η χρήση του μαύρου μπορεί να ομορφήνει και να δώσει
έναν αέρα πολυτέλειας σε οποιαδήποτε συσκευή...όσο "άσχημη" και να είναι αυτή.
Το "ασημί" δεν μπορεί να το επιτύχει αυτό.
Το επιτυγχάνει σε συσκευές που έχει δοθεί ιδιαιτερη σημασία στον σχεδιασμό του "πλαισίου" τους και μάλιστα
πολλές φορές σε συνδιασμό με... μαύρο! :p

Βλέπε Harman... :wink:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244
Η μόνη μαύρη συσκευή μου είναι το Laserdisc της Pioneer που έχω απο το 1996.
Δεν υπήρχε άλλο εκτός του μαύρου.
Τα υπόλοιπα είναι όλα ασημί και σαμπανιζέ.
Έτσι μ΄αρέσουν πιο πολύ. Θέμα γούστου.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Συμφωνώ με τον Preve … :D
Το ασημένιο είναι το χρωμα must για av receivers και dvd. :wink:
Εδω μεχρι και οι προβολείς τείνουν να είναι όλοι ασημί.
Το μαύρο δεν λεω… Ωραιο χρώμα για τετοια μηχανήματα αλλα και εγω προτιμώ το ασημι. Είναι Φωτεινό και τραβάει και το βλέμμα περισσότερο από ότι ένας μαύρος av.
Ακομα και το χρυσαφι (για θυμηθητε κατι denon) το θεωρο καλυτερο του μαυρου…

Βέβαια περι κολοκυθόπιτας γιουβέτσι αλλα δεν είναι και τυχαίο που οι 90 από τους 100 av βγαίνουν σε ασημί χρωμα από την παραγωγή τους.
Έτσι τους προτιμά ο περισσότερος κόσμος φαίνεται… :p

Reaction score
3
Εγώ πάντως προτιμώ το μαύρο.
Κι αυτό το σκούρο γκρι.
Το ασημί δεν με ενθουσιάζει και τόσο.

Reaction score
63
Εμένα μου αρέσει πιό πολύ το ασημί χρώμα σ' αυτές τις συσκευές. Δεν φαίνεται και η σκόνη...

Reaction score
0
Πήρα την Samsung LCD μονο για το χρώμα.ΜΑΥΡΟ!ΣΚΕΤΟ!και όλα τα μηχανήματα μαύρα + τα ηχεία.Το ασημί δεν μου άρεσε ποτέ...

Reaction score
0
Μαυρο δαγκωτο.Εαν συγκρινης φθηνες συσκευες( πχ SONY DVD DVP-NS32), με μαυρο φαινονται πιο ποιοτηκες,πιο ακριβες,ποιο HI-END, ασημι φθηνιαρικες και γυφτικες.Το ιδιο συμβαινει και στις βιντεοκαμερες και φωτογραφικες,ολες μαυρες.Εχω μια μαυρη βιντεοκαμερα τις SONY απο το 98που σε εμφανιση δεν συκρινεται με τις ασημι μεταγενεστερες.Ολα μαυρα,υπολογιστης(κουτι)οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι, τηλεορασης.Ηταν ειναι και θα ειναι must, ασχετα εαν φευγη η ερχεται στην μοδα.

Reaction score
50
Εγώ πάλι νομίζω ότι καμία συσκευή δε φαίνεται φτηνιάρικη είτε μαύρη είναι είτε ασημί. Ή τέλοσπάντων δεν είναι το χρώμα που καθορίζει κάτι τέτοιο. Αν το μηχάνημα είναι φτηνιάρικο εκεί φταίει η κατασκευή του και όχι το χρώμα (πχ. αν φαίνεται "πλαστικούρα" και φτηνοκατασκευή). Το χρώμα νομίζω το συνηθίζουμε απλά. Όταν το ασημί ήταν στα πρώτα του μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' το μαύρο γιατί δεν το'χα συνηθίσει. Τώρα που έχει συνηθίσει το μάτι μας το ασημί το μαύρο μου φαίνεται όλο και περισσότερο ελκυστικό. Πάντως φτηνιάρικο δε μου φαίνεται κανένα εξ' αιτίας του χρώματος μόνο.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale