Που θα βρω ελατήρια?

Reaction score
0
Χαίρεται. Προσπαθώ να βρω ελατήρια για μια βάση για το πικάπ μου που φτιάχνω και θέλω να φτιάξω ανάρτηση. Στην μόνη περιοχή που βρήκα ελατήρια είναι η Κατερίνη (ελατήρια), αλλά μου πέφτει λίγο μακριά. Γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο?

Reaction score
9
Χαίρεται. Προσπαθώ να βρω ελατήρια για μια βάση για το πικάπ μου που φτιάχνω και θέλω να φτιάξω ανάρτηση. Στην μόνη περιοχή που βρήκα ελατήρια είναι η Κατερίνη (ελατήρια), αλλά μου πέφτει λίγο μακριά. Γνωρίζει κανείς κάτι αντίστοιχο?
Σε ποια περιοχη εισαι:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Που θα βρω ελατήρια?

Στην οδό Αθηνάς πάντως (Αθήνα) αν ρωτήσεις σε είδη κιγκαλερίας θα σε παραπέμψουν σε ειδικά μαγαζιά εκεί κοντά στη περιοχή...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.598
Η τοποθέτηση ελατηρίων κάτω από ένα πικάπ που δεν είναι σχεδιασμένο για να δέχεται ανάρτηση θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.
Η συχνότητα συντονισμού μπορεί να κάνει το πικάπ να χοροπηδάει και να διαβάζει απαράδεκτα.

Reaction score
9
Η τοποθέτηση ελατηρίων κάτω από ένα πικάπ που δεν είναι σχεδιασμένο για να δέχεται ανάρτηση θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.
Η συχνότητα συντονισμού μπορεί να κάνει το πικάπ να χοροπηδάει και να διαβάζει απαράδεκτα.
+1,
αλλα αν θελεις να δοκιμασεις και εισαι Αθηνα, Αφοι Κλειδη στον αγιο Δημητριο 2109713461.
Εχει μεγαλη ποικιλια να δοκιμασεις

Reaction score
0
Απάντηση: Που θα βρω ελατήρια?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Αθήνα είμαι οπότε με βολεύει.

Petermeni, το γνωρίζω αυτό που λες, αλλά έκανα μια αρκετά προσεγγιστική ιδιομορφική ανάλυση και νομίζω ότι έχω καταλήξει σε μία δυσκαμψία ελατηρίων που θα λειτουργήσει. Εξάλλου προσπαθώ να σχεδιάσω και ένα σύστημα απόσβεσης, ακριβώς διότι το πικάπ μου έχει μεγάλη μάζα. Ο μόνος τρόπος τώρα είναι να πειραματιστώ και βλέπουμε. Μόλις βρω χρόνο δηλαδή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.681
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts