Που πηγε ο ηχος!!!

Reaction score
1
Καλημερα κυριοι, εχω συνδεσει την TV μου (απο scart γιατι δεν εχει αλλη εξοδο ηχου αναλογικη) με τον ενισχυτη, εως εδω και εως 18/06/10 ολα καλα, οποτε ηθελα ακουγα μεσω ενισχητη (μουσικη καμμια ταινια κλπ). Οταν εγιναν mpeg4 τα καναλια και μονον αυτα ο ηχος δια μεσω ενισχητη χαθηκε, τα mpeg2 και τα αναλογικα ακουγονται κανονικα. Ο ενισχητης ειναι στερεοφωνικος και εχει μονο αναλογικες εισοδους/εξοδους, η τηλεοραση εχει εκτος απο το scart μονο ψηφιακες και μια οπτικη εξοδους. Υπαρχει τροπος να παρω ηχο παλι και πως.

Reaction score
29.979
Απάντηση: Που πηγε ο ηχος!!!

Μάλλον θέλεις άλλον ενισχυτή με ψηφιακή είσοδο, εφόσον η tv σου δεν βγάζει ηχο απο τα ψηφιακά αλλιώς.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θα παρεις ενα σκαρτ που βγαζει εξοδους ηχου (πχ ασπρο+κοκκινο rca) και video (κιτρινο rca), εχει δε επανω του ενα συρομενο διακοπτακι in/out και ΟΚ!

Reaction score
1

Θα παρεις ενα σκαρτ που βγαζει εξοδους ηχου (πχ ασπρο+κοκκινο rca) και video (κιτρινο rca), εχει δε επανω του ενα συρομενο διακοπτακι in/out και ΟΚ!
Μα ετσι το εχω τωρα, επαναλαμβανω τα αναλογικα και τα mpeg2 παιζουν κανονικα, τα mpeg4 yiok.

Reaction score
1

Μάλλον θέλεις άλλον ενισχυτή με ψηφιακή είσοδο, εφόσον η tv σου δεν βγάζει ηχο απο τα ψηφιακά αλλιώς.
Αποκλειεται ειναι καινουριος, εκτος αυτου ο ηχος απο τα ηχεια της tv ειναι ηδη αναλογικος γιατι οχι και απο την εξοδο και γιατι με τα αναλογικα και mpeg2 εχει και mpeg4 οχι.

Reaction score
29.979

Γιατί η tv σου δεν βγάζει τον ψηφιακό αλλιώς.
Δοκίμασε να πάρεις ηχο απο τις ψηφιακές εξόδους , βρες ενα ενισχυτή δανεικό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.554
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72