Που πουλάνε τέτοια?

Reaction score
70
Που μπορώ να βρώ τέτοιο βύσμα με τα 6 καλωδιάκια?Σαν αυτό της φωτογραφίας μέσα στο κόκκινο φόντο!Είναι για τον μηχανισμό philips cdm 12.4.Οι μηχανισμοί έρχονται χωρίς αυτό το καλώδιο.

Attachments

Reaction score
70
Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούργιο thread ας ρωτήσω εδώ κάτι.Πήρα πριν από λίγες μέρες τον μηχανισμό philips cdm 12.4 από τον Καναδά γιατί ήθελα και κάτι ακόμα πράγματα που ήθελα για το player μου (sonic frontiers).Η κεφαλή που είχα μέχρι τώρα πηδούσε στα τραγούδια οπότε υπέθεσα ότι πάει για πέταμα.όντως όταν την άνοιξα ήταν ορατά τα σημάδια της γήρανσης!Όμως ο καινούργιος μηχανισμός(μηχανισμός μαζί με laser) από την πρώτη στιγμή δεν αναγνωρίζει αρκετά cd και βγάζει no disk και error.Όταν τα αναγνωρίζει τα παίζει κανονικά!Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?Είδα ότι πάνω στην κεφαλή έχει έναν περιστροφικό διακόπτη που έχει 2 γράμματα (το Α και 5 αν είδα καλά,γιατί είναι πολύ μικρά).Αν μου απαντούσατε θα με σώζατε γιατί στον Καναδά προθυμοποιήθηκαν να μου στείλουν καιρούργια κεφαλή άλλα υποθέτω ότι θα μου ζητήσουν πίσω αυτήν που μου έστειλαν.Επίσης μία ακόμα ερώτηση.Από τον Καναδά την πήρα από την sonic frontiers (110 ευρώ)γιατί υπέθεσα ότι αυτές στην Ελλαδα που κάνουν 45-50 ευρώ θα είναι μαιμού.Ισχύει κάτι τέτοιο?Υπάρχουν γυάλινα και πλαστικά ματιάκια στις διάφορες κεφαλές?Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων!Ζητάω να μου πείτε για την ρύθμιση γιατί η μεταφορές και όλη η ιστορία με την κεφαλή ,εαν δεν φτιάχνετε μέσω ρύμθισης, θα μου κοστίσει πολύ τόσο σε χρήματα για τις μεταφορές όσο και σε χρόνο.Εαν γίνετε κάποια ρύθμιση στην κεφαλή μπορώ να την κάνω και μόνος μου ή θέλει κανένα ειδικό εργαλείο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo