- Reaction score
- 0
Έχεις με δύο τρόπουςspylab said:Giol εχω καμια ελπιδα να δω το Planet Earth χωρις σπασιματα?
1 . θα περιμένείς να αγοράσεις μια καλή κάρτα με hardware decoding του συγκεκριμένου αλλά αυτό μπορεί και να αργήσει γιατί ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει σε ένα .
2. θα κάνεις αναβάθμιση του pc.
Πάντως τα προβλήματα δεν λύνονται τόσο απλά με τη δεύτερη λύση γιατί πρέπει να αρχίσεις να παίζεις με τα codec και αυτό δημιουργέι προβλήματα. Εγώ έβλεπα όλα τα άλλα χωρίς πρόβλημα μετά την αναβάθμιση εκτός απο το bbc, οπότε άρχισα τα πειράγματα ... στην αρχή έκανα register το cyberlink h264 codec στο zoom player pro και στο mpc χώρις επιτυχία, ύστερα προσπάθησα να επιβάλω το avc core σε αυτά τα δύο αλλά δεν μπορούσα μέχρι που από το gspot έκανα την πιο πάνω διαδικασία . Έπειτα όμως με το zoom player μπορούσα να δω μόνο το clip με τις τίγρεις το οποιο έπαιζε πολύ καλά τα άλλα δημιουργούν πρόβλημα στo haali splitter και δεν ανοίγουν (ebml) οπότε το δείγμα είναι μικρό αλλά εγώ τουλάχιστον ικανοποιήθηκα . Με το powerdvd το playback είχε τα ίδια προβλήματα.
Πιστεύω ότι σύντομα θα δώθει λύση σε software μορφή οπότε υπομονή και αναζήτηση,