Προβλήματα με τηλεοράσεις της SONY!!

Reaction score
0
Πριν έναν χρόνο εγινα κατοχος της Sony KDL 46 W3000.Χαρας ευαγγελια . Το ονειρο μου για "μεγαλη οθονη" και υψηλη ευκρινεια πραγματοποιηθηκε .Οπλισμενος με το HDDVD της Toshiba και πολλα Hi Def downloads ημουν ετοιμος να απολαυσω το νεο μου αποκτημα ....αλλα ανθρακες ο θησαυρος... Στην αρχη ειπα οτι με γελουν τα ματια μου ,οτι φταινε τα δισκακια ή τα mkv ή...ή.... ομως ειχα πεσει θυμα του clouding.... Νεα ορολογια !!!, ξερετε αυτα τα συνεφακια που καταστρεφουν το βαθυ φυσικο μαυρο που υποσχονται οι κατασκευαστες αυτων των τηλεορασεων .Οποτε επρεπε να απευθυνθω στο εξουσιοδοτημενο service Sony . Φορτωσα τις 46 ιντσες ,πηρα και τις φωτο που τραβηξα απο το panel προς αποδειξη των λογων μου και δηλωσα παρων. Οι ανθρωποι με υποδεχτηκαν με μια δοση δυσπιστιας θα ελεγα ,αλλα αποδεχτηκαν το προβλημα. Ομως τον τελευταιο λογο ειχε η μαμα Sony .Οποτε πλεον περιμενα....Κατοπιν παρελευσεως 8 περιπου ημερων κ αφού στην αρχή δεν είδαν τιποτα από το πρόβλημα που τους έλεγα πηγα από το servis κ βγάλαμε μαζί φωτογραφιες..10 μέρες μετά ηρθε η απαντηση και προς μεγαλης μου χαρα μπορουσα να αντικαταστησω την τηλεοραση . Και η χαρα μου ηταν ακομη μεγαλυτερη γιατι λογο της αλαγης τιμων μπορουσα να αποκτησω ενα νεο ακομα καλυτερο και πιο πολλα υποσχομενο μοντελο πάλι από το ΠΛΑΙΣΙΟ....
H καταπληκτική Sony 46 X3500 της Sony κοσμουσε πλεον το σαλονι μου , χαρμα οφθαλμων και η αγωνια να το συνδεσω εκανε και τον ελαχιστο χρονο να φαινεται πολυς . Τελος παντων γιατι θα με νομισεται και για κανενα κολημενο hiteka αλλα δεν ειναι ετσι .Η δυνατοτητα να μπορεις να απολαμβανεις μια καλη ταινια στο σαλονι σου οπως και οταν θελεις ειναι το ζητουμενο . Το "οταν" το εχουμε με το "οπως" τι γινεται ??...Και ναι... πανω και κατω , στις μαυρες μπαρες ηταν παλι εκει ....ναι καλα καταλαβατε ...τα "συννεφακια" Σαν τεσσερις φακοι , ενας σε καθε γωνια του πανελ , φωτιζαν εκει που θα επρεπε να υπαρχει μαυρο .!!!! Μου αναψαν τα λαμπακια , απογοητευτικα . Ξαναδοκιμασα με αλλα δισκακια , ειδα τις ματροσκες μου σε αλλη τηλεοραση μηπως και ειχαν προβλημα , αλλαξα καλωδια HDMI , αλλα τα συννεφακια ανενδοτα ,ανυποχωρητα , καταστρεφαν την προσδοκια μου για υψηλη πιστοτητα. Ξαναφορτωσα τις 46 ιντσες ,ξαναπηρα και τις φωτο που ξανατραβηξα απο το panel προς αποδειξη των λογων μου και ξαναδηλωσα παρων. Οι ανθρωποι με ξαναυποδεχτηκαν με μια δοση δυσπιστιας ,αλλα δεν αποδεχτηκαν ξανα το προβλημα .Βλεπεις ειχα βεβαρημενο ποινικο μητρωο .Και τωρα η μαμα Sony ειναι δυσπιστη .Ετσι η τηλεοραση παρεμεινε στο service για να φωτογραφηθει αλλα δεν εδειξε σοβαρο προβλημα . Την πηρα πισω και σαν το "προβλημα" να φοβηθηκε την "μαμα" επαιζε καλα , ας πουμε , γιατι ο καθενας μπορουσε να δει οτι οι επιφανειες στις μαυρες μπαρες δεν ειχαν μαυρο μαυρο αλλα και παρουσιαζαν ανομοιομορφια. Εγω τι να υποθεσω ? Οτι τα προϊοντα που στελνει η Sony στην Ελλαδα ειναι ΄β' διαλογης ή οτι το Πλαισιο απο οπου αγορασα την τηλεοραση φερνει β' διαλογης (βλεπεις εχω και γνωστους που προμηθευτηκαν πραγματα απο το Πλαισιο και εχουν προβληματα , αλλα ας μην ανοιξω και αλλο κεφαλαιο).Και τωρα πλεον το clouding κανει μεγαλοπρεπως την παρουσια του στο πανελ , εγω ετοιμαζομαι να ξαναφορτωσω τις 46 ιντσες ,ξαναπηρα και τις φωτο που ξανατραβηξα απο το panel προς αποδειξη των λογων μου και να ξαναδηλωσω παρων στο service της Sony .....εχεται καμια υποδειξη...? καποια προταση...?η που μπορώ να βρώ μια βοήθεια..πληρωσα κ χρεώθηκα 2.700 euro για κάτι που αγαπάω..μια μεγαλη κ καλή τηλεόραση..κ ένα χρόνο τώρα τρέχω κ δεν φτάνω. Σας ευχαριστώ..
Πως μπορώ να βάλω εικονες της τηλεόρασης??

Reaction score
1.844
Απάντηση: Προβλήματα με τηλεοράσεις της SONY!!

Εκόνες μπορείς να ανεβάσεις στο photobucket (χρειάζεται μια δωρεάν εγγραφή) και μετά να βάλεις τον υπερσύνδεσμο εδώ, πατάς το
και επικολλάς στο πλαίσιο που ανοίγει τη διεύθυνση.

Reaction score
0
εδω είναι φωτογραφιες απο την τηλεοραση!!
...φιλε εκανα οτι μου ειπες για τις φωτο..αλλα δεν φαινονται στο site??

Reaction score
0
To clouding/backlight bleeding ειναι πολυ συνηθισμενο στις LCD TV σε ολες τις μαρκες. Ο βαθμος και η εντοπιση (συνηθως στις γωνιες) διαφερει, το θεμα ειναι αν σε ενοχλει τοσο ωστε να τρεχεις στο service...

Reaction score
164

Κάτι πολύ βασικό: το backlight, σε τι ρύθμιση το έχεις;

Δυστυχώς, όλες οι LCD πάσχουν από τα συγκεκριμένα προβλήματα, άλλες λίγο, άλλες περισσότερο. Ορισμένες σειρές Sony έχουν το πρόβλημα παρά πάνω από τον μέσο όρο.

Reaction score
0
το εχω στο 2 για να μειωθει το φαινομενο..κ εχω κ στο χαμηλο την καταναλωση ρευματος παλι για τον ιδιο λογο.

Reaction score
164

Αν εμφανίζεται στο "2", όντως έχεις πρόβλημα...
Και φοβάμαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι λυπάμαι που στο λέω...
Εκπλήσσομαι μάλιστα που στην άλλαξαν την πρώτη φορά.

Προσπάθησε να μιλήσεις με τον προϊστάμενο στο service. Στη θέση σου θα μιλούσα και με κάποιον υπεύθυνο από το Πλαίσιο. Πριν πόσο καιρό την αγόρασες;

Να αποφεύγεις τους υπαλλήλους σε τέτοια θέματα. Με τους υπεύθυνους βγάζεις πιο συχνά άκρη.

Reaction score
0
Το προβλημα είναι πολύ μεγαλο..δεν μπορεις να δεις ταινια!!
Το πλαισιο δεν μπορει να κανει τιποτα..Αν την πας μεσα σε μια εβδομαδα στην αλλαζουν αυτοι.Μετα μιλας μονο με την Sony…
Ηρ8αν κ πηραν την TV την Παρασκευη. θα παω απο το Servis της Sony την Τεταρτη κ βλεπουμε..Τι να πω!!

Reaction score
0
πριν 15 ημερες περιπου αγορασα την 40w4000.τη τριτη ημερα απο την αγορα της
εκανα το τεστ με μια μαυρη φωτογραφια για το clouding/backlight bleeding.
υπαρχει ενα ελαχιστο ασπρο σε καποιες περιοχες που γινεται ορατο μονο τη
νυχτα με κλειστα ολα τα φωτα,σε "απολυτο" σκοταδι δηλαδη, χωρις να μεταβαλλεται
η εντασή του ανεβαζοντας το backlight στο max.
εκεινο βεβαια που εχει για μενα μεγαλη σημασια ειναι οτι δεν φαινεται ΚΑΘΟΛΟΥ
οταν παιζει η τηλεοραση ,ή καποια ταινεια HIDEF ,ακομα και με μαυρες λωριδες πανω και κατω.
παντως φιλε μου βλεποντας τις φωτογραφιες που εχεις ανεβασει εκεινο που
εχω να πω ειναι πως η εικονα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!( 4 τεραστια συννεφα στις 4 γωνιες και το service να μην βλεπει ΤΙΠΟΤΑ).
ισως ολες οι τηλεορασεις αυτης της σειρας και οχι μονο η δικη σου να παρουσιαζουν αυτο το προβλημα.
Φαινεται παντως πως το προβλημα εχει λυθει αρκετα στη σειρα 4000 και 4500
που πηρε ενας φιλος μου.
αληθεια σε ποιο απο τα service πηγες τη δικη σου?

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Προβλήματα με τηλεοράσεις της SONY!!

υπαρχει ενα ελαχιστο ασπρο σε καποιες περιοχες που γινεται ορατο μονο τη
νυχτα με κλειστα ολα τα φωτα,σε "απολυτο" σκοταδι δηλαδη, χωρις να μεταβαλλεται
η εντασή του ανεβαζοντας το backlight στο max.
Όλες οι LCD θα παρουσιάσουν πρόβλημα υπό αυτές τις συνθήκες που περιγράφεις. Είναι σαν να τεστάρεις αν ξεκινάει το καινούριο σου αυτοκίνητο με τετάρτη σε ανηφόρα. Σε νοιάζει; Θα το κάνεις ποτέ; :126:

Reaction score
0

kala file den boro na sou po poso se katalaveno prepei na niotheis na se trone 10000 mirmigia se olo sou to soma auto pou leme krios idrotas...ta idia epatha kai ego alla na sou exigiso apofasisa kai ego prin sxedon 2 xronia na paro lcd tv kai dialexa tin sharp tin kanourgia mauri seira 37in pou eixe kai to pio grigoro 3ms kai epatha friki me ta sinefakia (liga) pou eixe eniosa san na me klevoun-koroideuoun ase pou to sigekrimeno modelo exei kai mia apoxrosi mple se oles tis taineies alla opos katalaveneis einai to sok otan anakalipteis to legomeno marketing hd eikona 10 dis xromata ....to proto lipon pou katalaveneis einai poso teleio mauro exoun ta baoula-tileorasi tis allis dekaetias(eixa kai sony...)opote vour sto service gia na vro lisi sta sinefakia me apotelesma na einai...igihs o asthenis..eutixos omos to katastima mou tin allaxe kai kateleixa stin sony 40 d3000(autin exo tora) ela omos pou tote itan kai oi kataramenoi epoxi me tin arxiki emfanisi to legomenou CLOUDING made by sony....opoios exei ti seira w2000 kleei akoma....lol gia auto tin apeseiran aron aron kai ipotithete eirthe i nea genia panel(ekei einai to provlima)...i dikia mou tora nomizo htan kai einai ena apo ta kalitera sony pou iparxoun 10 bit panel prin 2 xronia..ta akriva sony tora...ta peirane...san tileorasi einai aphogi alla exei telika kai auti 1 komati apo sinefaki poli mikro stis teneies oute kan fenete den exei to aphogo mauro alla kamia sxesi me to diko sou provlima einai mapa to panel tis tileorasis sin oti einai terastio panel opote ta sinefakia...megalonoun eukola LISI peta tin kai pare alli nomizo i sinexeia tou dikou mou panel einai to modelo kdl 46z4500 2600euro kalo kouragio.....

ps. kai meta leme gia ta led kai ta sed edo den kanoun mia statheri tileorasi kai mas koroideuoun me paparologies...
ps.2 PIONEER KURO

Reaction score
164

Κρίμα... κάθεσαι και γράφεις ένα ολόκληρο κατεβατό και ελάχιστοι θα το διαβάσουν. Εγώ πάντως δεν θα υπομείνω αυτό το βάσανο...

Τα greeklish δεν επιτρέπονται. Είναι και θέμα σεβασμού των υπολοίπων που θα ήθελαν να διαβάσουν αυτά που έγραψες.

Reaction score
0

SONY 52X3500 δικια μου και SONY 46X3500 φιλου μου, αγορα Ιουνιος 08 και παραγωγη Μαιος 08 , χωρις το παραμικρο βροβλημα σε clouding/backlight bleeding, και μαλιστα την δικη μου απο την πρωτη μερα η ρυθμιση στο ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ-backlight ειναι στο 7 !!!

Reaction score
0

Και εγώ είχα αγοράσει το Δεκέμβριο την Samsung 40a656 η οποία είχε τρελό πρόβλημα clouding και στις γωνίες και στη μέση. Τη πρώτη φορά που ήρθαν οι τεχνικοί της εταιρείας να την φωτογραφήσουν μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης, πράγμα που μου επιβεβαίωσαν και από το τεχνικό τμήμα της Fourlis. Επειδή όμως μας θεωρούν χαζούς, που τους δίνουμε τόσα λεφτά και μας δίνουν ελαττωματικά προϊόντα, συνέχισα να τους ενοχλώ μέχρι που μου στείλαν τους τεχνικούς για δεύτερη φορά. Από τις φωτογραφίες που τραβήξαν διαπίστωσαν ότι τελικά η τηλεόραση έχει πρόβλημα και θα προβούν στην αντικατάσταση της.

Reaction score
0
Την πρώτη τηλεόραση 46 W3000 μου την άλλαξαν με τα χίλια ζορια.. Αλλα να είμαι τόσο γκαντέμης που κ η δεύτερη που πήρα έχει τόσο έντονο πρόβλημα!! Κ τις 2 τις πήρα από το Πλαίσιο..
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ ν αναγκαστώ να κρατήσω μια απαράδεκτη τηλεόραση!! Δεν είναι ότι την πετώ κ αγοράζω άλλη…Μην τρελαθούμε… τα λεφτά είναι πολλά που πλήρωσα 2700!!! Δεν μπορώ να πάρω άλλη. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο από το σέρβις της Sony.Το σέρβις που την εχω πάει ειναι το "Γιεμεντζόγλου Ν. & Σια Ο.Ε. Ηρακλείου 100, 111 42 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ" θα πάω εκεί θα τους πω να σβήσουν όλα τα φώτα κ θα ξαναπεράσω την διαδικασία να τους πείσω ότι το πάνελ έχει πρόβλημα..
Η Sony δεν στέλνει τεχνικούς στο σπίτι. Το έχουν σταματήσει 3 χρόνια τώρα.
Δεν πρόκριτε να δεκτό να κρατήσω αυτήν την τηλεόραση.. Θα πάω όπου μπορώ.!! Στην ένωση καταναλωτών, θα ζητήσω αν μπορούν από Site του χώρου η από περιοδικά όπως το HiTech να με βοηθήσουν. Να έρθουν αν μπορούν στο σπίτι μου η να πάω εγώ την τηλεόραση στον χώρο τους κ να δουν πως παίζει!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508